Specialpsykolog til Psykiatrisk Klinik Slagelse, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger en specialpsykolog ved Psykiatrisk Klinik Slagelse.

Stillingen er på fuld tid (37 timer), hvoraf elleve timer hver uge skal afsættes til opgaver i.f.m. projektet Temabaseret Samarbejde (TBS).

Psykiatrisk Klinik Slagelse har til huse i selve det psykiatriske hospital i Slagelse; det er en del af Psykiatrien Vest, Region Sjælland.

Psykiatrisk Klinik Slagelse er en af regionens psykoterapeutiske ambulatorier; den tilbyder en kombination af psykiatrisk og psykologisk behandling i standardiserede pakkeforløb beregnet på patienter med ikke-psykotiske lidelser, herunder angst, depression, personlighedsforstyrrelser og PTSD. (I Slagelse, modsat i Holbæk, tilbydes også behandling for OCD.) Som specialpsykolog ved klinikken vil du indgå i et tværfagligt team på 12 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og sekretærer.

I klinikken arbejder vi med en bred vifte af behandlingsformer udsprunget af en kognitiv-adfærdsterapeutisk tilgang, f.eks. dialektisk adfærdsterapi (DAT), skemafokuseret terapi (ST), manualiseret kognitiv adfærdsterapi (CBT), Unified Protocol (UP), mindfulness og EMDR.

Klinikkens virksomhed består hovedsageligt i klinisk-psykologisk gruppebehandling. I særlige tilfælde, hvor forholdene tilsiger det, kan behandlingen imidlertid tilbydes som individualiseret psykoterapi, men ved brug af stort set de samme begreber, der er styrende for klinikkens gruppevirksomhed. Derudover vil du varetage opgaver inden for assessment, psykologisk udredning og supervision.

Som specialpsykolog vil du få en stor grad af frihed til selv at planlægge og udføre dine arbejdsopgaver inden for rammerne af de behandlingspakker, som vi tilbyder vore patienter.

Du vil modtage supervision og vejledning i et omfang, der afspejler dine behov og kompetencer.

Enhed for TBS har som målsætning at udvikle og kvalitetssikre transregionale standarder for udredning og behandling. Midlerne til at nå målet er klinisk fokuseret forskning og praktisk samarbejde på tværs af psykiatriske klinikker og forskningsenheder om den ambulante behandling for angst, depression, personlighedsforstyrrelser og PTSD. For at lette udviklingen hen imod målet, herunder implementering af forskning i de psykiatriske klinikker, afholdes netværksmøder, ligesom der beskrives ”best practices” og kompetenceudviklingstiltag.

TBS-enheden består af (1) et administrativt team, herunder en daglig leder (seniorforsker på deltid), en administrativ medarbejder (psykolog på deltid) og en stabsmedarbejder (på deltid), (2) en koordinationsgruppe og (3) en styregruppe. Enheden hører ledelsesmæssigt under Forskningsenhed for Psykoterapi og Psykopatologi.

Som specialpsykolog vil du løbende deltage i TBS-enhedens udviklingsarbejde. De primære arbejdsopgaver består i

(1) at medvirke ved implementering af nye tiltag i de psykiatriske klinikker,

(2) at påtage sig mødeledelse,

(3) at bistå ved tilrettelæggelse af temadage (og andre events),

(4) at sikre passende sekretariatsbetjening,

(5) at forestå lettere data-indsamling/-behandling og

(6) deltage i formidlingen af viden om enhedens formål og virksomhed.

Vi søger en specialpsykolog med følgende egenskaber:

(1) Erfaring med gruppebehandling for angst, depression, personlighedsforstyrrelse og (evt.) PTSD.

(2) Lyst til at samarbejde tværfagligt om behandlingen af vore patienter.

(3) Lyst til at deltage i udviklingen af klinikkens fagkultur – af betydning for både det terapeutiske produkt og arbejdsmiljøet.

(4) Erfaring med – eller i alt fald: interesse i – projektstyring og løsning af administrative opgaver.

(5) Erfaring med psykoterapi-forskning, herunder læsning (skrivning) af systematiske reviews og data-indsamling/-behandling.

(6) Klinisk dømmekraft og det fornødne overblik til at organisere.

(7) Tolerant/empatisk holdning til patienter og kolleger, sundt initiativ og stærke samarbejdsevner.

Et kørekort er i øvrigt en fordel, da en del af arbejdsopgaverne varetages ved at aflægge besøg på de geografisk spredte klinikker i regionen.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Yderligere informationer

Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i.f.m. besættelse af stillinger i klinikken.

Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte oversygeplejerske Hanne Larsen eller ledende overlæge Lars Møller. Samtaler forventes afholdt i uge 26.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst med psykologforeningen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Slagelse
  • Søndag den 26. juni 2022

Lignende jobs

  • Psykolog i Holbæk

    En spændende stilling på 37 timer ugentligt er ledig til besættelse pr. 1. august eller snarest derefter. Børne- og Ungeafdelingen søger en autoriseret psykolog 37 timer pr. uge i en fast still..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    I Distriktspsykiatrien Holbæk søger vi en peer medarbejder til vores bosteds-og retslige F-ACT team. Der er som udgangspunkt tale om en deltidsstilling på 18,5 timer pr. uge, men er der et ønsk..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    En stilling som psykolog med særligt fokus på klinisk forskning og undervisning i Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Psykiatrien [xxxxx] er åben for besættelse pr. 1.juli 202..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog på Midt-og Vestsjælland

    Psykiatrien i Vordingborg søger STADIG serviceassistenter til sommerperioden Mange af vores ansøgere er desværre sprunget fra og vi står derfor og mangler sommerferieafløsere med opstart snares..
    • Psykolog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juni 2024 8
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 7
29. maj 2024 7
28. maj 2024 7
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 6
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3