Rekrutteringsfirma

TRINITY SØGER EN ENGAGERET RECEPTIONIST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Hvis du nyder at være ansigtet udadtil og har et udpræget servicegen, så kan det være, det er dig, der er vores næste receptionist på Trinity Hotel og Konferencecenter.

Receptionisten er den første vores gæster møder, når de træder ind ad døren, og god service er derfor altafgørende for resten af deres oplevelse.

Udover at tage imod gæster og tage afsked med gæster ved ind- og udtjekning, har du som receptionist en masse andre ansvarsområder:

  • Du administrerer booking af hotellets faciliteter, såsom værelser og mødelokaler.
  • Du tager imod gæstehenvendelser på telefon og mail.
  • Du er hotellets blæksprutte, der sørger for, at alt fungerer – både for kollegaer og gæster
  • Du er informativ i forhold til seværdigheder, natur, transport etc. i området.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Hvem er du?
Du er muligvis uddannet receptionist eller måske noget helt andet? Vi er åbne for forskellige uddannelser indenfor servicebranchen og prioriterer langt højere, at du har lyst til at arbejde i hotelbranchen.

Da en stor del af jobbet går ud på at kommunikere, er du en skarp kommunikator. Som receptionist kommunikerer du med kunder, kollegaer og gæster, hvad enten det er face-to-face, via telefon eller mail. Det er derfor vigtigt at være i stand til at aflæse gæsternes behov og kommunikere klart og tydeligt, hvilket du selvfølgelig er mester til.

Du trives med at håndtere en bred vifte af opgaver, og er fyldt med energi og dit gode humør smitter af på vores gæster, og alle dem du arbejder sammen med.

Som person kan du lide at tage ansvar, og du tager gerne initiativ til at få løst opgaver eller kommer med gode løsninger.

Du bliver en del af
En arbejdsplads som er omfattet en god overenskomst, der sikrer dig en ordentlig løn med tillæg, pension, betalte pauser og sundhedsordning. Vi prioriterer god arbejdslyst og trivsel, og derfor kører vi også en trivselsundersøgelse hvert år, og vores personaleforening sørger for, at vi er sammen socialt i løbet af året.

Derudover får du selvfølgelig landets bedste kollegaer, der altid står klar med en hjælpende hånd, hvad end det drejer sig om.

Såfremt du viser engagement, er der ingen grænser for både din faglige og personlige udvikling.

Ansøgning og ansættelsesproces
Har du nogle spørgsmål til stillingen eller arbejdspladsen, er du meget velkommen til at ringe til salgs- og udviklingschef Lisbeth Vinther-Wilhelmsen.

Der er ansøgningsfrist fredag den 24. juni.
Første samtale mandag den 27. juni og anden samtale den 29. juni. Til anden samtale får du lavet en personlighedsprofil fra e-stimate.

ANSØG HER


Trinity Hotel & Konference Center er et klassisk 4-stjernet hotel- og konferencecenter og er centralt beliggende i naturskønt område med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Trinity er kendt for sin høje kundetilfredshed. Med en konferencekapacitet op til 650 gæster, 37 topmoderne mødelokaler, og 151 velindrettede værelser, Restaurant Lillebælt og brasserie G med et højt gastronomisk niveau, er Trinity det største hotel- & konferencecenter i Fredericia. Trinity Hotel & Konference Center A/S ejes 100% af Krifa.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Fredericia
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2