Økonomikoordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være med hvor….

I Center for Økonomi og Personale i Hvidovre Kommune søger vi en erfaren, nysgerrig og selvstændig økonomikoordinator til at understøtte ledelsen.

Som økonomikoordinator vil du, med direkte reference til lederen af Budget, Regnskab og Løn, være en tæt samarbejdspart i udviklingen og gennemførslen af opgaver på Økonomi- og lønområdet. Det gælder ikke mindst understøttelse af de processer, der politisk er igangsat på budgetområdet og som i disse år gennemgår en spændende forandring. En forandring, hvor der er fokus på det "lange lys" og på bredere medinddragelse af alle relevante parter, ligesom vi internt ser ind i nye systemer herunder større grad af automatisering og udvidet brug af benchmark. Men det gælder også en række "hands-on" opgaver afledt heraf.

Du skal således både kunne drive og koordinerer processer, men heller ikke være bleg for selv at bidrage med løsning af konkrete opgaver og analyser.

Du vil i jobbet have en kollega i Center for Økonomi og Personale med tilsvarende profil, men med andre opgaver.

Dine arbejdsområder

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Proces- og opgaveunderstøtte lederen af Budget, Regnskab og Løn.
  • Videreudvikling af organisationens arbejde med dataunderstøttet ledelse
  • Udvikling af budgetmateriale og den årlige budgetproces
  • Koordination af budget- og regnskabsopgaver med kolleger og øvrige centre for at sikre rettidig og korrekt indsamling af nødvendige data og materiale
  • Udarbejdelse af politiske dagsordener og dagsordener til kommunens ledelse
  • Bidrage med notatudarbejdelse i forhold til det økonomiske område.

Profil

Hos den kollega vi søger, prioriterer vi følgende kvalifikationer:

  • Stærk til processtyring med involvering af forskellige kollegaer fra hele kommunen
  • Gerne erfaring som koordinator og/eller projekt- og procesledelse og med (kommunal) økonomisk indsigt?
  • Stærke analytiske evner og god forståelse for sammenhænge og helhed, med fokus på eksekvering og resultatdannelse i opgaverne
  • Bidrage med konkret udarbejdelse af produkter – både i forhold til lederen, men også i de processer du i øvrigt deltager i (Hands-on)
  • Evne til at arbejde selvstændigt, koordinere og levere resultater - også når det til tider kan være under pres sammen med kollegaerne
  • God kommunikationsevne både i skrift og tale og evnen til at præsentere komplekse informationer på en klar og forståelig måde

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en central enhed i kommunen. Vi lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling, og der vil være gode muligheder for at påtage sig ansvar og udvikle din karriere inden for kommunen.

Du bliver en del af et center, der består af fem teams, og som er en del af Center for Økonomi og Personale, hvor der er i alt ca. 70 medarbejdere. Vi har et godt uhøjtideligt kollegialt fællesskab, der er præget af stor faglighed og godt humør. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vægter faglig vidensdeling og arbejdsglæde. Vi tilbyder en familievenlig arbejdsplads med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Derudover er vi meget bevidste om den centrale rolle vores center har og som vi anvender ved aktivt at bidrage til at udvikle kommunens service.

Det praktiske
Ansættelsen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse d. 1. marts 2024. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation og efter principperne i Ny Løn.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 18. januar 2024 Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte lederen af Budget, Regnskab og Løn Pia Hassel på [email protected] eller tlf. 5158 7663.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=386cf1ad)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1