Senior Financial Controller til vores kontor i Hellerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Brænder du for Financial Controlling, udarbejdelse af ledelsesrapportering og procesoptimering? Er du analytisk stærk, detaljeorienteret og struktureret? Vil du være en del af et stærkt team, der varetager flere forskellige opgaver indenfor økonomi og har en venskabelig og sjov omgangstone?
Så har du nu muligheden for at blive en del af Hortens økonomiafdeling, hvor vi til en nyoprettet stilling søger en Senior Financial Controller.

INDGÅ I EN SERVICEMINDED ØKONOMIAFDELING
Din arbejdsdag vil være på vores kontor i Tuborg havn, hvor du med reference til vores Accounting Manager, bliver en del af Hortens økonomiafdeling på 7 medarbejdere, som er en del af Hortens stabsfunktion. Vi har et mål om at yde branchens bedste service og sørge for, at Horten er en velfungerende og yderst professionel virksomhed.

Hos os vil du opleve en uformel omgangstone med fokus på udvikling og hvor vi løser opgaverne som et team.

VARIERET HVERDAG MED SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE OPGAVER
Du vil få en varieret hverdag, med opgaver der spænder bredt indenfor hele økonomifunktionen. Du vil med din erfaring kunne bidrage med løsningsforslag til de daglige opgaver samt komme med optimeringsforslag af vores processer. Du vil hjælpe til med at sikre optimalt brug af vores IT-systemer, ligesom du nyder at udarbejde diverse ad-hoc analyser.

Du har et positivt mindset og er hands-on på de finansielle opgaver. Du er løsningsorienteret samtidig med, at du også har interesse i at udvikle.

Du vil i samarbejde med vores Junior Controller og Accounting Manager få ansvaret for vores lukkeprocesser, hvor data skal kvalitetssikres, inden det benyttes til udarbejdelse af ledelsesrapporteringen.

Dine primære opgaver vil bestå af:

  • Ansvarlig for lukkeproces, herunder kvalitetssikring af data
  • Finansbogføring og afstemninger, i forbindelse med månedsluk og kvartalsluk
  • Omkostningsopfølgning med afdelinger, så budgetter overholdes
  • Udarbejde dele af den kvartalsvise ledelsesrapportering i samarbejde med team
  • Udarbejde materiale og indsamle materiale til budgetlægning i samarbejde med team
  • Forberede materiale i forbindelse med Hortens og Equity partneres årsregnskab
  • Sikrer optimal og korrekt brug af vores IT-systemer samt bistå med potentielle optimeringer
  • Udarbejde diverse ad-hoc analyser


Da vi er et team, der sætter en ære i altid at kunne hjælpe hinanden, uanset stilling og niveau, vil du desuden i perioder indgå i vores back-up-plan af den daglige drift i teamet, så vi altid sikrer bedst mulig daglig drift.

Herudover står vi overfor en digitaliseringsrejse, hvor du i samarbejde med vores Junior Controller og Accounting Manager vil være med til at beskrive nye processer og implementere et nyt system til brug for lukkeprocessen. Derudover skal vi over de kommende år videreudvikle vores modeller og kvartalsrapportering.

OM DIG
Vi forestiller os at du trives i en omskiftelig hverdag, har en struktureret tilgang til dine opgaver og sætter en ære i at nå i mål til deadline. Du er af natur servicemindet og trives i en udadvendt rolle, med en bred kontaktflade. Derudover ser vi gerne, at du har gode kommunikative evner og er god til at skabe nye relationer.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Har en relevant uddannelse indenfor økonomi f.eks. HD(R), Cand.merc eller lignende
  • Har minimum 4-5 års relevant erhvervserfaring indenfor Financial Controlling, og har erfaring med udarbejdelse af ledelsesrapportering
  • Du er superbruger i Excel
  • Har flair for IT og kendskab til forskellige ERP-systemer


Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og en række personalegoder som massage, frisør og osteopat. I Horten mener vi at arbejde og privatliv skal gå hånd i hånd, og vi er derfor fleksible ift. mødetider og hjemmearbejdsdage. Til gengæld forventer vi også, at du viser os fleksibilitet, når behovet er der og især i spidsbelastningsperioder.

ANSØGNING

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Accounting Manager, Lars Munksgaard Toft på tlf. 5234 4478 eller mail [email protected].

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ballerup

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6