Projektcontroller til økonomiafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR har vi en stor projektportefølje på tværs af vores forsyningsområder, og de kommende år vil der fortsat blive igangsat store investeringsprojekter der skal hjælpe med fremtidssikre byerne. Du vil derfor spille en vigtig rolle i fremtidens spændende projekter og være med til at realisere den grønne omstilling.

Økonomisk bindeled mellem projekter og forretning
Som projektcontroller i Økonomi kommer du til at understøtte vores dygtige projektledere med at have detail overblik over økonomien i deres projekter. Du kommer til at udarbejde ledelsesrapportering på vores store projekter, og du skal være bindeled mellem projekterne og forretningen i forståelsen af business casen.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte 3 hovedområder:

Økonomirapportering i projektet:

  • Sikre indsamling og validering af økonomidata knyttet til projektet såvel fra eksterne som interne samarbejdspartnere ift. forventede og afholdte omkostninger
  • Inddatering og rapportering i HOFORs porteføljestyringssystem

Ledelsesrapportering:

  • KPI rapportering af de enkelte anlægsprojekter til styregruppe og direktion
  • Økonomirapportering og præsentationer for det samlede program der består af de tilknyttede store anlægsprojekter

Analysearbejde og benchmarking til porteføljestyring:

  • Udarbejdelse og løbende opdatering af business case og nøgletal
  • Deltage i udarbejdelse af investeringsbudget og langtidsprognoser for de projekter/programmer du har i din portefølje

Erfaren projektcontroller med forståelse for projekttrekanten og projektets business case
Vi ser gerne, at du har erfaring med større byggeprojekter, så du kender begreberne i projektverdenen, og vi ser ligeledes gerne at du har rapporteret på ledelsesniveau. Det er mindst lige så vigtigt, at du er udadvendt og opsøgende, trives med at arbejde sammen med mange mennesker på tværs af HOFOR samt på tværs med mange forskellige samarbejdspartnere

Det er en selvfølge for dig at anvende dine analytiske evner, du er omhyggelig med at kvalitetssikre dine leverancer, du sparrer gerne med dine kollegaer i dit team

Du er nysgerrig af natur og klar til at bruge tid på at forstå eller nytænke projektets business case og understøtte ledelsen i at sikre mest mulig værdi i projekterne

Du er økonomiuddannet med forståelse for projekternes betydning for den samlede økonomi i forretningen og formår at formidle dette overfor andre

Hvis ovenstående lyder spændende, så tilbyder vi en fleksibel og afvekslende hverdag
Team samarbejde og videndeling foregår med højt humør og med kolleger, som sætter en ære i at spille hinanden gode og udvikle os sammen. Vi sidder i storrumskontor med fleksible arbejdspladser, hvilket betyder, at du møder mange forskellige mennesker i løbet af din arbejdsdag, alt efter hvad dine arbejdsopgaver kræver. Vi sætter pris på det gode sociale samvær, hvor vi tager hensyn til hinanden, og hvor vi har mulighed for at være fleksible med hjemmearbejdsdage.

Du vil høre til i vores Projektcontrolling team i økonomi, og samtidig have et tæt dagligt samarbejde med vores projektafdeling. Din daglige gang vil være i Ørestaden, hvor vi har kontor centralt ved Bella Center Metro station - og så vil du skulle deltage i aktiviteterne ude på vores projektkontorer rundt omkring i byen. Du vil derfor have brug for at have kørekort, eller gode cykelben, så du kan komme nemt omkring til deltagelse i møderne. Vores største igangværende investeringer har projektkontor i Rødovre.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 10. juni 2023. Samtaler vil blive holdt løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Betina Nielsen, Teamleder på 2795 2166 eller [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København S
  • Lørdag den 10. juni 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Er du en erfaren revisor eller har du tidligere arbejdet som controller? Er du kendt for din kvalitetsbevidsthed og brænder for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du mås..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    På vegne af kunde søger [xxxxx] en fagligt dygtig kreditorbogholder til opstart hurtigst muligt.Du kommer til at sidde på kontoret i hjertet af København tæt på offentlig trafik. Du bliver en .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (vikar) i København

    Jobbet JobbetFor DSB søger vi lige nu en barselsvikar til at indgå i det øvrige controllerteam, bestående af 3 medarbejdere. Du vil få din daglige gang hos DSB i Taastrup. Du får ansvaret for eg..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 11
8. april 2024 10
7. april 2024 10
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 9
3. april 2024 9
2. april 2024 13
1. april 2024 14
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 14
28. marts 2024 14
27. marts 2024 14