Graver ved Vorgod Kirke

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Videbæk

Vorgod Kirkes menighedsråd søger ny graver pr. 1. september 2023

Da vores nuværende graver har valgt at gå på pension, er stillingen som graver ved Vorgod kirke i Skjern Provst ledig til besættelse pr. 1. september 2023. Stillingen er på 37 timer pr. uge og indeholder både graver- og kirketjenerfunktion.
Som graver ved Vorgod Kirke bliver du en del af en medarbejdergruppe, der vægter godt samarbejde og veludført arbejde. Arbejdet består bl.a. af vedligehold og nye tiltag på kirkegården, så den fremstår indbydende og tidssvarende. Der vil løbende være forskellige praktiske opgaver i kirke, kirkehus og øvrige bygninger og anlæg. Som graver fungerer du også som kirketjener ved gudstjenester og kirkelige handlinger.
Vi søger en graver, som vil møde menigheden ved både sørgelige og glædelige begivenheder. Du vil i dit arbejde som graver møde mennesker fra menigheden og deres pårørende på kirkegården, og som kirketjener byder du dem velkommen i døren, når de kommer til kirken. Du skal have lyst til både at arbejde alene og sammen med gravermedhjælper og andre kolleger ved kirken. Vorgod Kirke har også et tæt samarbejde med Fjelstervang kirke, hvor vi hjælper og afløser hinanden ved behov, fx i weekends og ferier.
Vi forventer, at du i samarbejde med præst og menighedsråd tilrettelægger og udfører arbejdet på kirkegården med ansvarlighed ift. kirkegården, kirken og dennes brugere. Det vil være din opgave at lede og fordele det praktiske arbejde i det daglige. En relevant faglig baggrund kan være en fordel, men er ikke en betingelse for at søge stillingen.
Vi kan tilbyde gode og ordnede arbejdsforhold, hvor der er stor fleksibilitet og mange friweekender. Vorgod er et aktivt sogn, hvor medarbejdernes relation til menigheden har stor værdi. I 2024 påbegynder vi en større indvendig renovering af kirken.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til graver Erling Larsen, tlf.: 4010 4146 eller menighedsrådsformand John Axelsen tlf.: 2554 0987.
Ansøgningen sendes til Vorgod Menighedsråd på mail: [email protected]
Ansøgningsfrist: 20. juni 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 27

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Videbæk
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Holstebro

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Kulturmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Karup J

    En stilling som organist/kirkemusiker ved Frederiks Kirke, i Frederiks Sogn er ledig pr. 1.august 2024 eller efter aftale. Stillingen er på 24 timer pr. uge. Organisten/kirkemusikeren skal var..
    • Kulturmedarbejder
    • Karup J
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Videbæk

    Stillingen som gravermedhjælper ved [xxxxx] er ledig til besættelse pr. 1/6 2024 eller efter aftale. Stillingen udgør ca. 37 timer om ugen i omkring 9 måneder om året og er som udgangspunkt .
    • Kulturmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Holstebro

    Vores mangeårige sognemedhjælper har valgt at gå på pension.Vi ønsker at opnormere stillingen og søger derfor to nye kirke- og kulturmedarbejdere/kirke-, kultur- og kommunikationsmedarbejdere ved..
    • Kulturmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1