Engageret medarbejder for den økonomiske rådgivning til Specialoperationskommandoen, Jægerkorpset og Frømandskorpset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du arbejde med økonomistyring inden for et af Danmarks interessante ministerområder med stor politisk bevågenhed? Og vil du gøre det til din fornemmeste opgave at understøtte kolleger, der kæmper for fred og Danmarks sikkerhed?

Europa og Danmark står midt i en af de største sikkerhedspolitiske kriser siden anden verdenskrig. Med det kommende forsvarsforlig står Forsvaret over for en historisk styrkelse og en omfattende strategisk forandring.

Dette stiller, blandt andet, store krav til vores økonomistyring, og da en af vores dygtige kollegaer har fundet nye udfordringer, søger vi en ny til rollen som økonomipartner ved Specialoperationskommandoen (SOKOM).

Om os

Vores team er økonomiske rådgivere for Hærkommandoen og SOKOM, samt deres dispositionsenheder. Vi beskæftiger os med aktuelle og spændende opgaver, som ofte har stor politisk bevågenhed og interesse.

”Vi er et dynamisk team med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi har et fælles mål om høj faglighed og kvalitet i vores arbejde”, fortæller din kommende chef, oberstløjtnant, Jeppe Gilling.

Du vil som økonomipartner få til opgave at støtte med specialstyrkernes økonomistyring og vil således indgå som en integreret del af staben i Aalborg. Specialstyrkerne består af en SOKOM kommandostab, Jægerkorpset – med slædepatruljen Sirius og Frømandskorpset.

Jeppe fortsætter: ”Selvom mit daglige udgangspunkt er i Karup, så har vi et godt fællesskab. Vi motiveres af at vores arbejde er med til løse opgaven om at sikre fred, frihed og sikkerhed både hjemme og i udlandet.”

Om stillingen

Du har sammen med din leder og én kollega ansvaret for budgettering, controlling og opfølgning på ressourceforbrug, under hensyntagen til gældende bestemmelser og direktiver. Derudover støtter du gennemførelsen af løbende revurdering og tilpasning af budgetter, rapportering samt forskellige ad hoc opgaver lige fra brug af afregning af forskellige størrelse til at undersøge lovhjemmel.

Du vil derfor have en vigtig rolle i forbindelse med økonomistøtten til de tre budgetansvarlige myndigheder. Da Frømandskorpset er placeret på Sjælland, vil der være rejseaktivitet i stillingen.

Du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt inden for økonomistyring. Samtidigt giver rollen dig en unik mulighed for personlig udvikling i samarbejdet med kollegaer på alle niveauer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant erhvervsfaglig uddannelse gerne inden for offentlig administration eller økonomi. Det vil være en fordel hvis du erfaring med forvaltning og administration, optimalt set fra økonomirelaterede funktioner. Du er rutineret bruger af Office pakken, og er vant til at anvende elektronisk sags- og dokument håndtering. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til DeMars.

Alternativt, er du befalingsmand, med erfaring inden for økonomi eller administration.

Som person er du analytisk og god til tal, resultatorienteret, systematisk og udpræget serviceminded. Du interesserer dig for økonomiforvaltning, er struktureret, effektiv og har sans for, at opbygge hensigtsmæssige arbejdsgange og processer, der sikrer den bedst mulige udnyttelse af de rådige ressourcer.

Du er en god kommunikator, der kan skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer internt og eksternt. Du besidder evnen til at forstå og omsætte komplicerede sammenhænge og formidle dem som præcise og gennemskuelige beslutningsoplæg til chefniveauet.

I stillingen vil du være en engageret kollega, der kerer sig om sine kollegaer.

Allervigtigst er dit drive og motivation for arbejdet med en kompleks opgaveportefølje med mange interessenter, hvilket kræver overblik og gode samarbejdsevner. Har du lysten, viljen til at lære og ønsker du at gå i dybden med vores komplekse organisation? - så står vi klar med et team af dygtige og engagerede kollegaer, der vil investere i dig og din udvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op både som civil og militær.

Som civl vil du blive ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning

Søger du som militæransat, kan stillingen enten besættes af en chefsergent eller en seniorsergent på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan også besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Flyvestation Aalborg

Vi vil se frem til at høre fra dig!
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Økonomistøtteafdeling 1, oberstløjtnant Jeppe Gilling tlf. 30350639. Hvis du vil vide mere om dagligdagen i SOKOMs stab er du velkommen til at kontakt stabschefen, oberstløjtnant Claus Wammen på tlf. 72 85 71 11.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på tlf. 32 66 59 91.

Ansøgningsfristen er d. 26. juni 2023

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at få dig med om bord, så vi sammen kan gøre en væsentlig forskel for alle vores kollegaer i Forsvarsministeriets koncern – både dem i felten og dem bag skrivebordene.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Holstebro

    Så vil vi gerne høre fra dig! Vi har nemlig behov for at styrke vores hold med en ny kollega, der kan bidrage til vores regnskabsmæssig faglighed i Midt- og Vestjyllands [xxxxx]kreds. Vores ho..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Brænder du for at arbejde med data og ledelsesinformation? Har du en god tal- og systemforståelse og solide formidlingsevner? Så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt og soc..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Bliver du motiveret af at analysere, udvikle og drive aktiviteter og projekter i mål? Trives du i dialog og samarbejde med flere interessenter, er du resultatorienteret og ser optimeringsmuligheder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brande

    Er du knivskarp på lønområdet? Og vil du være med til at drive, optimere og udvikle processerne i en lønafdeling i en stor, international virksomhed med mange kontaktflader? Så er det netop dig, vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0