Rekrutteringsfirma

business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Kan du levere høj kvalitet på finansielle opgaver og samtidig varetage den udadvendte kontakt til både interne og eksterne samarbejdspartnere? Vil du være en del af et ambitiøst controllerteam i et professionelt og samtidig uformelt miljø? Og har du lyst til at blive en del af en stor, international koncern med gode karrieremuligheder? Så har vi det rette job til dig.

Nobia Danmark A/S søger en kvalitetsbevidst og udadvendt Business Controller til deres retailsupport-team. Du vil her få reference til deres BI & DOS Support Manager og indgå i et specialistteam bestående af 2 kollegaer, som hovedsageligt beskæftiger sig med controlling og support af Nobia Danmarks egne HTH- og uno form-butikker.

ansvarsområder


Ud over at håndtere opgaver inden for regnskab og controlling vil du med udgangspunkt i den kommercielle del af forretningen også få en stor kontaktflade ud imod butikkerne, herunder til butiksledere og -chefer.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil desuden omfatte:

- Periodeafslutninger, herunder deltage i arbejdet med dokumentation, afstemning, rapportering og analyser
- Samarbejde og sparring med egen retailorganisation
- Projektopfølgninger
- Deltagelse i budget- og estimatudarbejdelse
- Markedsopgaver og -analyser
- Diverse ad hoc-opgaver

Derudover står Nobia Danmark over for flere spændende projekter, som du får mulighed for at blive en del af, heriblandt implementeringen af SAP.

kvalifikationer


For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har en god regnskabsmæssig forståelse, og at du tager ejerskab og ansvar for dine opgaver. Du er en udpræget teamplayer, som har flair for at opbygge gode relationer til både dine nærmeste kollegaer, men også dine kontakter udadtil.

Derudover opfylder du følgende kvalifikationer:

- Du har en videregående uddannelse inden for økonomi, revision eller lignende
- Du har minimum 2 års erfaring fra en lignende rolle
- Du har kendskab til Axapta, SAP eller andre finanssystemer
- Du er talstærk og analytisk og har gode Excel-kompetencer
- Du har skarpe kommunikationsevner og kan kommunikere økonomiske og analytiske problemstillinger på en simpel og forståelig måde
- Du taler og skriver flydende dansk og mestrer engelsk på rimeligt niveau
- Du har kørekort og adgang til bil

Som person er du målrettet, selvmotiverende og har et godt drive. Du er desuden udadvendt og tør gribe telefonen og tage kontakt til både interne og eksterne samarbejdspartnere. Sidst, men ikke mindst, er du fleksibel og besidder en naturlig robusthed, hvilket gør dig i stand til at arbejde under tidspres uden at gå på kompromis med din grundighed og kvalitet.

nobia tilbyder


Du tilbydes en attraktiv og spændende stilling med mange selvstændige opgaver. Grundet virksomhedens størrelse får du stor medindflydelse på egne opgaver og projekter, og du åbner samtidig op for potentielle fremtidige internationale karrieremuligheder inden for Nobia-koncernen.

Hos Commercial Controlling, som du bliver en del af, arbejder man tæt sammen med salgsafdelingen, og den indbyrdes stemning på kontoret bærer præg af en uformel omgangstone. Kontoret er beliggende i nye lokaler i udkanten af Aarhus, hvor der også tilbydes gode kantineforhold. Nobia Danmark tilbyder stor fleksibilitet ift. arbejdstid og hylder begrebet frihed under ansvar.

om nobia danmark a/s


Nobia Danmark indgår i den svenske koncern Nobia AB, som er en af Europas førende køkkenproducenter. På lidt over to årtier er Nobia vokset til at være en succesrig, international virksomhed med 16 anerkendte køkkenbrands. Nobia Danmark ejer tre fabrikker, der udvikler og producerer de kendte køkkenbrands HTH, uno form og Invita.

rekrutteringsprocessen


randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af Nobia Danmark A/S, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to ensure our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner. Your areas of responsibility will include the foll..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. maj 2024 5
30. april 2024 7
29. april 2024 8
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 5
1. april 2024 5