Radiograf til Afsnit for Brystundersøgelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Radiograf søges. Vi tilpasser din oplæring alt efter om du er nyuddannet, erfaren eller har erfaring med det mammaradiologiske speciale.

Vi søger:

En radiograf til Afsnit for Brystundersøgelse, Sjælland Universitetshospital, Roskilde. Det er en fast stilling på 37 timer/uge og med lørdagsvagt cirka hver 6. lørdag. Du vil få et job, hvor du arbejder i dagtid, ingen aften- /nattevagter og altid fri i helligdagene. Vi en del af den fælles billeddiagnostiske afdeling i Region Sjælland.

Om afdelingen:

Vi varetager al mammadiagnostik i Region Sjælland og afdelingen er ansvarlig for driften af regionens brystscreeningsprogram - herunder 3 mobile enheder.

Vi er fuldt digitaliserede og anvender Carestream RIS-PACS system.

Vi har i alt 8 mammomater af mærket Hologic. Heraf er de tre mammomater i den kliniske del, hvor der er tilknyttet 5 ultralydsrum. I udredningsdelen har vi Prone Table (stereotaktisk bord), Brevera (stereotaktisk vakuumbiopsi), Affirm (stereotaktisk udstyr til mammomaten), kontrastsprøjte (Smart Shot Alpha) til kontrastmammografier samt MR- og ultralydsvejledt vacuumbiopsi (Hologic Sapphire).

Vi udfører i den kliniske mammografi:

  • Trippeldiagnostik
    • Mammografi/ultralyd, palpation, biopsi

  • Stereotaktiske- og ultralydsvejledte vakuumbiopsier
  • Stereotaktisk- og ultralydsvejledt anlæggelse af coil og TAG-markeringer
  • Akutte patienter
    • Ulcererende mammacancer
    • Mastitis/Absces
    • Serom


I screeningsregi udfører vi:

  • Screeningsmammografi
  • PGMU (kvalitetskrav for billedfremstilling)

Har du lyst…

…til at være en del af vores arbejdsdag, hvor to dage aldrig er ens og hvor vi hver dag sikrer gode undersøgelsesforløb for den enkelte patient? Vil du bruge tid på god patientkontakt, informere, skabe et tæt samarbejde og den ”gode” kommunikation? Vil du bruge din radiograffaglige viden til at fremstille diagnostisk optimale billeder i et tæt samarbejde med vores mammaradiologer ved enhver undersøgelse? Vil du klargøre og forberede til de forskellige biopsimuligheder, der anvendes? Og kan du glæde dig sammen med en patient som får et godt svar eller trøste og være med til at gøre situationen tålelig for de patienter, hvor ”situationen” bliver for meget? Ser du udfordring i at sikre, at patienten har forstået hvilke supplerende undersøgelser der skal udføres, - og hvor og hvornår de foretages? Giver det mening for dig at have forståelse for de mange patientforløb og dermed sikre, at alle får det absolutte bedste undersøgelsesforløb?

Vi kunne blive ved… – mammografi er så meget mere end tre projektioner.

Vi er en afdeling…

…hvor vi sætter et godt arbejdsmiljø og godt kollegialt sammenhold højt, og hvor der er plads til faglig udvikling. Vi veksler alle mellem at arbejde med screening og kliniske undersøgelser. Vi prioriterer balance mellem arbejdsliv og fritidsliv højt, og vi strækker os langt for at imødekomme ønsker til vagtplanen.

Er du blevet nysgerrig:

Har du fået lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mie Ebert Flindt på [email protected] eller telefonisk på tlf. 29 24 79 36. Mie byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning, hvis du har brug for at høre mere om afdelingen og specialet forud for ansøgningen.

Samtaler afholdes løbende.

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Roskilde
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Radiograf på Midt-og Vestsjælland

    Radiograf til Nykøbing F. Sygehus Er du radiograf og på jagt efter de bedste kollegaer, så har vi pladsen til dig. På afsnittet for Røntgen og skanning Nykøbing Falster tilbyder vi en masse..
    • Radiograf
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Radiograf i Slagelse

    Vi søger dygtige radiografer til faste stillinger på 37 timer pr. uge til ansættelse fra 01. August 2024 eller efter aftale. Arbejdet består af Konventionel Røntgen, CT og Ultralyd. Det er en still..
    • Radiograf
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som radiograf i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf over tid

Dato Alle jobs som radiograf
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3