Økonomimedarbejder til Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du i starten af din karriere og brænder du for at arbejde med regnskab og økonomi, og har du lyst til at være en del af statens ejendomsvirksomhed? Så er du måske Bygningsstyrelsens nye økonomimedarbejder.

Vi leder efter en kollega, der kan arbejde selvstændigt og i teams, og er indstillet på at lære. Vi sætter derudover pris på, at du ikke er bange for at bringe din egen viden i spil og byde ind med idéer. Du bliver en del af et stort hus, og derfor er det er vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt, og at du sætter en ære i at yde en god service. Derudover forventer vi, at du er proaktiv og tager ansvar for dine arbejdsområder, samt at du bidrager positivt til den gode stemning på kontoret.

Dine arbejdsopgaver
I Center for Økonomi og IT kan vi tilbyde en afvekslende hverdag med en bred vifte af opgaver. Du kan forvente at skulle håndtere mange forskellige opgaver dagligt, og de vil hovedsageligt være:

  • opfølgning på fakturaer, herunder behandling af fakturaer i IndFak IT systemet og afstemning af kreditorer
  • at bidrage til og understøtte Center for Økonomi og IT som support funktion
  • afstemning af finansposter og konti
  • opfølgning og kontrol af rejseafregninger
  • faglig support til vores økonomielever

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os umiddelbart, at du eksempelvis er færdiguddannet som kontorelev med speciale i økonomi og har et par års erfaring med regnskab gerne fra en statslig styrelse. Du har en god regnskabsforståelse og kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Derudover lægger vi vægt på at:

  • du er rutineret IT- bruger og har et godt kendskab til Navision Stat
  • du er fortrolig med IndFak (elektronisk faktura håndteringssystem), RejsUd og Microsoft Office
  • du er superbruger af Excel, da det er et vigtigt redskab i regnskabsafdelingen.

Stillingen som økonomimedarbejder er placeret i regnskabsafdelingen i Center for Økonomi og IT, hvor du vil blive en del af et engageret team med en uformel omgangstone, som værdsætter et godt arbejdsmiljø og ser vigtigheden i at sparre med hinanden. Derfor er det vigtigt, at du har lyst til at deltage og bidrage både socialt og fagligt.

Ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og HK. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit daglige arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V, men du kan forvente en smule rejseaktivitet til vores kontor i Skanderborg, som vi også supporterer.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Vi arbejder for at skabe en inkluderende arbejdsplads, som understøtter mangfoldighed. Derfor har vi en politik for diversitet, ligestilling og inklusion (den kan du læse HER), og vi har løbende indsatser, der skal gøre vores arbejdsplads tilgængelig for alle. Bl.a. har vi etableret et refleksionsrum, som kan bruges af medarbejdere, der har brug for pause eller bøn undervejs i arbejdsdagen.

Søg jobbet
Passer profilen på dig, så send os din ansøgning, CV og relevante dokumenter senest den 8. oktober her: www.bygst.dk/job eller søg ved at klikke på linket til højre. Når du har søgt, modtager du en kvittering på, at vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler løbende og ansættelsen vil være med startdato d. 1. december 2023.

Har du spørgsmål du stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Pernille Lund Siegumfeldt på tlf. 41 70 14 18.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Vi leder efter en Financial Controller, der er målrettet og har et ønske om at udvikle sig. Du er klar til at være en central rolle i at sikre en korrekt håndtering af løn, samt rettidig og præcis .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København K

    For vores kunde på Vestegnen i København søger vi en kreditorbogholder der kan starte hurtigst muligt. Her er tale om et vikariat på 3 mdr. med mulighed for forlængelse i en mellemstor virksomhed, .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0