Regnskabsmedarbejder med flair for tal og IT-systemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Danmarks Akkrediteringsinstitution søger en regnskabsmedarbejder, der skal bidrage til arbejdet med vores økonomistyring og regnskabsaflæggelse. Det er derfor vigtigt, at du har flair for tal og IT.

Vi er en statslig arbejdsplads med godt 40 medarbejdere, som beskæftiger sig med akkreditering og ekstern kvalitetssikring på uddannelsesområdet. Du kommer til at indgå i vores administrative område, der består af fem medarbejdere.

Om jobbet
Vi anvender statens økonomi- og regnskabssystemer. Det er derfor en fordel, hvis du på forhånd har kendskab til systemerne. Det vigtigste er dog, at du er vant til at anvende økonomisystemer og hurtigt kan sætte dig ind i nye økonomisystemer og samspillet mellem dem.

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af din faglige profil og kompetencer, men nedenstående opgaver udgør kernen i dit arbejde:
Rejseafregninger i RejsUd
Fakturahåndtering i IndFak
Kontrol af bogføring i Navision og LDV
Opfølgning på månedlige regnskabserklæringer i SKS
Bidrag til kvartalsvise udgiftsopfølgninger og årsrapport
Vi har en flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde to til tre dage om ugen, ligesom der er gode muligheder for efteruddannelse, så du kan holde dine kompetencer vedlige og udvikle nye.

Om dig
Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og finde løsninger, når du støder på udfordringer i hverdagen. Vi forventer, at du har erfaring med håndtering af offentlige økonomi- og regnskabsopgaver. Gerne fra staten, men det kan også være fra fx selvejesektoren eller en kommune.

Vi har en uformel tone og dialogorienteret tilgang til arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du trives med at indgå i arbejdsfællesskaber og er god til at kommunikere med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere som fx Statens Administration.

Om ansættelsesvilkår
Stillingen forventes besat af en person med enten en kontoruddannelse eller administrationsbachelor. Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Stillingen er på 37 timer om ugen, men der kan også indgås en deltidsaftale på fx 32 timer om ugen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrationschef Sune Asrild på telefon 72 31 88 48 eller [email protected]

Sådan søger du
Ansøgningsfristen er onsdag den 15. november klokken 12.00, og vi planlægger at holde ansættelsessamtaler 22. november 2023.

Vi ønsker at fremme ligestillingen i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holbæk
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Ringsted

    Til AZVI Danmark søger vi en dygtig medarbejder til at varetage en række administrative og regnskabsmæssige opgaver. AZVI Danmark er et datterselskab under Grupo AZVI.Grupo AZVI er en spansk vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Køge

    Document Controller The ProjectWe are looking for a document controller to support us in the building of Køge University Hospital. As Document controller you will be working on a range of tasks and..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    This position is based at our friendly office in Roskilde where you will join our internal audit team. The team is in charge of ensuring that the [xxxxx]’s solutions are secure, up to date and stable..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1