Receptionist til formuecenter, Private Banking - Charlottenlund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Ønsker du at være en nøglemedarbejder i vores nye formuecenter i Charlottenlund? Og motiveres du af at give kundeoplevelser ud over det sædvanlige? Så har vi jobbet til dig.

Du vil spille en vigtig rolle i vores kontakt med vores kunder.
I rollen som Receptionist bliver det din opgave, at sikre den gode førstekontakt med kunden og assistere kunden med forskellige behov. Det kan fx være bestilling og spærring af kort, tilmelde BS-aftaler og hjælp til netbank. Du skal kunne se behov for rådgivning hos kunderne, som videregives til vores dygtige rådgivere. Du vil ligeledes hjælpe rådgiverne med mindre opgaver.

Du assisterer ledelsen med planlægning, koordinering, praktiske opgaver og gennemførelse af lokale kundearrangementer. Derudover assisterer du ledelsen med andre praktiske opgaver på centret herunder planlægning af ferie, afdelingsmøder, booking af lokaler, anretning af frokost mv.

Du har erfaring med kundekontakt
Det er ikke et krav, at du er bankuddannet. Det vigtigste er, at du har erfaring med kundekontakt og værdsætter at give en god service til de kunder, der besøger vores formuecenter. Du er derudover en dygtig koordinator og kan holde overblik. Dit overblik og din fleksibilitet bruger du til at håndtere her-og-nu problemer sideløbende med planlagte opgaver.

Du er selvkørende, serviceminded og kvalitetsbevidst
Du arbejder struktureret og effektivt, så dine opgaver færdiggøres med høj kvalitet. Det er afgørende, at du er imødekommende og kommunikativ stærk i dialogen med kunderne.

Din nye arbejdsplads
Du vil have din daglige gang på formuecenteret i Charlottenlund, sammen med 46 Private Bankere, fire Formuerådgivere, samt fem ledere. Vi servicerer hele Region København, hvorfor du vil opleve, at dine kolleger skiftevis kommer på centeret, hvorfor du bliver en nøglemedarbejder i formuecenteret.

Du bliver en del af et fællesskab, der nyder hinandens samvær og hver dag arbejder hårdt for at levere den bedste oplevelse for kunderne. Dine kollegaer har et stort engagement og tempoet vil være højt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundechef Elke Anthonisen på tlf. 51 84 34 78, kundedirektør Michael Sonne på tlf. 61 56 56 81 eller HR Business Partner Denise Helena Vejrup Buchholtz på tlf. 44 55 18 36.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Charlottenlund
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Receptionist i Helsingør

    [xxxxx]i det nye sundhedshus i Helsingør søger sekretær/receptionist til kiropraktorpraksis 25 timer om ugen.Veletableret travl kiropraktorklinik med 4 kiropraktorer, placeret i .
    • Receptionist
    • Helsingør
    Få mere info
  • Receptionist i Helsingør

    Receptionist til vores nye Godt Smil klinik i Helsingør. Brænder du for at have det fulde overblik? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig møde vores patienter med et smil? Så er det..
    • Receptionist
    • Helsingør
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i Lynge

    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og vil du elske at være virksomheden ansigt ud af til? Så tror vi på, at du er vores nye receptionist til en kunde i Lynge. Vi ved,.
    • Receptionist
    • Lynge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1