Kan du skabe smil i dine omgivelser? Receptionist/kontorsupport søges til uimodståelig arbejdsplads!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du skabe smil i dine omgivelser? Receptionist/kontorsupport søges til uimodståelig arbejdsplads!


Kan du lide at løse administrative opgaver, servicere kolleger og supportere kunder? Har du et ualmindeligt veludviklet servicegen, og går du altid efter at give dine kolleger og kunder et smil på læben? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af e-service, som har ansvaret for e-nettets reception, kundesupport og service, intern it-support, facility management og diverse administrative opgaver. e-service er et stærkt team på ni kolleger, hvor vi sammen løser de mange forskellige opgaver. Vores vigtigste redskab er teamspirit og samarbejde - og vi ved, at vi lykkes, når vi hjælper hinanden.

Hvad skal du lave?

  • Din arbejdsdag og dine opgaver vil variere. Det håber vi du synes lyder godt! For du skal helst tænke ”yes” hver gang der opstår en ny mulighed eller udfordring. Helt konkret skal du hjælpe med at løse følgende opgaver i teamet:
  • Tage imod vores kolleger og gæster i receptionen med et smil 😊
  • Hjælpe med kundesupport, tage telefoner og besvare kundernes henvendelser
  • Dække ind på tværs af teamets forskellige opgaver. Det kan være administrative opgaver, opdækning og afrydning til frokost, mødeopdækning m.v.
  • Koordinere diverse facility management opgaver som f.eks. indkøb af varer til kontoret samt kontakt til håndværkere og leverandører
  • Generelt gøre dine kollegers hverdag lidt lettere og sjovere

Hvad forventer vi af dig?

I teamet har vi alle stor lyst til at lykkes og tager gerne et ekstra skridt for e-nettet, vores kolleger og hinanden. Du skal komme med samme positive indstilling til alle opgaver og have let til smil. Du har tidligere haft jobs, hvor service har været højt prioriteret og et roligt overblik har været vejen til succes. Du har lyst til at bidrage til, at vi sammen lykkes med opgaverne. Du skal kunne arbejde på fuld tid.

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi kan imødekomme de forandringer, samfundet og sektoren fordrer – og så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.

Du kommer til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København. Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Head of e-service Iben Helene Lassen på tlf.nr.: 31 41 20 53 eller e-mail: [email protected].

Ansøgningsfrist er den 1. juni. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København K
  • Tirsdag den 17. maj 2022

Lignende jobs

  • Receptionist i København Ø

    Fri kontakt
    Receptionist til København. Dit smil er smittende, og du nyder at møde mange forskellige mennesker hver eneste dag. Du føler, at du er i dit rette element, når dit smil og din imødekommenhed er det første vores kunder, gæster og kollegaer møder, når de træder ind ad døren.
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info
  • Receptionist (elev) i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Bellagroup er blandt de største hospitality virksomheder i Danmark, på to forretninger: venues og hoteller. Venue-delen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella S..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0