Vi søger erfaren regnskabskonsulent til vores Business Services & Outsourcing i Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

”Sætter du pris på at være et sted, hvor der er godt humør, højt til loftet og plads til at være den du er? Så er det BDO Kalundborg, du skal vælge. Her er altid en, der kan træde til, hvis der er spørgsmål eller behov for hjælp og vi har løbende fokus på kommunikation og samarbejde. Er du til sociale arrangementer, er der også rig mulighed for det. Det kan være alt lige fra foredrag, teaterture, deltagelse i fodboldturnering til smagsprøve på crossfit eller yoga.” Vivi Guldager, Senior Assistant.

Hvis du brænder for bogføring, tænker at konsulentrollen lige er noget for dig, og har et digitalt mindset, så søg denne spændende stilling med havneudsigt på Banegårdspladsen i Kalundborg.

I jobbet som konsulent skal du være klar på en foranderlig hverdag med højt tempo. Det betyder også, at du skal trives ved at servicere flere forskellige slags kunder, bevare overblikket og overholde dine deadlines. 

Som ansat i vores Business Services & Outsourcing (BSO) i Kalundborg bliver du en del af et stærkt team, der er dygtige indenfor sit felt, herunder bogføring, lønadministration og rapportering.

Derudover er det et team, der værner om at hjælpe hinanden. Derfor er forventningen til dig naturligvis også, at du er en holdspiller, der får en bedre dag, når du hjælper en kollega med et fagligt spørgsmål eller en kunde, der har en udfordring.

Vi har høje forventninger til dig, fordi vi vil være de bedste til det, vi laver. Derfor har du naturligvis også ambitioner om at være en god kollega, der søger at hjælpe kunder og kolleger med at realisere deres drømme.

Hos os er ambition ikke et lighedstegn med lange arbejdsdage og weekendarbejde. Ambition hos BDO er, at man viser et engagement og en indlevelse i sine kunder, kolleger og opgaver. Så når en kollega spørger, om du kan hjælpe med en kunde, er du den første til at sige: ”Selvfølgelig. Lad os se, hvad vi kan finde ud af.”

Din dagligdag med havneudsigt på Banegårdspladsen i Kalundborg

Som en del af BSO-teamet i Kalundborg har du din daglige gang på vores kontor, hvor du og dine kolleger afholder kundemøder og sparringssessioner i mødelokalerne, inden I går op og nyder en frokost i vores fantastiske kantine.

På vej tilbage til jeres kontor spørger en af dine revisorkolleger, om du lige vil hjælpe med at afklare et par spørgsmål til en kundes bogføring. Det er en af fordelene ved, at man har så godt et socialt fællesskab på kontoret.

Der afholdes som nævnt i indledningen en god portion faglige og sociale arrangementer. Det er selvfølgelig helt op til dig i hvilken udstrækning, du ønsker at deltage, men mulighederne er mange.

Du kommer blandt andet til at sidde med følgende opgaver:

· Bogføring og bogholderi i E-conomic, Uniconta, Business Central

· Digitalisering af vores kunders bogføringsprocesser

· Lønkørsel i Danløn, Dataløn og Visma løn

· Generel rådgivning inden for bogføring

.. og meget mere.

Og her kommer den traditionelle ønskeliste:

· Erfaring inden for bogføring – gerne i konsulentrollen

· Erfaring med en eller flere af følgende systemer:

· Corpay

· Kontolink

· Pleo

· Du kan arbejde selvstændigt og struktureret – selvom der altid er en hjælpende hånd at hente

· Har erfaring i konsulentbranchen 

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og 110.000 ansatte på verdensplan.

Må vi høre lidt om dig?

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Peter Westergaard på [email protected] eller + 45 20 92 35 43.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    January 8, 2024 Hvis du er til en mangfoldig opgavepalette i en dynamisk regnskabsafdeling, der hele tiden bevæger sig fremad i takt med øgede compliance-krav og virksomhedens riven..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren Bogholder til VestsjællandEr du en dygtig bogholder med et skarpt øje for detaljer? Er du vant til at holde styr på økonomiske transaktioner og kan jonglere med tal på en enestående måde? S..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringsted

    Til AZVI Danmark søger vi en dygtig medarbejder til at varetage en række administrative og regnskabsmæssige opgaver. AZVI Danmark er et datterselskab under Grupo AZVI.Grupo AZVI er en spansk vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Køge

    Document Controller The ProjectWe are looking for a document controller to support us in the building of Køge University Hospital. As Document controller you will be working on a range of tasks and..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1