Rekrutteringsfirma

Controller til Ejendomsselskabet Olav de Linde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Hjem til Aarhus: Vi søger Controller til ét af landets største private ejendomsselskaber


Føler du dig allermest hjemme, når du dykker ned i tal, regneark og BI? Og er du vant til at arbejde med detaljer og deadlines for øje? Så er du måske den Controller, vi søger til vores ambitiøse og traditionsrige selskab i Søren Frichsparken.


Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi brug for dig, der finder glæde ved at arbejde hands-on med regnskabsvæsnet i bredeste forstand. Du kommer ind i et af Danmarks førende private ejendomsselskaber, hvor du bliver en del af et lille team på 4-6 personer. Vi er gode til at hjælpe hinanden og så er vi ambitiøse på hinandens vegne - også på dine.

Din faglighed og positivitet kan mærkes på kontoret
Som Controller i vores økonomiafdeling får du en hverdag, der er alsidig, hvor opgaverne kan spænde bredt. Dine primære arbejdsopgaver vil ligge i finansteamet og overordnet bestå i arbejdet med års-, kvartals- og månedsregnskab og det er her din faglighed for alvor skinner igennem. Du er vant til at arbejde med regnskabsvæsnet i bred forstand – og motiveres af vores vigtige udvikling mod digitalisering og at have en vigtig og bredt defineret rolle i virksomhedens økonomistyring. Og så har du mulighed for at arbejde med forskellige områder på specialistniveau, såsom BI, moms og afgifter.

Din nye hverdag kunne i korte træk involvere dig i opgaver som:

  • Afstemningsarbejde i det daglige regnskabsvæsen
  • Controlling af ejendoms-, fælles- og forbrugsregnskaber
  • Afstemnings- og analysearbejde samt sikring af dokumentation til års-, kvartals- og månedsregnskaber og til revisor
  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af oplysninger til finansielle samarbejdspartnere
  • Afstemningsarbejde i forbindelse med implementering og drift af Business Intelligence området
  • Afstemning af løn- og gageområdet
  • Assistance til IT-projekter og hvis interessen er der – egentlig hands-on i IT-arbejdet

Uanset hvordan dine opgaver helt konkret kommer til at hænge sammen – så har du aldrig gemt ja-hatten for langt væk og med din positive indstilling bidrager du til den gode stemning på kontoret.

Du er hands-on helt ud til fingerspidserne
Din baggrund kan se ud på flere måder, men en ting er sikkert, du har styr på din værktøjskasse inden for regnskab. Hvis du har gået lidt og leget med tanken om, at dykke endnu mere ned i opgaver med BI eller moms og afgifter, så kunne økonomiteamet være det helt rigtige sted at udvikle dine kvalifikationer. Det er lysten, der driver og hos os har du gode muligheder for at udvikle dig i takt med opgaverne og selvfølgelig dine egne interesser og evner.

Med din omhyggelighed og detaljeorienterede tilgang er du vant til at kvalitetssikre dit arbejde, og det er naturligt for dig at arbejde struktureret med omhyggelighed og sans for detaljen indenfor aftalte deadlines. Endelig er du teamplayer, der forstår vigtigheden i at være en del af et team, hvor der er mulighed for god sparring og hjælp at hente hos kollegerne.

Hvad bliver du en del af?
Du bliver en del af en arbejdsplads med solide og velfunderede værdier med gode og tillidsfulde kolleger og medarbejdere, der er ambitiøse i samarbejdet med dig. Du får din daglige gang på vores kontor i Aarhus, hvor vi sidder i åbne kontorlandskaber – og der er derfor god mulighed for kollegial sparring og opfølgning.

Vi vægter en god work / life balance og ved, at fritid og familie giver energi til at klare hverdagens udfordringer.

Vi lægger stor vægt på ordentlighed med frihed under ansvar og stor gensidig tillid. Vi hjælper hinanden – de bedste resultater skabes i fællesskab og ved at have et helhedsorienteret fokus.

Er du klar til nye udfordringer?
Så send os endelig dit motiverede CV via 'ansøg nu' knappen. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på mail: [email protected] eller på tlf. 30 63 94 45.

Vi modtager gerne et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger. CV’et skal uploades via stillingsannoncen.

Tiltrædelse er snarest muligt. Vi tager løbende folk til samtale og ansætter gerne hurtigt den første med de rette faglige kompetencer og indstilling.

Vi glæder os til at høre fra dig.



Om Ejendomsselskabet Olav de Linde
Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en vision om at skabe en bred vifte af attraktive erhvervslejemål, der er med til at danne rammerne for det gode og kreative arbejdsliv. Vores drivkraft er vores skabertrang og store kærlighed for at skabe nyt liv i gamle bygninger. Vi skaber liv, fornyer og bevarer – og så er vi samtidig omhyggelige og kvalitetsbevidste. Vi har desuden de seneste år skabt et stadigt stigende antal nyopførte kvalitetsbyggerier til bolig- og erhvervslejemål.

Vi er mere end 100 mennesker fordelt på flere afdelinger såsom vores tegnestue, udlejningsafdelinger, ejendomsservice og administration. Vores hovedkontor er beliggende i Aarhus og vi har kontor i Odense og København.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to make sure that our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner.Your responsibilities include:contribute to..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    We are looking for two controllers; one for our German asset portfolio and one for our other asset portfolios. In both roles, you will gain valuable experience in business partnering and asset mana..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    Controller til Accounts Receivable By AarhusAnsøgningsfrist 2024-06-09Søg job Har du solid erfaring indenfor en financefunktion og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks før..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0