Rekrutteringsfirma

Er du den nye fagligt dygtige controller -med ambitioner og lederpotentiale?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du den nye fagligt dygtige controller
-med ambitioner og lederpotentiale?

Brænder du for at bruge dine teoretiske og praktiske regnskabsfærdigheder i et alment boligselskab, som tilbyder tidssvarende, moderne boliger og prioriterer beboerdemokrati og- indflydelse højt?
djursBo søger til deres økonomiafdeling, en fagligt dygtig controller med bogholderi- og regnskabserfaring. Den nye medarbejder træder ind i en vigtig funktion, i en nydefineret rolle, i en central placering. Der ønskes en markant styrkelse i afdelingen, så faglige kompetencer og viden bruges- og bliver i virksomheden, men også bliver klar til yderligere vækst som ses fortsætte.

Med reference til regnskabschefen, samt højre hånd for direktøren i forretningsrelaterede spørgsmål, bliver du en del af det dedikerede team, som i fællesskab løser mange forskelligartede opgaver . Du får ansvaret for afdelingernes regnskaber, får en bred kontakt til den øvrige organisation, og kommer til at indgå i opgaverne med djursBos beboerdemokrati, herunder afdelingsmøder om budget m.v. Dine opgaver spænder hele vejen fra retvisende regnskabsudarbejdelse og selvstændig budgetopfølgning til anden rapportering, herunder projektregnskaber og dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Budgettering og budgetopfølgning.
  • Regnskabsafstemning og udarbejdelse af regnskaber.
  • Udarbejdelse af analyser og beslutningsgrundlag.
  • Økonomistyring af byggesager.
  • Bistå finansieringsløsninger med Bank og Realkreditlån.
  • Udarbejdelse af ledelsesinformationer fra Boligorganisationens Dispositionsfond m.v.
  • Ad hoc økonomiopgaver.


De klassiske regnskabsdiscipliner skal være på plads. De indeholder en relevant regnskabsmæssig uddannelse, gerne fra revisionsbranchen, som er yderligere suppleret med en videregående uddannelse, som enten cand.merc.aud. eller HD-R. Du har flere års erfaring fra lignende stilling, med udarbejdelse af regnskaber og budgetter, måske også fra en branche, hvor du har prøvet at ageret politisk. Du er en rutineret bruger af Office pakken, superbruger i Excel og har et godt kendskab til ERP-systemer.

Som person er du en god kommunikator og formidler, som formår at skabe en ærlig og naturlig kontakt til andre mennesker. Vi vægter de personlige egenskaber højt, idet de kan være afgørende for din succes i jobbet. Du skal kunne identificere dig med, og efterleve, djursBo´s værdier og kultur samt god til at samarbejde på tværs af organisationen.
Du har en høj integritet, du arbejder med rettidig omhu og overholder deadlines. Du er nysgerrig, analytisk og stortrives med at fordybe dig i regneark, men formår også at bevare det store overblik. Du tager ejerskab og ansvar og sikrer korrekt data. Du er serviceorienteret og trives i en rolle med mange opgaver på en gang. Sidst, men ikke mindst besidder du et godt humør og har en positiv tilgang til både opgaver og kollegaer.

Ambitioner og lederpotentiale: Du får altså en stor mulighed for at udvikle dig selv og styrke dine faglige kompetencer. djursBo tilbyder dig en spændende stilling, med mange fremadrettede opgaver og projekter. I forhold til egen indsats kan du selv gøre en vigtig og synlig forskel, og være med til at understøtte virksomhedens fortsatte vækstmuligheder. Indenfor en overskuelig periode tilvælger den nuværende regnskabschef pensionstilværelsen, og vi ser derfor gerne dig, som den kommende regnskabschef med ledelsesansvar. En nøgleposition med et bredt arbejdsområde i en velrenommeret virksomhed, i et uformelt miljø med engagerede medarbejdere. Gage forhandles individuelt med firmabetalt pension samt sundhedsforsikring, fleksibilitet mv.

Vi glæder os til at høre fra dig:
&friends varetager denne rekrutteringsproces og al henvendelse bedes rettet hertil. Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Management Partner Dorte Mathisen på telefon +45 4064 0069.

Bemærk venligst, at vores annoncer genindrykkes på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men blot udtryk for den ikke er afsluttet.

djursBo:
Velkommen til djursBo- et alment boligselskab i vækst, som med udgangspunkt i Syddjurs Kommune, råder over 2000 boliger til udlejning. Boliger til unge og ældre, familier og enlige.
Som beboer i djursBo har du indflydelse på, hvordan din bolig og dit boligområde skal vedligeholdes og udvikles. Din afdelingsbestyrelse arbejder lokalt, og via afdelingens repræsentanter i djursBos repræsentantselskab er I også med til at sætte et aftryk på hele djursBo.

Vi har ambitioner om at tilbyde tidssvarende og moderne boliger.
I djursBo har beboerne indflydelse på deres egne boliger og boligområder. Og vi prioriterer beboerdemokrati og- indflydelse højt.

djursBo blev etableret 1. april 2012 som en sammenlægning af Boligforeningen Djursland og Ebeltoft Boligselskab. Navnet djursBo afspejler hvem de er, hvad de laver og hvor de kommer fra:
  • Boliger
  • Mennesker
  • Djursland
  • Natur

Læs nærmere om virksomheden på www.djursbo.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Har du minimum 3-5 års erfaring med udarbejdelse af månedsafslutninger og regnskaber for en international koncern? Har du let ved at sætte dig ind i ERP-systemer (det er et kæmpe plus, hvis du h..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
13. maj 2024 37
12. maj 2024 37
11. maj 2024 37
10. maj 2024 37
9. maj 2024 38
8. maj 2024 39
7. maj 2024 33
6. maj 2024 32
5. maj 2024 38
4. maj 2024 37
3. maj 2024 36
2. maj 2024 34
1. maj 2024 35
30. april 2024 34
29. april 2024 26
28. april 2024 32
27. april 2024 32
26. april 2024 32
25. april 2024 32
24. april 2024 34
23. april 2024 35
22. april 2024 35
21. april 2024 32
20. april 2024 32
19. april 2024 34
18. april 2024 33
17. april 2024 33
16. april 2024 32
15. april 2024 32
14. april 2024 33
13. april 2024 34