Vikarstilling: Psykolog eller socialrådgiver søges til barselsvikariat i Studenterrådgivningen på VIA og Dania Viborg...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Vikar - Viborg

Ønsker du at bidrage til styrket studietrivsel via psykologisk rådgivning af studerende og forebyggende indsatser med uddannelserne? Finder du arbejdsglæde i at arbejde selvstændigt for en god sag i en organisation, hvor vi er ambitiøse på de studerendes vegne og er stolte over det, vi sammen udretter? Så har du nu muligheden for at søge stillingen som rådgiver i Studenterrådgivningens Fremskudte Indsats på VIA og Dania Viborg, VIA Herning og med mulig satellit på VIA Holstebro.

Studenterrådgivningen har realiseret et ønske om at være i mere direkte kontakt til studerende og uddannelsessteder gennem etablerede samarbejder med en lang række uddannelser og institutioner i hele landet. Indsatsen er organiseret i et team af rådgivere, der fysisk er placeret på de lokale uddannelsesinstitutioner med opgaven at varetage korttidsterapeutisk rådgivning individuelt og i grupper samt opbygge og indgå i tillidsfulde relationer med uddannelsesinstitutionerne.

I stillingen får du stor frihed til selv at forme din arbejdsdag, når bare du har blikket skarpt rettet mod at styrke de studerendes studietrivsel og er indstillet på, at dette sker i samarbejde med studerende og medarbejdere på studiestederne.

Du skal have lyst til at indgå i og bidrage til et stærkt og fagligt orienteret fællesskab i afdelingen i en virkelighed, hvor dine 15 afdelingskolleger er spredt ud over hele den danske uddannelsesgeografi.

Vi skal bruge en rådgiver, der har mod på at anvende sine netværksevner og har en terapeutiske kernefaglighed at trække på. Du får energi af en fleksibel hverdag med plads til at eksperimentere for at forbedre studietrivslen for de studerende med afsæt i de studerendes behov og uddannelsernes specifikke udfordringer.

Stillingen er et barselsvikariat på fuld tid til besættelse pr. 1. december 2022. Vikariatet løber som minimum et halvt år frem.

Ansøgningsfrist på stillingen er d. 23.oktober. Ansættelsessamtaler afholdes d. 26.oktober.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at varetage korttidsterapeutisk rådgivning, individuelt og i grupper. Du vil samarbejde med uddannelserne om tilbud og ydelser, som de studerende finder nyttige og attraktive. Du bliver ambassadør for Studenterrådgivningen på ’dine’ uddannelsessteder. Du vil have resten af dit team i den fremskudte indsats i ryggen til sparring, supervision, kollegialt sammenhold og støtte.

Øvrige opgaver kan eksempelvis inkludere deltagelse i interne møder på ’dine’ institutioner, formel og uformel sparring med ansatte og studerende på uddannelsesstedet, understøttelse af trivselsfremmende studenterinitiativer, afholdelse af workshops, oplæg, supervision mm., afhængig af behovet på uddannelsesinstitutionerne.

Hvem er du?

  • Du har en uddannelse som cand. psych. eller socialrådgiver med relevant psykoterapeutisk overbygning, og du har erfaring med psykologisk rådgivning.
  • Du er initiativrig
  • Du trives med at være opsøgende og udadvendt og er indstillet på selv at skabe relationerne på “dit” uddannelsessted
  • Du kan lide både at have en hverdag som selvstændig og at bidrage til arbejdsfællesskabet i afdelingen og Studenterrådgivningen
  • Du skal have mod på at mødes fysisk i teamet ca. hver 2. måned rundt om i landet


Studenterrådgivningen (SRG) hjælper hvert år mange tusinde studerende på de videregående uddannelser til et bedre studieliv. I vores praksis kan vi påvise høje effekter i indsatsen for at vende studerendes mistrivsel til studietrivsel. Vi arbejder specifikt med at styrke vores korttidsorienterede behandlingsmetoder, ligesom vi løbende arbejder med feedback fra de studerende bl.a. via Feedback Informed Treatment; FIT.

Et stigende antal engelsktalende studerende søger vores hjælp, og du skal derfor kunne beherske engelsk i tale og skrift.

Hvor?

Vi har mange samarbejdspartnere, der har stor glæde af at have en rådgiver på campus! Stillingen har pt. til huse på VIA’s campusser i Viborg, Herning og muligvis også Holstebro.

Du vil typisk sidde på campusserne 4 dage om ugen og derudover have 1 ugentlig hjemmearbejdsdag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Rådgiver, Luna Bøhm Andresen [email protected] tlf.: 29819633

Afdelingsleder for Fremskudt Indsats, Lise Jordahn [email protected] tlf.: 40285294

Stillingen søges gennem vores elektroniske rekrutteringssystem.

Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster. Studenterrådgivningen er ikke lønførende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Viborg
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 2
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2