Læringsinstruktør til Psykiatrien Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vores læringsinstruktør i Øst har lavet et flot implementeringsarbejde i vores læringslaboratorium, så nu vil hun videre til Psykiatrien Vest for at få deres læringslaboratorium implementeret

Derfor søger vi:

En energisk kollega, der brænder for kompetenceudvikling af sundhedspersonale, som vil være med til at præge den fortsatte udvikling af vores Læringslaboratorie.

Vil du være med til at skabe fremtiden for simulations, færdighedstræning og skills station i Psykiatrien Øst?

Psykiatrien i Region Sjælland har de sidste to år været i gang med at implementere simulationsbaseret træning og skills stations til studerende, elever og medarbejdere - projekt PLUS (Projekt PLUS Psykiatrisk uddannelse indenfor læringslaboratorier og simulationstræning).

Psykiatri Øst og B&U har et velfungerende læringslab. I den sammenhæng søger vi en erfaren medarbejder, med sundhedsfaglig uddannelse på bachelor niveau og psykiatrisk erfaring, til at implementere, udvikle og deltage i den daglig drift af det fælles kliniske kompetence center, herunder fungere som instruktør.

Funktionen som læringsinstruktør er en fuldtids kombinationsstilling mellem projekt PLUS og et sengeafsnit i Psykiatrien Øst. Sideløbende klinisk arbejde vil være understøttende for funktionen, derfor vil din arbejdstid blive fordel således, at du er 1 til 2 dage i sengeafsnittet og 3 dage i projekt PLUS. Du vil således i denne stilling få mulighed for at udvikle den praksis, som du også er en del af.

Du vil komme til at arbejde med kompetenceudvikling i virkelighedsnære læringsrum, hvor der er plads til at øve sig, begå fejl og reflektere. Der bliver mulighed for at gøre brug af forskellige former for udstyr, så som simulationsdukker og virtual reality teknologi. Der kommer til at være mange forskellige opgave, både inden for færdighedstræning, simulation og skills stations.

Du vil skulle samarbejde med forskellige aktører på tværs af din egen afdeling, B&U, psykiatri og medlemmer fra bruger/pårørende panelet. Der vil være tæt sparring med chefsygeplejerske Janet Baumann Nielsen, psykiatriens projektleder Anja Nergaard og psykiatriens andre læringsinstruktører.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte:

  • Udvikling og forberedelse af prioriterede klinisk relevante scenarier
  • Være med til at onboarde nye kollegaer
  • Undervisning og træning af kolleger, studerende og elever
  • Sparringspartner for kolleger på tværs af faggrupper
  • Løbende opdatering og vedligeholdelse af udstyr

I den kliniske del af stillingen, arbejder du i et sengeafsnit i Psykiatrien Øst.

Faglige kompetencer

Du har en sundhedsfaglig uddannelse på bachelor niveau og psykiatrisk erhvervserfaring. Vi ser gerne, at du har en pædagogisk eller psykiatrisk videreuddannelse, men det er ikke et krav. Du har interesse for læringsprocesser og gerne erfaring med kompetenceudvikling og vidensformidling. Du skal have mod på at bruge teknologi, fx virtual reality.

Du skal gerne have både psykiatriske færdigheder, men også ”somatiske”/instrumentelle færdigheder fordi vores patienter er/kan være komplekse med både psykiatrisk og somatisk, så vi sikrer høj faglighed hos personalet.

Personlige kompetencer

  • Du er velfunderet og kan arbejde selvstændigt
  • Du er nysgerrig og har mod på at tænke nyt
  • Du er god til at samarbejde og til at motivere dine kolleger
  • Du er god til at formidle og kan kommunikere klart og tydeligt
  • Du har erfaring med at søge og implementere ny viden
  • Du formår at fungere i en omskiftelig hverdag i et nyt projekt, der er i fortsat udvikling

Vi tilbyder dig

  • Grundig oplæring i din funktion som instruktør
  • Grundig oplæring i brug af udstyr
  • Deltagelse i et spændende kompetenceudviklingsprojekt i tæt samarbejde med forskellige faggrupper
  • En engageret arbejdsplads blandt gode, erfarne kolleger, hvor vi prioriterer faglig udvikling
  • En mulighed for at gøre en forskel for brugere af psykiatrien

Du bliver en del af Psykiatrien Øst:
Et hospital i udvikling med ca. 400 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 18 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Vi har egen forskningsenhed med to professorer, to seniorforskere og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med forebyggelse af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Du kan læse mere om psykiatrien Øst her:

https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/om_psykiatrien/organisering/afdelinger/Sider/Psykiatrien-Oest.aspx

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn sker i henhold til gældende overenskomst og ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest.

Ansøgningsfrist den 24. juli 2022

For en god og tryg opstart, ønsker vi optimalt at ansætte dig fra 1. september 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 30.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Janet Baumann Nielsen på 23 44 79 85 eller projektleder Anja Nergaard på 31 92 43 79

Du kan også læse mere her:

https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/om_psykiatrien/uddannelse/projekt-plus-psyk-udd-laeringslab-simulationstraening/Sider/default.aspx

Psykiatrien som arbejdsplads

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Roskilde
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Kalundborg

    Om jobbet I [xxxxx] har vi stor opmærksomhed på at tilbyde vores medarbejdere og ledere gode og trygge arbejdsvilkår. Ét af værktøjerne er et velfungerende tilbud om krisehjælp og kr..
    • Psykolog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Ø2 ,1 søger dig som Klinisk sygeplejespecialist Kære Sygeplejerske Vil du samarbejde med en tværfaglig personalegruppe og arbejde med den specialiseret psykiatri på Ø2? Vi mangler dig .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 5