Receptionist med flair for support og administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en person, der elsker at gøre en forskel og hjælpe andre? Kunne du tænke dig at være en del af et ungt og dynamisk team, hvor du får mulighed for at forme din egen rolle? Så læs videre her!

Hos Vores Forening og Vores Administration har vi en simpel mission: at fjerne unødvendigt bøvl for de frivillige bestyrelser i grundejerforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger. Vi gør dette ved at tilbyde effektive softwareløsninger og services, der letter den administrative byrde, så de frivillige kan bruge mere tid på det, der virkelig betyder noget for deres lokalsamfund. Vi er et ungt team, og som en ung virksomhed er der rig mulighed for at byde ind med ideer og være med til at præge virksomhedens udvikling.

Som vores nye receptionist vil du få en alsidig hverdag, hvor du vil være den, der sikrer, at vores kunder og samarbejdspartnere altid møder en venlig og professionel service. Dette indebærer bl.a.:

  • Telefonpasning og viderestilling: Sikre at henvendelser bliver håndteret professionelt og effektivt.
  • Fordeling af og besvarelse af mails: Sørge for at vores samarbejdspartnere og kunder altid føler sig hørt og forstået.
  • Support: Levering af førsteklasses support til frivillige, der benytter vores administrationsplatform, så de kan fokusere på deres vigtige arbejde.
  • Ad-hoc opgaver: Understøtte direktøren og teamet med diverse opgaver, så vi sammen kan drive virksomheden fremad.
  • Posthåndtering: Effektiv indscanning og udsendelse af post, så kommunikationen flyder ubesværet.

Du behøver ikke have en bestemt uddannelsesbaggrund, men det er vigtigt, at du er serviceorienteret og har erfaring med kommunikation både skriftligt og pr. telefon. Vi er en digital virksomhed, og rollen indebærer teknisk support, hvorfor du forventes at have god forståelse af og erfaring med IT og software.

Du behersker dansk på modersmål niveau , og du er klar til at tage ansvar og bidrage aktivt til teamet og virksomheden. Det er en fordel, hvis har har en grundlæggende viden om bogføring og foreningsliv, men dette er ikke et krav.

  • Månedsløn: 25.000 kr.
  • Arbejdstid: 37 timer ugentligt fra kl. 8 til 16
  • Opstart: 1. november 2023
  • Arbejdssted: Vores konto på Kystvejen 37A, 8000 Aarhus C

Er du klar til at blive en del af vores team? Send din ansøgning og CV til Direktør Kasper Frandsen på [email protected]. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper på telefon 30410052.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen ombord!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Århus C
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Receptionist i Århus C

    Receptionist afløsere til [xxxxx] i Aarhus Danmarks førende budget hotelkæde Hvis du ikke skal på ferie i sommer, har vi et skønt sommerjob til dig ! Vi har en forventning om at du kan..
    • Receptionist
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1