Projektcontroller til Byggeøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Boligforeningen AAB søger en ny kollega, der sammen med teamet i Byggeøkonomi, vil være medvirkende til at sætte en ny og højere standard for økonomiopfølgning i vores byggeprojekter.

Du vil få 120 driftige, kompetente og glade kolleger i AAB’s administration, og Byggeøkonomi er organisatorisk forankret i Økonomi sammen med bl.a. Afdelingsøkonomi, Beboerøkonomi og Foreningsøkonomi. Byggeøkonomi består på nuværende tidspunkt af seks medarbejdere, som refererer til chefcontrolleren. I Økonomi arbejder vi målrettet på at forbedre både kvalitet og effektivitet i alle centrale regnskabs- og budgetprocesser. Det er derfor vigtigt, at du møder ændringer og udvikling med et åbent sind, og at du selv ønsker at bidrage til optimering af de daglige arbejdsgange.

Om jobbet

Byggeøkonomi har, i samarbejde med AAB’s område for Byggeri og Vedligeholdelse, ansvar for økonomiopfølgning på alle større byggesager i AAB. Anlægsøkonomien i sagerne varierer fra under 1 mio. kr. til større projekter pt. på op til 600 mio. kr.

Vi leder efter en kollega, som har en særdeles god regnskabsmæssig forståelse – det kunne f.eks. være en person med cand.polit, cand.oecon, cand.merc, HD eller lignende uddannelse med økonomisk indhold på CV’et.

Du vil få ansvar for

  • Budgetopfølgning på byggesager
  • Udarbejdelse af anlægsbudgetter
  • Udarbejdelse af byggeregnskaber
  • Udbud af finansiering samt hjemtagelse af lån
  • Ansøgninger til offentlige instanser, herunder Landsbyggefonden
  • Gennemgang af rådgiver- og entreprisekontrakter
  • Ad hoc og udviklingsopgaver.

At du har erfaring med økonomi under byggeprocessen, er et must, da det forventes af dig, at du ved, hvilke oplysninger du skal efterspørge under projekteringen og udførelsen, med det formål hele tiden at være opdateret på den økonomiske udvikling i byggeprojektet.

Vi brænder for vores vision om, at ”AAB er boligidéen om at leve det gode liv i en smuk, sund og miljørigtig bolig, der er til at betale.”, og det er derfor vigtigt, at vores nye kollega vil gå forrest for at forhindre økonomiske overskridelser af vores byggeprojekter, som i sidste ende betyder huslejeforhøjelser for vores beboere.

En stor del af dit arbejde som projektcontroller er samarbejde og formidling af økonomi til både byggefagligt uddannede projektledere og til afdelingsbestyrelser, som består af frivillige beboere. Det er derfor helt essentielt, at du formår at formidle økonomi på alle niveauer og trives med at fremlægge for større og mindre forsamlinger.

Vi foretrækker, at du har erfaring med administration af fast ejendom (gerne almene ejendomme), herunder dv-planers funktion, og at du kender til forskellen på driftsøkonomi og projektøkonomi, samt finansiering af ejendomme. Du må også meget gerne have kendskab til byggeriets måde at organisere sig på med bygherre, rådgiver og entreprenør og de forskellige samarbejdsformer samt kende til deres roller, funktion og ansvar.

Du kender til AB-grundlagets mest gængse regler, så du ved hvilke spilleregler vores projektleders hverdag er styret af.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med risikostyring, så du kan give sparring til vores interne projektledere om, hvordan de håndterer de risici, der er i et givent byggeprojekt.

Vi forventer, at vores nye kollega er nysgerrig på de byggeprojekter, du følger fra start og til efter et års gennemgang. Det er en fordel, hvis du kender til økonomi indenfor den almene sektor, hvor skema A, B og C, rammebeløb og trækningsretsmidler ikke er fremmedord for dig.

Vores primære værktøjer er Unik bolig og Excel til regnskab og budgettering og Power BI til rapportering. Det forventes, at du har en god dataforståelse, og at du kan se udviklingsmulighederne i vores nuværende styringssetup. Det er vigtigt, at du møder ændringer og udvikling med et åbent sind, og at du selv ønsker at bidrage til optimering af de daglige arbejdsgange.

Vi tilbyder

  • 37 timers ansættelse inkl. frokost
  • God frokostordning og en fleksibel arbejdsplads
  • Sundheds- og behandlingsforsikring
  • Løn efter overenskomst mellem BL – Danmarks Almene Boliger og relevant faglig organisation
  • Et hus i forandring og vækst
  • Mulighed for at sætte præg på egne opgaver.

I vores organisation har vi en uhøjtidelig omgangstone, og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere kan udvikle sig fagligt i fællesskab med gode kollegaer.

Der vil blive afholdt samtaler løbende, og stillingen søges besat hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    OBS: Dette er et genopslag. Ansøgere, der tidligere har fået afslag, er dog velkomne til at søge igen. Er du struktureret og har et godt overblik, og interesserer du dig for løn og overenskoms..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (vikar) i København

    Jobbet JobbetFor DSB søger vi lige nu en barselsvikar til at indgå i det øvrige controllerteam, bestående af 3 medarbejdere. Du vil få din daglige gang hos DSB i Taastrup. Du får ansvaret for eg..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København K

    Opportunity Are you a third year Bachelor or first year Master student looking for an opportunity to gain experience in an international organisation, working with highly talented and engaged col..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0