Rekrutteringsfirma

Regnskabsmedarbejder i Hellerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

For virksomhed i Hellerup, søger vi en selvstændig Bogholder/kontorassistent

Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid på 22 timer pr. uge.

Virksomheden fungerer som en fond, der støtter almennyttige og velgørende formål. I denne rolle vil du opleve en arbejdsdag, hvor du selvstændigt håndterer både regnskabsmæssige aspekter og samtidig fungerer som nøgleperson med overblik over virksomhedens aktiviteter.

Bogholderiopgaver: Som en sparringspartner for regnskabschefen vil du dagligt håndtere bogføring og andre relevante regnskabsmæssige opgaver.

Administrative opgaver: Du besvarer e-mails og telefonopkald for at opretholde en smidig drift. Du er limen, der holder hverdagen sammen, og din effektive håndtering af daglige opgaver sikrer, at driften i huset i Hellerup fortsætter.

Service og koordinering: Virksomheden søger en kollega, der bringer overblik og positiv energi. Koordinering af bestyrelsesmøder og arrangementer er afgørende for en gnidningsfri afvikling, og du trives med at interagere med både interne og eksterne interessenter, herunder konsulenter. Du forstår vigtigheden af et højt serviceniveau.

Kvalifikationer:

Gennem din erhvervserfaring har du opbygget en solid forståelse og praktisk erfaring inden for forskellige bogholderiopgaver. Din styrke ligger i kommunikation, både skriftligt og mundtligt, og din evne til at håndtere forskellige henvendelser gør din arbejdsdag tilfredsstillende, da du trives med at interagere med mennesker.

I samarbejde udviser du imødekommenhed og lydhørhed, men du trives særligt godt med selvstændige opgaver og træffer beslutninger på et informeret grundlag. Du tøver ikke med at stille spørgsmål eller give besked, hvis en deadline ikke kan overholdes.

Erfaring med et specifikt IT-system er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du hurtigt kan tilegne dig viden om almindelige regnskabsprogrammer. Selvfølgelig har du også en rimelig viden om almindelig brug af Microsoft Office-pakken, herunder Word og Excel.

Virksomheden tilbyder en fleksibel arbejdsplads, der er centreret omkring at gøre mere for dem, der har behov for det. Som en del af virksomheden vil du opleve et godt arbejdsmiljø, plads til mangfoldighed og meningsfulde dialoger, der gør en forskel.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn.

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du ’Ansøg nu’ og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    I Flair søger vi en Payroll Specialist, som brænder for lønadministration og som sætter en ære i at lave korrekt løn til Flairs vikarer i samarbejde med teamet. Vi leder efter en der har erfaring m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
8. maj 2024 3
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 4