Erfaren HK-regnskabsmedarbejder til Erhvervsministeriets Koncernstyring og Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erhvervsministeriets departement har en åben stilling i Koncernstyring og Økonomi. Vi har brug for en ny kollega på regnskabsområdet der kan sikre en stabil drift, og har lyst til at arbejde med regnskabsopgaver. Departementet har en omfattende økonomi, hvor vi i tillæg til departementets driftsvirksomhed administrerer tilskudsordninger, garantier og kapitalandele for et trecifret milliardbeløb.

Om jobbet

Vi søger lige nu en solid og driftssikker medarbejder indenfor regnskabsområdet, som hurtigst muligt kan tiltræde og tage selvstændigt ansvar om opgaveløsningen. Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte følgende:

  • Fakturahåndtering. Du er med til at sikre rettidigt betaling af fakturaer til leverandører, og at fakturaerne bliver viderefordelt korrekt rundt i huset til godkendelse (IndFak)
  • Udgiftsafregning. Du er med til at kontrollere udlæg til udbetaling (RejsUd)
  • Bistå med bestillinger i økonomisystemet (Navision Stat)
  • Løbende kontakt til Statens Administration omkring bogføring og regnskabsmæssige forhold
  • Løbende kontakt til kollegaer og leverandører i forbindelse med fakturahåndteringen
  • Medvirke til periode- og årsafslutning, med afstemninger, opgørelser og omposteringer
  • Bistå med gennemgang af regnskabserklæringer i Statens Koncern System (SKS)
  • Udarbejde opgørelser til åbenhedsordningen
  • Ad hoc-opgaver af regnskabsmæssige karakterer, fx bistå med bilagsudtræk i forbindelse med aktindsigter og fremskaffelse af materiale til Rigsrevisionen m.fl.


Du vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer omkring departementets driftsbudget og -regnskab. På sigt vil du have mulighed for at udvide din opgaveportefølje efter interesser og kompetencer.

Om dig

Vi forestiller os, at du er er kontoruddannet og har erfaring fra en statslig regnskabsfunktion, eller har en anden relevant baggrund indenfor økonomi eller regnskab. Vi anvender de fælles statslige systemer (fx Navision Stat, IndFak, RejsUd, SKS, SBS og LDV) og følger de statslige bevillings- og regnskabsregler. Erfaring med disse systemer og kendskab til reglerne er en fordel men ikke et krav.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har regnskabsmæssig forståelse (du kender til debet og kredit) og har god talforståelse
  • Er glad for at have orden i sagerne og motiveres af at nå til bunds i fakturaerne
  • Trives i opgaver der til tider er rutinepræget
  • Er grundig og arbejder systematisk
  • Føler og tager ansvar for opgaver
  • Er serviceorienteret, imødekommende og gerne vil hjælpe dine kollegaer – også når der er travlt.
  • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken


Om os

Koncernstyring og Økonomi er en del af Erhvervsministeriets departement på Slotsholmen. Du kan forvente et positivt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er i orden og en hverdag med godt humør.

Vi samarbejder med vores kolleger i departementet, med ministeriets styrelser og med de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for.

Vi har fokus på faglig og personlig udvikling, kvalitet og rettidighed i opgaveløsningen, godt humør, samt respekt i ord og handling over for hinanden og vores samarbejdspartnere.

Koncernstyring og Økonomi er en del af et samlet koncerncenter i departementet. Departementet består derudover af fire faglige områder samt et ledelsessekretariat. Erhvervsministeriet består ud over departementet af syv styrelser, Nævnenes Hus, Sikkerhedsstyrelsen, Finanstilsynet, Erhvervsstyrelsen, Patent- og Varemærkestyrelsen, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen samt Søfartsstyrelsen. Vi varetager Erhvervsministeriets ejerskab af de selvstændige offentlige virksomheder, Danmarks Eksport- og Investeringsfond, Nordsøenheden, Finansiel Stabilitet og DanPilot.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK Stat.

Er du interesseret?

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 23.januar 2023. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 4 og tiltrædelsesdatoen er 1.marts 2023 eller hurtigst muligt. Der vil blive brugt personligheds- og logikanalyse i forbindelse med samtalen/Der vil blive brugt case samt personligheds- og logikanalyse i forbindelse med 2. samtalen.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til chefkonsulent Lili Quach på telefon 91 33 70 92 eller kontorchef Kasper Hjortebjerg Lund på telefon 91 33 70 91.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I departementet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark. På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og den teknologiske udvikling af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodelleret i lyset af den teknologiske og grønne omstilling og den geopolitiske udvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 23. februar 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    I Flair søger vi en Payroll Specialist, som brænder for lønadministration og som sætter en ære i at lave korrekt løn til Flairs vikarer i samarbejde med teamet. Vi leder efter en der har erfaring m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Er du klar til nye og spændende faglige udfordringer i et af de førende koncernselskaber i Europa inden for administration og salg af domæner, webhoteller og e-mail? Stortrives du med ansvar, medin..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Vil du arbejde med kreditorbogholderi i en international kontekst? Kan du holde styr på flere selskaber? Og motiveres du af at have et tæt samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser, så kom .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0