Er du autoriseret psykolog med erfaring indenfor regionale eller kommunale indsatser til børn og unge med udviklingsr...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en autoriseret psykolog, som vil være med til at opbygge et lettilgængeligt tilbud til børn og unge i Region Sjælland.
Afdelingen for Børne- og ungdomspsykiatri indleder nu et spændende nyt samarbejde med flere af regionens kommuner om at etablere et nyt tilbud med hurtig og effektiv psykologisk hjælp til børn og unge og deres forældre, som skal være lettilgængeligt hjælp at få i kommunen.

Tilbuddet etableres efter en velafprøvet model STIME (Styrket Tværsektoriel Indsats for Børn og Unges Mentale Sundhed), der allerede anvendes i 16 kommuner i Region Hovedstaden. STIME initiativet er i front mht. at effektuere den politiske aftale om en 10-årsplan for psykiatrien og mental sundhed, som netop har prioriteret et lettilgængeligt kommunalt tilbud til børn og unge med psykisk mistrivsel og symptomer på psykisk lidelse allerøverst på dagsordenen.

Vi søger en psykolog der har arbejdet med psykologiske og pædagogiske indsatser til børn og unge, og som har erfaring med kognitive og adfærdsterapeutiske metoder. Dit arbejde vil finde sted i et tæt samarbejde med de deltagende kommuner, og dine opgaver vil omfatte opgaver med at uddanne og supervisere medarbejdere i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) om den fælles opgave. Du skal bidrage til at sikre en høj faglig kvalitet af indsatserne i STIME med sigte på at forebygge udvikling af sværere psykisk sygdom eller opspore de børn og unge der har brug for henvisning til børne- og ungdomspsykiatrien.

STIME er et nyt initiativ i Bakkehuset (se nedenfor) der arbejder i et tværsektorielt og tværfagligt samarbejde med kommunerne i Region Sjælland om børn og unge på tærsklen til psykiatrien - med det overordnede mål at sikre den rette indsats til rette tid.

Stillingen er opslået mhp. fastansættelse af 37 timer ugentligt.

STIME består af fire spor, som kommunerne kan implementere, og som hjælper børn og unge der har udfordringer indenfor et af fire områder:

  • Når svære følelser fører til selvskade. Et individuelt forløb til unge i alderen 12–17 år og deres forældre
  • Når tanker om krop og mad fylder for meget. Et individuelt forløb til unge i alderen 10–17 år og deres forældre
  • Når bekymring eller tristhed fylder for meget. Et individuelt forløb til unge i alderen 13–17 år.
  • Når uro, opmærksomhed eller impulsivitet er en udfordring. Et gruppeforløb for forældre til børn i alderen 3–10 år.

STIME i Region H. har allerede udviklet og tilpasset et katalog af manualer, der guider det psykologiske arbejde med barnet og familien i de fire spor, og som understøtter processerne med screening og visitation til de enkelte forløb. Dertil er det også guides til hvordan man som terapeut kan inddrage læringsmiljøerne for at hjælpe barnet med en helhedsorienteret indsats i skole og hjem, og sikre at problemet i læringsmiljøet adresseres med pædagogiske redskaber målrettet hele klassen. Læs mere om STIME i Region Hovedstaden her.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver som STIME-psykolog
Dine arbejdsopgaver vil bestå i at klæde kommunale medarbejdere på og supervisere dem løbende, så kommunerne kan tilbyde lettere behandling af faglig høj kvalitet til børn og unge i deres vante miljø. Det kræver god klinisk forståelse og viden om psykiske udviklingsforstyrrelser og psykiske symptomer og sygdomme i barn- og ungdommen. Det er også et krav at have viden om hvordan udviklingsforstyrrelse m.m. kan afhjælpes psykologisk via kognitive og adfærdsterapeutiske metoder samt ved at arbejde med familien og læringsmiljøet.

Som psykolog i STIME i Region Sjælland er din vigtigste opgave at være ekspert i et eller flere af de fire spor, som du skal undervise de kommunale STIME-behandlere i. Du vil som minimum få ansvaret for et af sporene.

Det betyder at dine konkrete arbejdsopgaver vil være:

  • Undervise kommunale behandlere og medarbejdere i et eller flere af STIME's behandlingsspor. Det gælder både ift. den faglige tilgang, indhold i manualer, screening og visitation til indsatsen.
  • Supervisere kommunale behandlere i et tilrettelagt supervisionsforløb som ligger i forlængelse af uddannelsesforløbet.
  • Løbende rådgive kommunale behandlere og medarbejdere på konkrete sager (telefon/mail).

Dertil vil der også være opgaver i mindre omfang med at koordinere indsatserne i forhold til:

  • Børne- og ungdomspsykiatriens målgruppe og opgaver med udredning og behandling af de mest syge børn og unge.
  • Afhængigt af kompetenceniveau evt. indgå i andre supervisionsopgaver i organisationen.

De kvalifikationer du skal bringe i spil i opgaverne er:

  • Din viden eller uddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi, som flere af sporene tager afsæt i.
  • Din viden om psykopatologi hos Børn og Unge
  • Godt kendskab til Børne og Ungdomspsykiatrien, så kommunerne oplever at kunne få rådgivning herom fx i vurdering af hvilken indsats der er den rette
  • Erfaring med at undervise/holde oplæg og/eller anden form for mundtlig formidling

Din opgaveportefølje understøttes konkret af STIME-psykologer i Region Hovedstaden, der allerede har god erfaring med arbejdet i STIME. Der vil derfor blive etableret et netværk og fast supervision mellem dig, de øvrige psykologer der ansættes i STIME i Region Sjælland og Region Hovedstadens STIME-psykologer.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et højt prioriteret område i Børne og ungdomspsykiatrien, som også har samfundsmæssig og politisk bevågenhed.
  • Gode muligheder for at præge både arbejdsopgaverne, planlægningen heraf og den enhed, du bliver en del af.
  • Gode muligheder for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver selvstændigt og fleksibelt.
  • Dygtige erfarne kolleger, med en bred vifte af fagligheder og som brænder for det tværsektorielle arbejde i snitfladen mellem region og kommune
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Det bliver du en del af
STIME arbejdet er i fuld gang med at blive forankret i vores tværsektorielle enhed Bakkehuset, Børne- og Ungdomspsykiatrien i Region Sjællands tværsektorielle enhed. Du vil indgå i Bakkehuset tværfaglige medarbejderstab som også tilbyder sub-akutte forløb til børn og unge. Der er desuden mulighed for at blive tilknyttet en specifik klinisk enhed, så du kan udvikle og vedligeholde dine kompetencer indenfor Børne- og Ungdomspsykiatri.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte cheflæge Jan B. Kristensen 93 57 78 93 (efter d. 24. juli), chefpsykolog Annette Anbert 20 23 42 82 (efter d. 31. juli), oversygeplejerske i Bakkehuset Pernille K. Lindgreb på 5190 8817 (før d. 14. juli) eller afsnitsleder i Bakkehuset, Marie Asserhøj på 2497 4286 (efter d. 31. juli).

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest.

Ansøgning
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse. Ansøgning fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: 3. aug. 2023
Ansættelsessamtaler: D. 8. eller 11. aug. 2023

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”.

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 11 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 350 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Roskilde
  • Torsdag den 03. august 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Kalundborg

    Om jobbet I [xxxxx] har vi stor opmærksomhed på at tilbyde vores medarbejdere og ledere gode og trygge arbejdsvilkår. Ét af værktøjerne er et velfungerende tilbud om krisehjælp og kr..
    • Psykolog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Ø2 ,1 søger dig som Klinisk sygeplejespecialist Kære Sygeplejerske Vil du samarbejde med en tværfaglig personalegruppe og arbejde med den specialiseret psykiatri på Ø2? Vi mangler dig .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 6