Rekrutteringsfirma

PAYROLL SPECIALIST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

- Reference til Payroll Manager

Muehlhan Wind Service A/S

Navervej 10

DK- 7000 Fredericia

https://www.muehlhan.com

VIRKSOMHEDEN

Muehlhan Wind Service A/S er en førende uafhængig serviceudbyder, der leverer vindmølleinstallation og serviceløsninger til vindenergikunder i mere end 35 lande verden over.

De er passionerede omkring vind og drevet af ønsket om at gøre en forskel for deres kunder, og de er stolte af at levere projekter i alle størrelser på tværs af deres syv forretningsenheder: Offshore-installationer, Onshore-installationer, HV- og el-service, vingeinspektioner og -reparationer, service og lovpligtige inspektioner, maling og korrosionskontrol og Manpower Solutions.

Deres størrelse, omfang og viden gør det muligt for dem at fungere som betroet rådgiver for de førende aktører i vindenergibranchen. De bygger deres succes på motiverede, dygtige og åbne mennesker, der deler virksomhedens passion for kvalitetsarbejde og nyder at arbejde i et dynamisk, internationalt miljø.

Som følge af virksomhedens fortsatte vækst samt et ønske om at styrke organisationen, leder de efter en Payroll Specialist til virksomhedens kontor i Fredericia.

STILLINGEN

I stillingen får du ansvar for en del af lønbehandlingen for de danske medarbejdere, som tæller timelønnede og på sigt funktionærer. Derudover får du en deltagende rolle i forbindelse med at udvikle lønfunktionen til best practice, turde drive projektrelaterede lønopgaver, samt sikre compliance på lønområdet.

Du vil referere til vores Payroll Manager og kommer desuden til at arbejde tæt sammen med økonomiafdelingens 25 topmotiverede og dygtige kollegaer. Du vil deltage i bl.a. lønbogføring, månedsregnskab, årsafslutning mv. for virksomheden. Organisationsstrukturen er flad, og omgangstonen uformel - der er fokus på at hjælpe hinanden.

Stillingens indhold vil være afvekslende, og du vil få en stor kontaktflade i en International virksomhed i kraftig vækst. Du bestemmer i høj grad, hvordan du strukturerer din uge, så længe du blot fordeler og tilrettelægger dine opgaver, så de bliver udført inden deadline.

Opgaver

  • Administration af løn hovedsageligt timelønnede men også funktionærer, herunder timeregistreringer, diæter, personalegoder o.l.
  • On- og off-boarding samt vedligeholde medarbejdere i lønsystemet og tidsregistreringssystem.
  • Lønafstemning og bogføring af lønrelaterede poster.
  • Hjælp til forberedelse af løn i andre lande – lønbureauer står for selve lønbehandlingen
  • Holde sig løbende ajour på lønområdet
  • Sikring af compliance på lønområdet, herunder udarbejde samt vedligeholde procesbeskrivelser
  • Løbende udvikle lønfunktionen til best practice, herunder drive på projektrelaterede lønopgaver
  • Regnskabsopfølgning og deltagelse i måneds- og årsafslutning
  • Diverse løbende afstemninger
  • Opgaver relateret til den øvrige økonomifunktion

Der forventes en engageret medarbejder, som til gengæld vil blive tilbudt fleksible arbejdstider – vi lægger vægt på, at der skal være balance mellem arbejds- og privatliv.

Der vil desuden være mulighed for løbende personlig og faglig udvikling.

KANDIDATEN

Du har min. 5 års erfaring gerne fra en tilsvarende rolle i en international virksomhed. For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, og at du har en god ordenssans.

Du er vedholdende og ansvarsbevidst. Derudover har du et positivt sind, og du er i stand til at skabe det overblik, der hjælper dig til at håndtere mange opgaver samtidigt uden at miste fokus. Du er god til at prioritere og formår at overholde dine deadlines og følge op på åbne opgaver – også når det skal gå stærkt.

Som person er du god til at kommunikere tydeligt og professionelt med personer på flere niveauer, og du har et vindende væsen. Du er energisk med et højt energiniveau og du kan fordybe dig i opgaver, når det kræves. Derudover er du en teamplayer, som også kan arbejde effektivt på egen hånd.

UDDANNELSE

Du har en relevant regnskabsfaglig uddannelse.

IT

Du har gode IT-kompetencer, hvor du behersker Office-pakken og har erfaring med lønsystemer, gerne lntect/Dataløn. Du har erfaring fra arbejde med ERP­ systemer, gerne Business Central og tidsregistreringssystemet Smarttid.

SPROG

Dansk og engelsk på professionelt niveau både skriftligt og mundtligt.

TILTRÆDELSE

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Solid økonomisk værktøjskasse, nysgerrig med en positiv og løsningsorienteret adfærd – kan du nikke genkendende til disse kompetencer, og motiveres du samtidig af ansvar og alsidige opgaver, er du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Financial Controller we are looking for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Grindsted

    BeskrivelseEr du passioneret omkring bogholderiet og ønsker du at udvikle dine færdigheder? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og sætter du samtidigt en ære i at overholde deadlines? Tri..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
17. maj 2024 11
16. maj 2024 12
15. maj 2024 12
14. maj 2024 13
13. maj 2024 14
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 12
7. maj 2024 12
6. maj 2024 14
5. maj 2024 14
4. maj 2024 14
3. maj 2024 15
2. maj 2024 15
1. maj 2024 15
30. april 2024 15
29. april 2024 15
28. april 2024 14
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 15
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 13
17. april 2024 12