Rekrutteringsfirma

financial controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

randstad søger for DHL Freight A/S i Brøndby en Financial Controller. Kan du se dig selv i en stilling i en verdens absolut største logistik virksomheder, med mere end 500.000 ansatte og operationer i mere end 200 lande? I denne stilling vil du få en alsidig arbejdsdag, hvor du udover dine egne ansvarsområder vil deltage i spændende udvikling- og optimeringsprojekter i en spændende international koncern.

stillingsbeskrivelse


I stillingen som Financial Controller bliver du del af en velfungerende og ambitiøs økonomiafdeling med høj arbejdsglæde. Her vil du opleve en kultur, hvor der er højt til loftet og du let kan søge indflydelse. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver og samtidig have muligheden for at koble dig på udviklingsprojekter.

Afdelingen har et løbende fokus på udvikling og optimering af processer, som man i denne stilling også vil tage del i. Samtidig udvides samarbejdet med virksomhedens group-funktion, hvilket giver flere muligheder for faglig udvikling. Der er gode muligheder for sparring internt i afdelingen, ligesom der er ubegrænsede mængder af værktøjer i det daglige.

Primære opgaver:
- Finansiel rapportering
- Afstemninger & balance
- Interne kontroller & analyser
- Budgetplanlægning & forecast
- Årsregnskab

Du vil i stillingen starte med en mindre portefølje af opgaver, som du løbende får mulighed for at bygge på og udvikle dine kompetencer.

din profil


Som person trives du i en selvstændig rolle, hvor der er frihed under ansvar, og hvor du selv er med til at tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Du foretrækker opgaver, hvor der kræves en høj detaljegrad og en proaktiv tilgang. Herudover bliver du motiveret af at finde strukturelle forretningsmæssige udfordringer og komme med løsninger herpå.

Erfaringer:
- Økonomibaggrund, f.eks. controller eller revisor
- Excel på højt niveau
- Oracle og Power BI vil være en fordel

Herudover har du gode kommunikationsevner i skrift og tale, da du både har interne og eksterne stakeholders i Danmark og udlandet.

du tilbydes


Der tilbydes en spændende og udviklende stilling i en international virksomhed. Du får gode karrieremuligheder, både i Danmark og i udlandet. Med fokus på medarbejdertrivsel er der i DHL en god og sund kultur, både på lokationen og i organisationen generelt. Ligeledes tilbydes der fleksible forhold og mulighed for hjemmearbejde.

søg stillingen


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 8
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4