Kreditcontroller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du stærk i debitor opgaver, afstemninger og kan læse et regnskab for kreditvurdering, evt. også med ønske om at udvikle dig til teamleder? Og vil du være en del af en af Danmarks største fødevare virksomheder, hvor du får et netværk af fagligt dygtige kollegaer og sparringspartnere, der har samme indstilling til kvalitet som dig? Så læs videre her!

Som kreditcontroller hos os vil du møde en spændende og travl hverdag, og du bliver en del af et mindre team, der hver dag gør sig umage, for sammen at løse opgaverne til tiden og med høj kvalitet. 

Teamet løser opgaver for Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. Dagrofa Foodservice er en del af Dagrofa, der også står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Danmarks største salgs- og logistikselskab.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil blandt andet være

  • Gennemføre kreditcontrolling, i tæt samarbejde med kreditforsikringsselskab herunder vurdere og udarbejde bevillingsgrundlaget for at sikre koncernen tager de rigtige kreditbeslutninger
  • Udarbejde og vedligeholde eksponeringsoversigter med rapporting til ledelsen
  • Gennemgang af debitorer og efterfølgende rykning i af egen debitorportefølje
  • Indberetning af for sen betaling til kreditforsikringsselskab
  • Sende/hente leverandørservice træk
  • Diverse debitor bogføring
  • Diverse allround kontoropgaver

Det er ikke alt afgørende du har kendskab til alle ovenstående arbejdsopgaver, men har mod på at lære og udvikle dig fagligt.

Faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du har en regnskabsmæssig uddannelse. Det vigtigste er imidlertid, at du har erfaring fra tidligere stillinger inden for regnskab, økonomi eller administration, og at du har en stærk regnskabsforståelse.

Den rette kandidat er derudover superbruger i Excel. Erfaring med AX 2012 er en fordel.

Vi lægger vægt på din personlighed

Den stærke faglighed kan ikke stå alene, din personlighed er også afgørende for succes i jobbet.

For at få succes er det vigtigt, at du som person er fleksibel, detaljeorienteret, analytisk og kvalitetsbevidst i dit arbejde, og at du sætter en ære i at fuldføre opgaver indenfor fastlagte deadlines. Du trives med en stor kontaktflade, og du er tydelig i din kommunikation, så du formår at få dit budskab ud. Du kan lide at have travlt, og du evner at have mange bolde i luften og at gribe dem igen.

Derudover lægger vi vægt på at du er udadvendt og initiativrig, idet vores strategi #FremgangSammen, beror på medarbejdernes vilje til at forny sig og omstille sig til fremtiden.

Sidst men ikke mindst søger vi én med smil på læben og en god teamplayerånd.

Hvad tilbyder vi?

I Dagrofa venter cirka 14.500 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Vi er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, og du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen. På vores servicekontorer i Herning, Vejle og Ringsted er vi cirka 500 medarbejdere i afdelinger, der arbejder med økonomi, kommunikation, IT, forretningsudvikling, HR, butiksudvikling og kategori.

I Foodservice debitor enheden er vi 14 kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen. Vi holder til i Herning, hvor vi totalt set er ca. 80 medarbejdere, der løser opgaver inden for Økonomi.

Vi tilbyder en ambitiøs arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi alle sammen tager ansvar og ære i det vi laver. Vi stiller skarpt på vækst og performance – og det kan du mærke. Du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den, for der er højt til loftet og en høj grad af frihed.

Du får samtidig fremragende udviklingsmuligheder blandt meget entusiastiske kolleger. Du får et fagligt netværk af kollegaer og sparringspartnere, der vil det samme som dig. Sammen støtter vi hinanden i konstant at blive bedre til at skabe ekstraordinære resultater. I Dagrofa har vi fælles mål, og vi lykkes gennem #Fremgang sammen.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt.

Interesseret?

Send din ansøgning via nedenstående link snarest muligt. Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale, og lukker stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Dorte Ulsø Jensen 72 34 98 71.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herning
  • Søndag den 04. juni 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 5