Controller – er du til finance eller business?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Hvad motiverer dig mest, når du tænder din computer om morgenen? Handler det om at dykke ned i kvartalsregnskaber og finansielle kontroller? Er det videreudviklingen af den økonomiske styring og controlling? Eller er det måske et ønske om at fungere som bindeled mellem regnskabs- og budgetområdet?

Faglig udvikling i en styrelse i vækst
Bliv en del af Økonomi i Skatteankestyrelsen og få mulighed for at trække dit ansvarsområde i retning af dine interesser og faglige kompetencer. Det kan være i den regnskabsmæssige retning eller mod økonomistyring. Eller som en kombination af begge områder.

Du kommer ind i styrelsen på et tidspunkt, hvor både Skatteankestyrelsen og opgavemængden i Økonomi vokser. Vi har plads til flere nye medarbejdere på kontoret. Det giver dig mulighed for at byde ind på en række opgaver og generelt bidrage til at videreudvikle og optimere vores processer og arbejdsgange.

Vi sikrer rammerne for din fortsatte faglige udvikling fx i form af sparring og mulighed for at deltage på kurser, så du hele tiden kan holde dig fagligt opdateret. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes mellem dig og din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Alt efter interesse og kompetence kan du bl.a. dykke ned i at:

  • bidrage til årsregnskab, -rapport, regnskabsinstruks, kvartalsopfølgninger og -regnskaber og udarbejde modeller og dokumentation
  • videreudvikle den økonomiske styring og funktionen som økonomipartner og tage del i controllingen fx ved analyser
  • videreudvikle den regnskabsmæssige og økonomiske model for styrelsens økonomiværktøjer
  • udarbejde analyser og fordelingsmodeller.

Med de opgaver forestiller vi os, at du:

  • bidrager med en solid økonomistyrings erfaring og interesse for regnskab
  • sandsynligvis har en uddannelse som cand.polit. eller cand.merc.
  • skaber konstruktive samarbejdsrelationer til kolleger og samarbejdspartnere og formår at formidle din økonomividen, så andre kan forstå det
  • ser detaljerne i dine opgaver og er fokuseret på at levere kvalitet, men også har øje for at prioritere og planlægge din tid.

Din nye kollega Merete Damgaard Husted glæder sig til at byde dig velkommen
Hos os er der stort set frit valg på alle hylder i forhold til, hvilke opgaver du kan dykke ned i. Du kan komme hele vejen rundt om både økonomi- og regnskabsområdet. Du får dit eget ansvarsområde, som samtidig spiller ind i hele teamets opgaveportefølje. Det er vigtigt for os, at vi overlapper hinanden og hjælper til på tværs af vores opgaver, så vi kommer i mål med den samlede opgavemængde. Og så lægger vi stor vægt på at servicere og give sparring til hele styrelsen.” fortæller teamkoordinator Merete Damgaard Husted.

Du bliver en del af budget- og regnskabsteamet på 8 kolleger. Teamet indgår i kontoret Økonomi, som har 19 medarbejdere. Fælles for hele kontoret er det tætte og understøttende samarbejde både internt i styrelsen samt med departementet og andre styrelser i Skatteministeriets koncern.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du …
… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan fx handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag. Det, synes vi, giver vores arbejde mening.

… at Skatteankestyrelsen laver udkast til afgørelser, der sendes til Landsskatteretten og ankenævn, som træffer de endelige afgørelser.

… at Skatteankestyrelsen har adresse flere steder i landet. Du finder os i København, Odense, Silkeborg og Aalborg.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 1. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Tine Kofoed Andersen på telefonnummer 33 76 23 36. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Merete Damgaard Hustedpå telefonnummer 72 37 03 13.

Der vil indgå en personlighedsprofiltest og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Tiltrædelse er den 1. august 2023.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Ved Vesterport 6, 1612 København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    OBS: Dette er et genopslag. Ansøgere, der tidligere har fået afslag, er dog velkomne til at søge igen. Er du struktureret og har et godt overblik, og interesserer du dig for løn og overenskoms..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (vikar) i København

    Jobbet JobbetFor DSB søger vi lige nu en barselsvikar til at indgå i det øvrige controllerteam, bestående af 3 medarbejdere. Du vil få din daglige gang hos DSB i Taastrup. Du får ansvaret for eg..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København K

    Opportunity Are you a third year Bachelor or first year Master student looking for an opportunity to gain experience in an international organisation, working with highly talented and engaged col..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0