Psykologer søges til dynamisk Familiehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

En god kollega har valgt at gå på pension og samtidig sker der en opnormering i Familiehuset. Det betyder, at vi søger to psykologer til fuldtidsstillinger, den ene med start 1.5.2024, den anden pr. 1.8.2024.

Du vil som psykolog indgå i Psykologgruppen, der er en del af Familiehuset Elektravej. Foruden psykologer består personalegruppen af familiebehandlere, støttekontaktpersoner, specialpædagog og administrativ medarbejder. Huset har desuden tilknyttet Ungdomsboliger med plads til 10 unge.
Familiehuset er organisatorisk placeret under Social- og sundhedsforvaltningens Børne- og Familieafdeling i Rødovre Kommune. Familiehuset rummer foranstaltninger under Barnets Lov §§ 30 og 32, og arbejdet har til formål at begrænse antallet af anbringelser af børn uden for hjemmet gennem en tidlig, forebyggende indsats. Vi er desuden en del af Fødselssamarbejdet i Rødovre, som er et tværsektorielt og tværfagligt samarbejde mellem bl.a. jordemødre, sundhedsplejersker og privatpraktiserende læger, der tilsammen udgør en tidlig forebyggende indsats rettet mod gravide og nybagte forældre.

Arbejdet indebærer både kortere- og længerevarende terapeutiske forløb med borgere fra forskellige socioøkonomiske lag og med forskellige kulturelle baggrunde.

I Psykologgruppen hylder vi en multimetodisk tilgang, hvilket indebærer, at vi i så vidt omfang som muligt, lader opgaverne bestemme den metodiske tilgang. De fleste opgaver løses i Familiehuset, men vi tager nogle gange også hjem til borgerne.

Arbejdet som psykolog består bl.a. af:
  • Individuel terapi, unge og voksne
  • Børnesamtaler/legeterapi
  • Tværfaglige samarbejdsmøder
  • Rapportskrivning og journalisering
  • Assessment
  • Psykologiske undersøgelser
  • Forældrekompetenceundersøgelser


Din profil

Tidligere erfaring med lignende arbejde og et bredt metodisk fundament vægtes højt. Du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt, ligesom det forventes, at du er i stand til at indgå i samarbejde med de øvrige fagligheder i Familiehuset, samt eksterne samarbejdspartnere. Du skal herunder have modet til at reflektere over din egen praksis og indgå i supervision og sparring med dine kollegaer, samt være indstillet på både lære fra dig og tage imod input. Kendskab til udarbejdelse af forældrekompetenceundersøgelser vil være en fordel.

Du kender til Microsoft Office, og vi ser gerne, at du er god til at formulere dig skriftligt.

Derfor skal du vælge os

Som Familiehus er vi drevet af at børn får den udviklingsstøtte, de har behov for, samt mod at hjælpe familier med at skabe de bedst mulige rammer for dette. Vi mener, at dette gøres bedst ved at møde familierne i øjenhøjde og med respekt, nysgerrighed og troværdighed.

Vi har et højt fagligt niveau, som vi bl.a. værner om gennem kollegial sparring og ekstern supervision. Borgeretik er i højsædet og går som en rød tråd gennem vores tilgang til arbejdet.

Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider og familievenlige fysiske rammer. Ud over dette finder du i Familiehuset en arbejdsplads præget af engagerede og dynamiske kollegaer samt godt humør. Vi sætter stor pris på fællesskabet og deltager gerne i sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstiden.

Rødovre Kommune er med ca. 43.000 borgere en kommune i vækst, og særlig børnefamilier flytter til. Kommunen er kendetegnet ved en stærk fællesskabsfølelse og et stort civilsamfundsengagement. Der er højt til loftet, udstrakt tillid og et stort ledelsesrum.

Kendetegnet for den samlede Børne- og Familieafdeling er, at vi er mange erfarne og engagerede medarbejdere, hvor faglighed i arbejdet sættes højt. Det er også en afdeling hvor den sociale omgangstone er afslappet og hvor der er let til grin.

Vi skal i fælleskab realisere Rødovres vision for velfærdsfornyelse, kaldet ’Sammen om Rødovre’. Visionen viser nye veje for indsatserne ved at styrke den offentlige samtale, samskabe velfærd med borgerne, løse opgaverne i fællesskab og hjælpe dem, der har behov. Forebyggende og tidlige indsatser står højt på dagsordenen.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk/familiehuset. Du er også velkommen til at kontakte leder af Familiehuset Elektravej Frans Svendsen (fra 11.1. - 1.2.), 36 37 75 62 eller psykolog og stedfortræder Tanja Bundgaard Hansen, 36 37 74 63 (fra 1.2. - 16.2).

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest den 16.2.2024. Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i ugerne 9 og 10, 2024.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Rødovre
  • Fredag den 16. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Ballerup

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Psykolog
    • Ballerup
    Få mere info
  • Psykolog i Brøndby

    Ungehuset i Brøndby Jobcenter søger en psykolog til rådgivningstilbuddet RUM (fast stilling)Brænder du for unges trivsel, og vil du indgå i et tilbud i Ungehuset, Brøndby Jobcenter, hvor du har..
    • Psykolog
    • Brøndby
    Få mere info
  • Psykolog i Albertslund

    Herstedvester Fængsel er [xxxxx]s psykiatriske specialinstitution for fængsels- og forvaringsdømte. Fængslet har plads til 166 indsatte. Til fængslet søges en ledende psykiatrisk o..
    • Psykolog
    • Albertslund
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i København
    • Psykolog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1