Rekrutteringsfirma

regnskabsmedarbejder til team olivia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af Team Olivia i Herlev søger vi en regnskabsmedarbejder, som har lyst til at blive en del af et team på 4 dygtige og engagerede medarbejdere. Regnskabsafdelingen er en del af Shared Service Center for datterselskaberne i Danmark.

Du skal varetage diverse regnskabsopgaver og du vil komme til at arbejde i et stærkt fagligt team med mulighed for frihed under ansvar og løbende faglig udvikling. Du er desuden nysgerrig på nye områder og bidrager gerne med forslag til forbedringer og optimering. Du har værktøjskassen i orden og trives med et spændende og udviklende arbejde inden for økonomi, hvor du har mulighed for selv at præge hverdagen og tage ansvar for dine opgaver.

Om Team Olivia:


Virksomheden er det øverste danske selskab i den nordiske koncern, Team Olivia, som opererer inden for omsorg. Virksomheden er beliggende i Herlev og fungerer som landeledelse såvel som Shared Service Center for datterselskaberne, herunder også inden for forskellige dele af økonomifunktionen. Koncernen har oplevet stor vækst gennem de seneste år og befinder sig nu som en af de ledende aktører på markedet. Der har altid været fokus på nytænkning og innovation, hvorfor der ofte sker nye tiltag, som skaber nye processer og forretningsområder. Team Olivia har stort fokus på at have hjertet med i forretningen. Dette afspejler sig især i arbejdsmiljøet, hvor der er lagt vægt på medarbejdertrivsel og gode forhold for de ansatte. Der er et behageligt kontormiljø med stor frihed og korte beslutningsgange.

Dine arbejdsopgaver inkluderer blandt andet:


• Bogføring af finans, udlæg samt kontrol af kreditorbogføring (som håndteres på koncernniveau i Sverige)
• Fakturering og debitorstyring
• Månedsafslutning for flere selskaber, inklusive afstemninger, periodiseringer og hensættelser
• Diverse afstemninger
• Eventuel backup på øvrige funktioner i økonomi

Om dig:


Det væsentlige for at lykkes i denne stilling er, at du besidder personligt drive og engagement. Du skal have lysten og viljen til at drive og være ansvarlig for dele af regnskabsopgaverne. Du skal have en god forståelse for IT og kunne forstå eller have viljen til at lære de regnskabsmæssige sammenhænge. Som person er du selvkørende, positiv og udadvendt og kan kommunikere på alle niveauer.

• Bred erfaring med allround bogholderi
• Stort engagement og gåpåmod
• Stærk i Excel og evne og lyst til at mestre nye systemer
• Serviceminded og godt humør
• Trives i en udadvendt og selvstændig rolle
• Systematisk og grundig
• Ansvarsbevidst og ærekær omkring dine opgaver

Du tilbydes:


Den rette kandidat tilbydes et spændende job med stor frihed og stor berøringsflade. Der er fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads. Der er fokus på frihed under ansvar, så du har råderum til at drive dine egne processer. Ydermere vil du blive del af en spændende organisation i vækst med de ansatte i fokus. Du vil få en hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, og du får mulighed for at være en aktiv medspiller i forhold til din faglige og personlige udvikling. Du bliver en del af et lyst og åbent kontormiljø med en uformel omgangstone.

Rekrutteringsprocessen:
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Clark på 30173415.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.7 00 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Vi leder efter en Financial Controller, der er målrettet og har et ønske om at udvikle sig. Du er klar til at være en central rolle i at sikre en korrekt håndtering af løn, samt rettidig og præcis .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København K

    For vores kunde på Vestegnen i København søger vi en kreditorbogholder der kan starte hurtigst muligt. Her er tale om et vikariat på 3 mdr. med mulighed for forlængelse i en mellemstor virksomhed, .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 7
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 10
29. april 2024 8
28. april 2024 8