CT- superbruger til Radiologisk sektion på Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

CT- superbruger til Radiologisk sektion (Hvidovre matriklen) – Funktions og billeddiagnostisk enhed (FBE) - Amager og Hvidovre hospital

Hver dag møder vi ind til en ny og spændende dag, hvor vi hjælper vores patienter videre i deres behandlingsforløb, og derfor søger vi DIG som vores nye kollega.

Vores CT- koordinator og CT-superbrugere har brug for en engageret kollega på deres hold. Vi udfører CT-scanninger inden for mange specialer. Vores patienter henvises af hospitalets ortopædkirurgiske afdeling, gastroenterologiske afdeling, børneafdeling, palliativ enhed, kardiologiske afdeling, infektionsmedicinsk afdeling, ligesom vi understøtter vores egen og hospitalets forskningsaktivitet.

På nuværende har vi fire CT scannere:

  • Siemens Flash Dual Source, som er vores akutscanner, der arbejder i døgndrift. Det er også her, vi undersøger patienter med scaphoideum fraktur relaterede problemstillinger frem for MR.
  • Siemens Somatom Definition Edge, hvor vi afvikler vores planlagte daglige program, samt en scanner vi bruger til CT vejledt biopsi.
  • Toshiba Aquilion, som med sin brede detektor primært er dedikeret til scanninger af hjerter, hvor vi til daglig er i tæt samarbejde med vores dygtige kardiologer, både i klinisk og forskningsmæssig sammenhæng.
  • Philips IQon Spectral CT er vores nyeste dual energy scanner, hvor vi primært undersøger patienter med lunge og abdominal relaterede indikationer.

Om ikke så længe åbner Hvidovre Hospital dørene til Fælles Akut Modtagelse (FAM), hvor diagnostikken er helt i front, og der får vi også to nye CT-scannere. I den forbindelse vil vi have brug for vores superbrugergruppe til opsætning af protokoller og ny arbejdsgange.

Vi er en dynamisk og spændene afdeling som giver gode udviklingsmuligheder for både erfarne og nyuddannede radiografer. Igennem de sidste 10 år har vi været med til at uddanne ni beskrivende radiografer, to PhD-radiografer, tre MsC-radiografer og flere radiografer med diplom og modulopdelte uddannelser. På nuværende tidspunkt har vi otte beskrivende radiografer, og to som er i gang med at læse til beskrivende radiograf. Vi er også den første afdeling i Danmark, som er med til at uddanne en radiograf til hygiejnespecialist på masterniveau ved universitetet i Göteborg.

Vores kursusaktivitet er noget vi prioriterer højt. Vores deltagelse på kurser samt nationale og internationale faglige kongresser, ligger på et meget højt niveau. Internt på afdelingen har vi faglig undervisning om torsdagen, ligesom vi har faglige eftermiddage fire gange om året. Vi kan tilbyde et spændende lærings- og videns miljø.

Som afdeling værner vi om det gode arbejdsmiljø, både det fysiske og psykiske. Vi har, som en af de får afdelinger i landet, en forflytningsgruppe bestående af en forflytningsspecialist og fire forflytningsansvarlige, som sørger for at minimisere arbejdsskader. Vores vagtplanlægger, som selv er radiograf, sørger for, at privat og arbejdslivet kan hænge sammen. Socialt har vi det godt sammen, hvor god humor, åbenhed og tolerance kendetegner vores samværsform. Vi kan garantere godt kollegaskab og gode grin - også når vi har travlt.

Hvis du er fagligt nysgerrig, villig til at dele din viden uanset hvilke kompetencer du byder ind med, og hvis du er parat til at yde en ekstra indsats og give en hjælpende hånd når det kræves, så er du den rette person til stillingen.

Hvis ovenstående tiltaler dig, og du tillige har forståelse for betydningen af god service og et godt arbejdsmiljø, er det dig vi venter på.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten på området.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger hos Afdelingsradiograf Sonja Kudsk [email protected] (38623142) Afdelingsradiograf Shayan Panjeh-Shahin [email protected] (38622756), eller Sektionsansvarlig Overradiograf Omar Muharemovic [email protected] (38622019).

Ansøgningen sendes via regionens elektroniske system

Ansøgningsfrist: 16-9-2022

Samtaler: uge 38-39

Ansættelsesdato: Efter aftale

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Hvidovre
  • Fredag den 16. september 2022

Lignende jobs

  • Radiograf i København N

    Vil du med ind i vores spændende og højtspecialiserede univers, hvor vi på internationalt niveau behandler sygdomme, alvorlige infektionstilstande, misdannelser, kræft og læsioner i tænder, mundhul..
    • Radiograf
    • København N
    Få mere info
  • Radiograf i Herlev

    I den Behandlingsforberedende Enhed (BF) er vi dedikerede til at levere højkvalitets sundhedspleje og behandling til vores patienter. Vores enhed er kendetegnet ved at have et højt fagligt niveau, .
    • Radiograf
    • Herlev
    Få mere info
  • Radiograf i Herlev

    Radiograf til CT-teamRadiograf til CT-teamet på afdelingen for røntgen og scanning, Herlev hospitalTrives du i en dynamisk hverdag med høj faglighed, og sætter du en ære i at møde patienter..
    • Radiograf
    • Herlev
    Få mere info
  • Radiograf i Storkøbenhavn

    Relations medarbejdere til spændende stilling i socialpsykiatrien som arbejder kombineret dag/nat.Vil du gerne være med til at give håb, kontrol og muligheder til mennesker, hvis liv er pr..
    • Radiograf
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som radiograf i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf over tid

Dato Alle jobs som radiograf
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0