Er du vores nye økonomimedarbejder på deltid?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i en vækstende og ambitiøs virksomhed, hvor to dage aldrig er ens, og har du lyst til at blive en del af et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet.

Økonomi & Regnskab

Som økonomimedarbejder bliver du en del af vores regnskabsafdeling hvor du skal afløse vores nuværende økonomimedarbejder, der har søgt nye udfordringer.

Du skal arbejde tæt sammen med regnskabschefen, og dine opgaver vil blandt andet bestå i bogføring, fakturering, afstemninger, arkivering samt andet forefaldende administrativt arbejde. Vi anvender BC 365, men din baggrund kan godt være fra andre systemer.

Vores nye stjerne

Din baggrund er ikke afgørende for at få succes, det vigtigste er, at du er engageret, og har lyst til at blive skarp på økonomi og regnskab. Det vil dog være en fordel hvis du har kendskab til bogføring.

Derudover er du som person kendetegnet ved at være:

  • Åben og imødekommende
  • Glad for rutinepræget opgaver
  • Struktureret og målrettet i din tilgang til de daglige opgaver
  • God til skriftlig og mundtlig kommunikation – både på dansk og engelsk (Engelsk er vores koncernsprog)
  • Omstillingsparat og trives i et travlt miljø

Hvad kan vi tilbyde dig?

Stillingen er en deltidsstilling, hvor vi sammen finder ud af hvordan timerne skal fordeles. Samlet vil der være arbejde til 20-30 timer om ugen, hvilket vi finder ud af i samarbejde.

De 5 Stjerner A/S tilbyder et spændende job i en organisation med en ambitiøs vækststrategi. Vi er tidligere kåret som Gazellevirksomhed 11 år i træk, og dette giver dig mulighed for at være med på en succesrejse. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi har et godt kollegialt sammenhold, hvor vi dyrker mange sociale arrangementer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnny Schou, Regnskabschef, på tlf.: 2810 5959 eller mail [email protected] eller Marianne D. Nyegaard, HR Chef, på mobil: 4199 5056.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, derfor holder vi løbende samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Send din motiverede ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning".

Om os

De 5 Stjerner A/S er Danmarks største leverandør af rengøring og Facility Service til hoteller i Danmark. Samtidig arbejder vi os ind på markedet for erhvervsrengøring. Vi beskæftiger 10 medarbejdere på vores flotte og inspirerende kontor på Avedøre Holme og har på nuværende tidspunkt ca. 1.500 ansatte, der hver dag gør en forskel for, at vores kunder kan give sine gæster den bedst tænkelige oplevelse med service og finesse. Som en af de eneste virksomheder i Danmark anvender vi udelukkende rengøringsprodukter, der er certificeret af Den Grønne Nøgle eller Det Nordiske Svanemærker, da vi ved, at disse produkter lever op til branchens krav såvel som vores egne.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8c1c775a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Torsdag den 20. april 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1