Hos Statens Administration får vi fortsat flere nye og spændende regnskabsopgaver! Skal du være en del af holdet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Statens Administration får løbende overførte nye regnskabsopgaver på tværs af de offentlige institutioner, der udgør vores kundegrundlag. Vi søger derfor en række nye kolleger - både fastansatte og midlertidige. Du brænder for regnskab lige så meget, som vi gør. Vi arbejder tæt sammen i dagligdagen, og får i fællesskab opgaverne til at gå op i en højere enhed - også på tværs af organisationen. Sætter du pris på dygtige kolleger, der er med til at gøre dig bedre - og kan du gøre os bedre? Så håber vi på at modtage din ansøgning!

Om stillingen Statens Administration i Hjørring er en del af Finansministeriet, og som statens største shared servicecenter, inden for løn, regnskab mv., leverer vi disse ydelser til mere end 160 kunder i det offentlige Danmark. Vi tilbyder således en stilling, hvor der er en bred pallette af kunder og opgaver, og hvor dagene ikke altid ligner hinanden.

Vi søger både erfarne og nyuddannede kolleger Vi søger medarbejdere på forskellige uddannelsesmæssige niveauer, så har du mange års erfaring, eller er du nyuddannet og har en relevant uddannelse inden for regnskabsvæsen, bogføring, revision eller bare er rigtig god til tal, vil vi gerne høre fra dig. Din erfaring kan være fra en lignende stilling i en offentlig eller privat virksomhed.

Vi anvender Navision som økonomisystem, så erfaring hermed vil være en fordel, men ikke et krav.

Om dig Derudover har du:

  • en særdeles god talforståelse
  • en proaktiv og præcis arbejdsstil og det ligger dig ikke uvant, at tage ansvar for opgaverne
  • en struktureret og detaljeorienteret tilgang til opgaverne, og er nysgerrig og ansvarlig
  • lyst til at arbejde i grupper og teams – kort sagt: at du sætter ”vores” før ”mit”
  • gode samarbejdsevner, er serviceminded og vil være med til at give vores kunder en god oplevelse
  • lyst til at medvirke til procesoptimering og effektivisering i en foranderlig hverdag
  • solide it-kompetencer og flair for teknologi.

Sidst men ikke mindst, forventer vi, at du stiller høje krav til dig selv og sætter en ære i, at kvaliteten i din opgaveløsning altid er i top.

Om os Hos Statens Administration arbejder vi i teams, hvor vi arbejder sammen om at løse opgaven. Det betyder grundlæggende, at vi hjælper hinanden med at komme i mål med opgaven samt at der er fælles ansvar i teamet omkring den enkelte opgave. Til gengæld garanterer vi, at der ikke ligger en bunke sager til dig, når du fx har holdt ferie. Vi forventer, at du har lyst til at dele viden og støtte andre samt at du melder ind, når dine kolleger kan gøre noget for dig.

Du bliver enten en del af vores eksisterende regnskabsteams, eller et helt nyt regnskabsteam, som skal opstartes til de nye regnskabsopgaver. Du får en enestående mulighed for at være en del af noget større. Vi tilbyder masser af dygtige kollegaer - de fleste af kød og blod - i Statens Administration udvikler vi nemlig softwarerobotter til at tage de mest rutineprægede opgaver.

Vi har et højt fagligt niveau, et positivt arbejdsmiljø og vi sætter stor pris på at arbejde i teams. Vi garanterer, at du bliver både udfordret og inspireret. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Simon Kirk Simoni Kristensen på tlf. 21 74 58 16/mail [email protected] eller teamleder Karina Dybro på tlf. 30 31 68 34/mail [email protected].

Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid og arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokost.

Arbejdsstedet er Arsenalvej 33, 9800 Hjørring.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 14. maj 2023.

Vi holder samtalerne løbende, som der indkaldes til pr. mail.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen vil der blive gennemført en test.

Tiltrædelse efter aftale.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Sindal

    Fri kontakt
    Sindal Biogas er opført i 2017 og udspringer af vores landbrug Kirketerp AGRO (K/AGRO) som er etableret i 1975. Samlet set er vi en lokalforankret virksomhed med 55 medarbejdere. Administrationen er samlet i vores nye domicil ved Sindal Biogas – 2 km syd for Sindal.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Sindal
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg

    Er du imødekommende, og har du pondus til at håndtere udfordrende kunder på en løsningsorienteret måde? Så er det måske dig, vi leder efter. Global Car Leasing er specialist inden for leasing af..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Dronninglund

    [xxxxx] søger en regnskabsansvarlig til Nordturn ved Dronninglund. Du bliver del af en højt specialiseret virksomhed, hvor faglig stolthed og professionalisme skinner igennem overalt. .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Dronninglund
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hobro

    Motiveres du af tal og af at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for det brede bogholderi, og sætter du en ære i at levere høj kvalitet til..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3