Lønansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vattenfall er en stort Energiselskab, der er en vigtig part i den grønne omstilling. Deres mere end 20.000 medarbejdere driver både vindmølleparker og leverer grøn energi til hele Europa, med visionen om at skabe en fossilfri fremtid. Vattenfall har for nyligt insourcet en række HR-services, hvilket blandt andet betyder, at der til hovedkontoret i Kolding er behov for en stærk:

Lønansvarlig


…som kan sikre korrekt grundlag for løn og stamdata


Som lønansvarlig bliver du sammen med din direkte kollega ansvarlig for at sikre, der er korrekt datagrundlag til at udbetale løn til Vattenfalls ca. 600 medarbejdere i 3 forskellige selskaber i Danmark, hvor medarbejderne kan arbejde i Danmark eller udlandet. Alle medarbejdere er funktionærer eller ansat på funktionærlignende kontrakter, så der er lønudbetaling en gang hver måned. Selve lønhåndteringen er outsourcet til eksternt lønbureau, som sørger for tastearbejdet og lønkørslen.

I hverdagen får du tæt dialog med dine kolleger, der har stærke kompetencer på tværs af økonomi, HR, jura og administration. Derudover får du tæt dialog med de enkelte ledere i såvel Danmark som udlandet, som er ansvarlige for medarbejdernes korrekte registrering af arbejdstid, ferie, sygdom m.v. i tidsregistreringssystemet.

Du har et godt administrativt fundament, erfaring og interesse indenfor lønområdet, har stærk systemforståelse og generelt IT-indblik, hvor især Excel og Teams vil være værktøjer i hverdagen. Du er godt hjemme i både lønrelaterede processer og er stærk på den omkringliggende personalejura. Vattenfall anvender SAP, så det er et krav at du har kendskab til SAP og gerne back-end erfaring. Derudover vil der være en fordel, hvis du kommer fra et internationalt miljø, hvor der er forskellige kulturer og kommunikation over landegrænser.

Som lønansvarlig skal du arbejde struktureret, være nysgerrig af natur og have fokus på detaljen. Samtidig skal du trives i et job, der kører efter et fast mønster i opgaver og deadlines. Derudover er det vigtigt, at du kan håndtere mange fortrolige oplysninger med den nødvendige diskretion. Du vil løbende blive sparringspartner med organisationen på relevante tiltag og politikker inden for HR og løn.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte kandidater, der kan dokumentere erfaring med:

  • Lønbehandling for mange medarbejdere, herunder stamdata, afstemninger og refusionssøgning
  • Kvalitetsorienteret tilgang til lønafregning, så medarbejdere får en korrekt lønafregning
  • Stærke IT-kompetencer og erfaring med SAP
  • Dialog med medarbejdere, ledere og myndigheder ved lønspørgsmål
  • Dansk og engelsk på højt niveau – både i skrift og tale

Den ideelle kandidat kommer fra en lignende stilling, hvor du gennem minimum 3 år har arbejdet med lønbehandling for et vist antal medarbejdere. Det er ikke væsentligt om det er funktionærer eller timelønnede du har erfaring med, men vi forventer du har en analytisk tilgang og gerne en mellemlang økonomisk, juridisk eller HR uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Kolding

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brørup

    Er du nysgerrig og undersøgende? Kan du lide at automatisere processer og dykke ned I detaljer? Har du en uddannelse indenfor økonomi og praktisk erfaring? Så har vi det helt rigtige job til dig.Er..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brørup
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi måske lige jobbet til dig.BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsfirmaer. Vi oplever .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Du ankommer til Kolding Åpark og tager elevatoren op til syvende sal, klar til en ny dag med udsigt over vandet og byens tage. Du åbner computeren og danner dig overblikket over den kommende uge, d..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brørup

    For at vores jobdatabase fungerer optimalt, så er det vigtigt, at du accepterer alle cookies på vores hjemmeside. Har du har slået cookies fra – eller kun accepteret de nødvendige, så skal du ind..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brørup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6