Student til Public Affairs-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Drømmer du om at arbejde med Public Affairs, og kunne du tænke dig kæmpe for liv uden hjertesygdom på vegne af ikke bare 115.000 medlemmer, men også for de mere end 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom? Så har du chancen som student i Hjerteforeningens Public Affairs & Presse-team.

Hjerteforeningen ønsker at styrke vores Public Affairs-arbejde. Derfor søger vi en dygtig student, der kan understøtte vores Public Affairs konsulenter og dermed være med til at styrke vores politiske arbejde både internt og eksternt. Som en del af teamet får du stor indflydelse på egne opgaver og mulighed for få et stort opgavemæssigt ansvar.

Vi søger en student der:

  • Har erfaring med systematisk og målrettet research i en politisk kontekst
  • Har politisk flair og en forståelse for politiske dynamikker, herunder gerne relevant erfaring med politisk arbejde fra et parti, interesseorganisation eller andet
  • Er iderig og kan være med til at gøre Hjerteforeningen endnu mere synlig i det sundhedspolitiske landskab
  • Er velformuleret både skriftligt og mundtligt
  • Er samarbejdsorienteret og kan navigere i en afdeling som arbejder på tværs, både internt og eksternt
  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx statskundskab, samfundsvidenskab eller lignende.

Vi tilbyder:

  • En god mulighed for at forme egen stilling
  • At arbejde hands-on med sundhedspolitik og Public Affairs
  • Fokus på din personlige og faglige udvikling
  • Fleksibilitet i arbejdstider og arbejdsopgaver
  • Et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • En ansættelse på mellem 15- 20 timer ugentligt

Om Hjerteforeningen

Hjerteforeningen er Danmarks næststørste patientforening og repræsenterer over 115.000 medlemmer, samt mere end 500.000 hjertepatienter. I Hjerteforeningen kæmper vi for at ingen bliver ramt af hjertesygdom. Vi finansierer forskning i verdensklasse, trækker politikerne i hjerternes retning og støtter patienter og pårørende i deres liv med hjertesygdom. Vi tror på, at vi kan skabe den største værdi for vores målgrupper ved at få gennemført strukturelle forandringer i samfundet.

Vi har røg- og nikotinfri arbejdstid, hvilket betyder, at medarbejderne ikke må ryge eller indtage nikotinprodukter, der ikke er givet eller godkendt som medicinsk rygestopmiddel, i arbejdstiden – hverken indendørs, udendørs eller udenfor matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af Hjerteforeningen.

Teamet

Du vil blive en del af et Public Affairs og Presse team, som består af en leder, fem konsulenter, en praktikant og dig som student. Det giver mulighed for stor indflydelse på egne opgaver og foreningens politiske udvikling.

Søg stillingen

Send venligst din ansøgning med CV senest via vores hjemmeside. Samtaler afholdes løbende men senest den 23. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Public Affairs og Presse Signe Elkrog Friis på 2236 6100 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Hjerteforeningen kæmper vi for liv uden hjertesygdom. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de mere end 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os. Vi er ca. 130 medarbejdere, godt 10.000 flittige frivillige, og vi har godt 115.000 medlemmer. Læs mere på Hjerteforeningen.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Public affairs-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Public affairs-konsulent
  • Fredag den 23. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som public affairs-konsulenter

Herunder ser du udviklingen i udbudte public affairs-konsulent over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal public affairs-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte public affairs-konsulenter over tid

Dato Alle jobs som public affairs-konsulenter
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1