Senior Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Du bliver en del af Accounting teamet i 3’s finansafdeling med reference til regnskabschefen. Her vil du indgå i en afdeling bestående af 7 personer, som har ansvar for bogføring, afstemning, ekstern og intern rapportering, skat, moms samt cash flow m.m. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger på tværs af teamet, hvilket byder på masser af faglig sparring og ikke mindst spændende udfordringer.

Dine primære ansvarsområder

Du vil få en central rolle i udarbejdelsen af måneds-, kvartals- og årsregnskabet samt samarbejdet med ekstern revision. Du vil løbende være i dialog med og yde sparring med udenlandske forretningsenheder.

Herud over vil dine arbejdsopgaver også spænde over:

  • Finansiel controlling af balanceposter i forbindelse med måneds- og årsafslutning
  • Ansvarlig for beregning af skat samt rapportering heraf både internt og eksternt
  • Ansvarlig for udarbejdelse af selskabets årsregnskab
  • Assistere med budget og forecast
  • Assistere med rapportering på ESG/CSRD-området
  • Assistere dine kolleger i finans med løbende opgaver

Du får en vigtig rolle i at være med til at sikre et højt fagligt niveau samt løbende udvikling af vores finansafdeling, samt sikre at vi understøtter forretningen og CFO’en med værdiskabende rapportering.

Din profil

Vi leder efter dig, der er en ambitiøs person og som har gode samarbejdsevner og gennemslagskraft. Du er struktureret og har evnen til selvstændigt at drive dine opgaver fremad.

Du har en cand.merc.-uddannelse eller i gang hermed, kombineret med mindst 4 års erhvervserfaring fra en revisionsvirksomhed eller lignende. Din solide regnskabsmæssig baggrund og kendskab til IFRS betyder, at du kan forstå sammenhænge og løse opgaver selvstændigt.

Du kommunikerer naturligt på dansk og engelsk i skrift og tale. Du har gode Excel-færdigheder. Du vil få en bred berøringsflade, hvorfor det er vigtigt, at du føler dig hjemme i dynamiske omgivelser.

Hvad kan du forvente hos 3?

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele, og så mener vi at have landets lækreste frokostordning.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at være en del af 3 – så send din ansøgning og CV allerede i dag. Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Accounting & Financial Controlling Rasmus Juul Pihl på tlf. 31 200 003.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Henning Stæhr A/S søger en servicemindet og udadvendt regnskabsassistent til varetagelse af regnskabsopgaver fra a-z.På vegne af vores kunde Henning Stæhr A/S, søger vi søger en regnskabsassist..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du struktureret, detaljeorienteret og har du lyst til at sætte dit præg i et anerkendt dansk designvirksomhed, hvor du kan anvende og udvikle dine regnskabskompetencer? Trives du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1