Vi søger en psykiatrisk overlæge til distriktspsykiatri for ældre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Region Sjælland søger overlæge til vores distriktspsykiatri for ældre i Vordingborg.

Bemærk: Der er mulighed for transport med vores bus, der kører dagligt fra DGI-byen i Københavns samt Valby Station med ankomst til Vordingborg/Oringe kl. 8:15 og retur om eftermiddagen fra Oringe kl. 15:15

Til vores distriktspsykiatriske ambulatorium for ældre søger vi en ny overlæge.

Vi forventer at du er speciallæge i psykiatri, gerne har ældrepsykiatrisk erfaring, og at du kommunikerer problemfrit på dansk.

Ambulatoriet arbejder efter F-ACT modellen, og dækker et stort geografisk område: Lolland, Guldborgssund, Vordingborg og Næstved kommune. Der må derfor påregnes en del kørsel, så du skal have kørekort. Der stilles tjenestebil til rådighed for udekørende funktion.

Det er beliggende i naturskønne omgivelser på Oringe-matriklen, og har et tæt samarbejde med den ældrepsykiatriske sengeafdeling, med henblik på at sikre glidende overgange mellem behandlingsforløbene. Vi har et ønske om at styrke samarbejdet yderligere, for at sikre behandlingskvalitet og kontinuitet mellem sengeafsnit og ambulatorium.

I ældrepsykiatrien arbejder vi både med fremmøde konsultationer og hjemmebesøg, og vi har generelt et mål om at øge antallet af videokonsulationer, hvor det er muligt, for at optimere kontakt og patienttilfredshed.

Læs mere Psykiatrien Syd her Psykiatrien Syd - Region Sjælland.

I Distriktspsykiatri for ældre bruger vi samtaler og eventuelt undersøgelser til at finde frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe patienterne. I samarbejde med patient, pårørende og personale lægges en behandlingsplan som kan indeholde:

  • Gruppebehandling, fx Depressionsgrupper.
  • Psykoedukation
  • Medicinsk behandling.
  • Gruppeundervisning til pårørende og patienter om demens og psykisk sygdom.

Der er tilknyttet forskellige tværfaglige medarbejdere til Distriktspsykiatrien for ældre. Personalet består blandt andet af speciallæge, distriktssygeplejersker, psykolog(er), socialrådgiver og lægesekretær(er.)

Du vil også kunne møde (elever og) studerende hos os, da vi er med til at uddanne blandt andet sygeplejestuderende (og social- og sundhedsassistent elever).

Vi er fælles om opgaven og alle patienter ses af både læge og sygeplejerske så tidligt som muligt, som regel ved forvisitationen.

Vi har et tæt samarbejde med egen læge, hjemmesygeplejersker, personalet på plejecentrene, demenskoordinatorer samt pårørende.

Der kan i øvrigt til stillingen være tale om vejledningsopgaver i forbindelse med yngre lægers videreuddannelse (KBU, I, A/P og H-læger) samt undervisningsopgaver både monofagligt og tværfagligt

Kom gerne på besøg. Du er også meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos cheflæge Egill Rostrup tlf: 47322800.

Psykiatrisk Center Syd indhenter generelt børneattest og offentlig straffeattest i forbindelse med ansættelser.

Ansættelsesvilkår og yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst for overlæger, forhåndsaftaler og mulighed for forhandling af individuelle tillæg ift. personlige og faglige kvalifikationer.

Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af kvalifikationer og kompetencer indenfor de syv lægeroller.

Ved ansættelse som overlæge forventes minimum fem års forudgående ansættelse som speciallæge i psykiatri. Dispensation fra 5 års kravet kan i særlige tilfælde gives af Psykiatriledelsen efter ansøgning.

Ansøgningsfrist: Ansøgning skal være modtaget senest 4. maj 2023.

Ansættelsesdato: 1. september 2023 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vordingborg
  • Torsdag den 04. maj 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Vordingborg

    Psykiatrien i Vordingborg søger serviceassistenter til sommerperioden Vi søger faglærte og ufaglærte serviceassistenter til en tidsbegrænset periode fra 1. juni til 31. august 2024. Der er tale..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Præstø

    Vi søger 1 psykolog til PPR med tiltrædelse d. 1. juni 2024 eller snarest derefter. Arbejdstid på 30-37 timer efter aftale. Kom forbi og spis frokost!Vi giver frokost, viser dig vores dejli..
    • Psykolog
    • Præstø
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4760 Vordingborg
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Mangler du høj faglighed, selvstændighed og fleksibilitet i dit nuværende job, så kom til os! Kære sygeplejerske, du som ønsker at udvikle dine terapeutiske kompetencer, søg ikke længere, vi er..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1