Bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holsted

Bogholder til bilforhandler med tre afdelinger

Jepsen Biler ApS, Vejen

Stabil og struktureret bogholder til solid og udviklingsorienteret syd- og sønderjysk virksomhed.

Vil du være en del af en virksomhed, der har udvikling, kvalitet og god service i førersædet? Kan du sikre struktur og systematik i bogholderi, betalinger og bankafstemninger? Har du lyst til at hjælpe med andre administrative og økonomiske opgaver i en virksomhed med tre lokationer, så kan du være den bogholder, vi søger til Jepsen Biler ApS.

Som bogholder hos Jepsen Biler varetager du både debitor- og kreditorbogholderiet i et godt team fordelt på virksomhedens tre adresser i Rødding, Vejen og Gram. Du arbejder primært på kontoret i Vejen, hvor du også står for daglig bogføring, momsregnskab, lønregnskab, afstemning af bank og diverse ad hoc-opgaver inden for administration og økonomi, både i hovedselskabet og det tilhørende JB Ejendomme. Stillingen kan være op til 30 timer om ugen fordelt på 3-4 dage.

Erfaren og stabil bogholder

Du har en relevant uddannelse inden for bogføring og økonomi og erfaring med bogholderi i bred forstand. Du er mødestabil, struktureret og systematisk og har gode samarbejdsevner, og du behersker dansk i både skrift og tale.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med fokus på udvikling, kvalitet og god kundeservice, som du formår at understøtte med din tilgang til dine opgaver og ansvarsområder.

Traditionsrig virksomhed i fortsat udvikling

Jepsen Biler blev grundlagt i 1956 i en ombygget smedje i Rødding. I 25 år var virksomheden et almindeligt autoværksted, men siden 1981 har Jepsen Biler været autoriseret Citroën-forhandler. Virksomhedens udvikling har ført til flere udvidelser, og i dag er Jepsen Biler en af områdets førende bilforhandlere med tre moderne og højteknologiske værksteder i Rødding, Vejen og Gram. Virksomheden har altid været familieejet og hviler på et solidt fundament af gode kunderelationer og et højt serviceniveau.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk.

For yderligere oplysninger kontakt direktør og partner, Carsten Schøler Lass, POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Jepsen Biler ApS:

Jepsen Biler er autoriseret forhandler af Citroëns brede modelprogram inden for både person- og varebiler. Virksomheden tilbyder desuden leasing og totalløsninger indeholdende finansiering, forsikring og serviceaftale. Den familieejede virksomhed er grundlagt i 1956 og har i dag afdelinger i Rødding, Vejen og Gram.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holsted
  • Tirsdag den 25. juli 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Solid økonomisk værktøjskasse, nysgerrig med en positiv og løsningsorienteret adfærd – kan du nikke genkendende til disse kompetencer, og motiveres du samtidig af ansvar og alsidige opgaver, er du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Brænder du for at understøtte ledere og medarbejdere i korrekt håndtering af de daglige økonomiopgaver - Og har du evt. også stor erfaring med afstemninger?Vær med til at sikre kvalitet og udvi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Financial Controller we are looking for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Grindsted

    BeskrivelseEr du passioneret omkring bogholderiet og ønsker du at udvikle dine færdigheder? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og sætter du samtidigt en ære i at overholde deadlines? Tri..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1