Debitorbogholder søges til Shared Service Center i SDK Shipping A/S i Høje Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du “hard core” debitorbogholder? Vil du være med til at levere førsteklasses debitorstyring i SDK Shipping, som er i rivende udvikling. Kan du se dig selv som omdrejningspunkt for driften, når det drejer sig om debitorbogholderi og opfølgning på debitorer. Og trives du som en del af et stærkt økonomiteam med et rigtig godt arbejdsmiljø, så har vi stillingen til dig i SDK’s Shared Service Center.

SDK Shipping A/S er en del af SDK FREJA koncernen, hvor SSC (Shared Service Center) servicerer koncernens shipping selskaber, der lige nu består af 6 danske, 1 svensk og 1 norsk selskab med bogholderi, regnskab, ledelsesrapportering etc.

SDK Shipping A/S er i en rivende udvikling og foretager løbende virksomhedsopkøb. Der er et stærkt fokus på optimering således, at SSC kan understøtte koncernens vækst strategi effektivt. SDK Shipping beskæftiger sig med alle dele af shipping: agency, befragtning, stevedoring (lastning og losning af skibe), fortoldning og cruise.

Du får en afvekslende hverdag, sammen med dygtige kollegaer i et internationalt miljø
Som debitorbogholder hos SDK bliver du en del af et økonomiteam på 10 personer med en uformel omgangstone. Teamet refererer til Finance Manager og varetager økonomiopgaverne for de i alt 8 selskaber i koncernen.

Som debitorbogholder vil du sidde med hele paletten
  • Sammen med en kollega får du ansvaret for den løbende debitoradministration, herunder bogføring af indbetalinger og rykning, skriftlig og telefonisk.
  • I samarbejde med driftsafdelingerne - fastlæggelse af kreditmaksimum på kunder og sikring af overholdelse af dette
  • Support af deres driftsafdelinger i forskellige kunderelaterede opgaver
  • Kreditforsikring af kunder
  • Løbende overvågning af kundesaldi og afrapportering af disse
  • Løbende optimering af processerne omkring debitorerne
  • Månedsluk, herunder hensættelser og afstemninger.

Erfaren debitorbogholder med høj detaljegrad
Du kommer med solid erfaring som debitorbogholder med minimum 5 års erfaring og kan dit debet/kredit. Du formår at arbejde selvstændigt med dine opgaver og kan nemt danne dig et overblik, også i en travl hverdag. Du er serviceorienteret, udadvendt og god til at håndtere en bred vifte af stakeholders i din hverdag.

Derudover er du:
  • Omhyggelig og har fokus på detaljen
  • Flydende engelsk i skrift og tale
  • Erfaren bruger af Excel
  • og har erfaring med Navision

SDK Shipping anvender Navision og en stor del af deres fakturering foregår i Gatship. Kommunikationen med driftsafdelingerne forgår i Mark5. Herudover, anvendes Rillion workflow til den indgående fakturahåndtering.

SDK tilbyder dig
En spændende stilling hvor du vil sidde med hele paletten og have en bred kontaktflade på tværs af organisationen. Du vil arbejde i et åbent kontorlandskab i moderne faciliteter med velordnede arbejdsforhold. Derudover tilbyder SDK gode kantinefaciliteter, motionsrum, gode parkeringsmuligheder, pension, sundhedsforsikring samt 5 feriefridage.

Ansøgningsproces
Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du yderligere oplysninger
Er du velkommen til at kontakte Senior HR og rekrutteringskonsulent Corinne Frey (+45 30 700 666). Om SDK FREJA
SDK FREJA Gruppen er en dynamisk virksomhed i vækst. Vi faciliterer samtlige aktiviteter indenfor logistik, shipping, chartering og services til cruiseindustrien i Nordeuropa.

Med rødder i det maritime Danmark kan vores historie dateres tilbage til 1876 til en lille lokal skibsmæglervirksomhed i Fredericia, der med tiden udviklede sig til at blive en væsentlig spiller inden for shipping og logistik.

SDK FREJA er en del af den familieejede koncern–A/S United Shipping and Trading Company Ltd (USTC). USTC er repræsenteret i mere end 30 lande via koncernens aktiviteter inden for olie & energi, shipping & logistik, rederi, risk management og IT.

USTC blev grundlagt i Fredericia i 1876. I dag består den familieejede koncern af velkendte virksomheder som Bunker Holding, SDK FREJA, Uni-Tankers, Selected Car Group og Unit IT og har på verdensplan 130 kontorer og mere end 3.500 medarbejdere.

USTC, der siden 1981 har haft hovedkontor i Middelfart, har en egenkapital på mere end 3 mia. kr. og omsatte i seneste regnskabsår for 76 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev
  • Tirsdag den 19. marts 2024

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ballerup

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
13. maj 2024 11
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6