Facility Coordinator/Receptionist - Udvid CV og din karriere med Four FM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Four FM er en hurtigt voksende virksomhed, der tilbyder premiumløsninger inden for Facility Management. En dynamisk virksomhed, der er bygget på iværksætterånd, engagerede medarbejdere og en stærk virksomhedskultur. Vi leder nu efter et nyt medlem til vores team, og vi håber, at det kan være dig!

Er du i starten af din karriere eller søger du ekstra arbejde? Vil du gerne udvide din CV og arbejde med nogle af verdens førende virksomheder? Ville et netværk af drevne mennesker i hele Europa være værdifuldt for din Linkedin-profil? Så fortsæt med at læse!

Om opgavenr

Hvor kommer du så ind i billedet? Jo, for at kunne opretholde vores smidige levering har vi brug for en pulje af engagerede og fleksible personer, der kan træde til, når den faste personale er fraværende, for eksempel i velfortjent ferie eller hvis de er hjemme og syge.

De roller, du skal dække, er som receptionist eller Facility Coordinator. Hvad i alverden er en Facility Coordinator, tænker du måske. En Facility Coordinator er en af de vigtigste roller hos Four FM. Som Facility Coordinator repræsenterer du Four FM ude hos kundevirksomheden og udfører, koordinerer og overvåger vores levering af Facility Management.

Arbejdsopgaverne kan variere mellem de forskellige kundevirksomheder, men nedenfor har vi listet eksempler på almindelige opgaver for at give dig en idé om, hvad du går ind til:

  • Generel kontorsupport
  • Konferencesupport og opstilling af mødelokaler
  • Håndtering af enkle fakturaer
  • Forsendelse og modtagelse af pakker
  • Post- og frankeringsservice
  • Ansvarlig for orden og renlighed på kontormiljøet
  • Koordinere og planlægge bestilling af forbrugsvarer.
  • Bevar din rolle som det primære kontaktpunkt for kundernes serviceanmodninger, og registrer dem.

Du vil modtage træning til de forskellige arbejdspladser, så du er klar til de dage, du arbejder i deres lokaler.

Kvalifikationer

Det vigtigste for denne rolle er villighed til at lære og engagement. Vi har dog nogle krav, som du skal opfylde, før du klikker på "Ansøg".

Da vores kunder er internationale virksomheder med placering i København, skal du have gode kundskaber i både dansk og engelsk. Udover det ser vi gerne, at du har nogen tidligere erfaring inden for en servicebranche, og du skal være fortrolig med Office-pakken. Er det stadig noget, der passer på dig? Heldigvis, så er det bare at ansøge!

Arbejdstider og beskæftigelsesgrad

Arbejdstiderne er normalt kontortider, afhængigt af kundens behov.

Du vil blive ringet op efter behov. Der er også mulighed for at følge en fastlagt tidsplan, når vores faste personale har ferie.

Stationeringssted

København.

Ansøgningsperiode

Sidste dag for ansøgning er 29-09-2023, men udvælgelse foregår løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning!

Four FM-familien

At være ansat hos Four FM indebærer tryghed gennem overenskomst, konkurrencedygtig løn, pension, forsikringsdækning og gode ferieforhold. Du får støtte fra os som arbejdsgiver og mulighed for personlig udvikling gennem dine opgaver og uddannelse. Vi værdsætter tæt samarbejde mellem medarbejdere og ledelse og prioriterer muligheder for erfaringsudveksling og viden såvel som smil.

Her hos os kan du vokse og udvikle dig i din rolle eller tage på dig nye udfordringer i virksomheden. Det første skridt er at ansøge

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København Ø
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

  • Receptionist i København Ø

    Fri kontakt
    Receptionist til København. Dit smil er smittende, og du nyder at møde mange forskellige mennesker hver eneste dag. Du føler, at du er i dit rette element, når dit smil og din imødekommenhed er det første vores kunder, gæster og kollegaer møder, når de træder ind ad døren.
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info
  • Receptionist (elev) i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Historien bag Admiral Hotel går mange år tilbage, og både hotellet og medarbejderne bærer præg af en fantastisk atmosfære og en unik teamånd. Admiral Hotel er en spændende og ik..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1