Psykolog, Børne- og ungdomspsykiatriske ambulatorium, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland (23-718)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du skal varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske forløb med børn- og unge, i samarbejde med en tværfaglig personalegruppe? Så er det måske dig vi leder efter til Psykiatrisk Ambulatorium i Nuuk.

Vi søger lige nu en psykolog til besættelse af en fast fuldtidsstilling på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med ansættelse pr. 1. august 2024 eller snarest herefter. Hvis ansøger har tidligere erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri, kan muligheden for et vikariat af minimum 6 måneders varighed drøftes.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium – individuelle arbejdsopgaver og tværfagligt samarbejde

Psykologerne på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium varetager visitation, vurdering, undersøgelse og behandling af børn og unge med psykiatriske lidelser i alderen 0-18 år fra hele Grønland. Børne – og ungdomspsykiatriske ambulatorium har fået base i nogle nyere lokaler nede på Nuuks industrihavn, sammen med områdets voksenpsykologer – dog stadig med en tæt tilknytning og fysisk nærhed til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Du vil have din daglige gang og varetage patientforløb med både fysisk fremmødte patienter og patienter som deltager i konsultationer via tele-løsninger (primært Microsoft Teams). En stor andel af arbejdet omfatter også et tværfagligt samarbejde med områdets tolke, hvilket understøtter kvaliteten af det tilbud vi yder til lokalbefolkningen. Det er således en fordel, hvis du har erfaring med behandlingsrelevant pårørendeinddragelse og trives i et tæt tværfagligt samarbejde, også under direkte patientkontakt.

Arbejdet i børne- og ungdomspsykiatrien foregår i samarbejde med børne- og ungdomspsykiatriske konsulenter fra Region Hovedstaden i Danmark samt lægerne i Psykiatrisk Område i Nuuk. Der afholdes bl.a en fast ugentlig telekonference med en børne- og ungepsykiater fra Region H. Derudover, vil du udover dine arbejdsopgaver på Psykiatrisk Område i Nuuk, få til opgave at tage på regionsrejser, sammen med en speciallæge i B&U psykiatri, hvor du har ansvar for at varetage udredningsopgaver og tilrettelægge behandlingsplaner lokalt i forskellige Grønlandske byer. I dit arbejde vil du primært have fokus på udredning af ADHD- og autismespektrumforstyrrelser, men vil ligeledes stifte bekendtskab med udredning og behandling af et bredere spektrum af børne- og ungdomspsykiatriske lidelser.

Supervision & kompetenceudvikling

På Psykiatrisk Ambulatorie vægter vi medarbejderens faglige udvikling højt, hvorfor alle ansatte psykologer tilbydes jævnlig gruppesupervision. Der afholdes også intern sparring og undervisning internt i psykologgruppen, i tillæg til en mulighed for at deltage til fælles tværfaglig undervisning for Psykiatrisk Område, jævnligt. Yderligere er der mulighed for at ansøge om og få tilgang til midler til kompetenceudvikling, kurser/uddannelse, individuel supervision mm.

Ledelse og opbygning af Psykiatrisk Område

Det psykiatriske område ledes overordnet af en ledende overlæge og oversygeplejerske. Udover en børne- og ungdomspsykiatri, består Psykiatrisk Område af den ambulante psykolog- og speciallægefunktion, en sengeafdeling med plads til 12 voksne patienter, en psykiatrisk terapi, distriktspsykiatri og socialrådgiverfunktion. I området er der også ansat tolke, patientkoordinatorer og lægesekretærer. Du vil i det daglige være en del af en psykologgruppe, som er normeret til 7 psykologer, hvoraf 3 psykologer er tilknyttet børne- og ungepsykiatrien.

Vi søger én med følgende kvalifikationer:

  • Uddannet cand.psych.
  • Autorisation eller interesse herfor
  • Erfaring fra børne- og ungepsykiatrien
  • Overblik og evne til at arbejde selvstændigt og struktureret
  • Lyst og evne til at indgå i et tæt samarbejde med de andre psykologer i B&U ambulatoriet
  • Lyst og evne til at indgå i et tværfagligt samarbejde


Vi tilbyder dig:

  • Et spændende og alsidigt job
  • Jævnlig supervision og kollegial sparring
  • Mulighed for kompetenceudvikling, samt fokuseret ophold i B&U-psykiatrien v/ Region H
  • Regionsrejser med børne- og ungdomspsykiatrisk overlæge
  • Gode muligheder for at få medindflydelse på udviklingen af børne- og ungdomspsykiatrien i Grønland
  • Et arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og godt kollegialt sammenhold
  • Medlemskab af en aktiv personaleforening
  • At arbejde med telepsykiatri og få erfaring med arbejdet med tolk


Hvis du er interesseret i at blive vores nye kollega og aktivt at deltage i de udviklingsprocesser, der er i gang i den grønlandske psykiatri, så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se stillingsopslaget her og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=23-718

Startdato: 1. august 2024 eller efter nærmere aftale
Ansøgningsfrist: 1. februar 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende psykolog Thea M. Melby tlf. (+299) 58 54 33, e-mail: [email protected]

Telefonisk kontakt efter kl. 11:00 dansk tid.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Udlandet
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Udlandet

    Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du skal varetage individuelle psykoterapeutiske forløb og psykologisk udredning i samarbejde med en kompetent tværfaglig personale..
    • Psykolog
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som psykologer
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1