Finance Controller til førende ejendomsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Finance Controller til førende ejendomsudvikler
  • Finance Controller til førende ejendomsudvikler


    Finance Controller til førende ejendomsudvikler


    Er du en talstærk controller, som trives i en rolle med både ansvar og indflydelse? Drømmer du samtidig om at blive en vigtig økonomisk sparringspartner, når der bl.a. skal udarbejdes closingbalancer ved større ejendomstransaktioner?

    Så er du måske vores kommende controller til vores finansafdeling i Silkeborg, hvor du bliver en del af et team på 14 engagerede og kompetente kolleger. Vi er en afdeling præget af sparring, samarbejde og godt humør, men vi har samtidig vores egne ansvarsområder.

    Få en hverdag med finansielle nøgleopgaver og udviklingsmuligheder

    Du bliver en vigtig økonomisk sparringspartner for forretningen og ledelsen. Med reference til vores CFO bliver du bl.a. medansvarlig for controlling af koncernens ejendomstransaktioner. Herudover vil du stå for controlling af koncernens aktiviteter samt deltage i udarbejdelse af rapportering til vores investorer og långivere.

    Du er ligeledes med til at foretage risikovurdering samt intern revision og sikre compliance i forhold til interne økonomiske kontroller og finansielle interessenter. Du får altså rig mulighed for at udvikle dig og styrke dine faglige kompetencer.

    Dine primære arbejdsopgaver

    • Udarbejde closingbalancer mv. ved projektsalg og øvrige transaktioner
    • Rapportering til investorer og långivere
    • Controlling af koncernens økonomiske aktiviteter og sikre overholdelse af finansielle KPI’er Deltage i udarbejdelsen af koncernens månedsrapportering Bidrage til månedlige forecast samt årlige budgetteringsprocesser

    Så, hvem er vores kommende Finance Controller?

    Du har en relevant økonomisk uddannelse og gerne et par års erfaring enten fra revisionsbranchen eller fra en økonomifunktion. Din selvstændighed er stor, og du tager ansvar for egne opgaver og beslutninger.

    Du har gode analytiske evner og en solid forståelse for regnskabsmetoder, controllingværktøjer og finansielle processer. Samtidig er du vedholdende og har en hands-on tilgang til opgaverne.

    Vi forestiller os desuden, at du har stærke kommunikationsevner og er god til at skabe samarbejdsrelationer på tværs af koncernen. Herudover bibringer du et godt humør, og så har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med et professionelt men samtidig uformelt miljø.

    Vi glæder os til at tilbyde dig

      En balanceret hverdag samt et socialt og tillidsfuldt arbejdsfællesskab på tværs af funktioner Spændende og alsidige arbejdsopgaver med god mulighed for fortsat udvikling og styrkelse af dine kompetencer Et professionelt og ambitiøst miljø med størstedelen af værdikæden in house Konkurrencedygtige vilkår herunder fleksible arbejdstider, lækker morgenmads- og frokostordning, sundhedsforsikring samt attraktiv pensionsordning Løn efter kvalifikationer Fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat

    Lyder det som noget for dig?
    Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Søren Wulff på tlf. 40 74 76 79 eller HR og Kommunikationsspecialist Amalie Kjer på tlf. 27 78 62 71.

    Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. april 2024. Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet, så send os dit CV snarest muligt via linket.

    Birch Ejendomme ønsker at afspejle samfundet omkring os samt fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen.

    Velkommen til Birch Ejendomme

    Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. Vi bygger på et bredt, tværfagligt samarbejde. Derfor har vi samlet størstedelen af værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og Facility Management.

    Vi er 240 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige, men også til vores sociale arrangementer.

  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland

    Lignende jobs

    • Regnskabsmedarbejder i Roslev

      Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
      • Regnskabsmedarbejder
      • Roslev
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Ikast

      Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
      • Regnskabsmedarbejder
      • Ikast
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Herning

      Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder .
      • Regnskabsmedarbejder
      • Herning
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i Herning

      Har du minimum 3-5 års erfaring med udarbejdelse af månedsafslutninger og regnskaber for en international koncern? Har du let ved at sætte dig ind i ERP-systemer (det er et kæmpe plus, hvis du h..
      • Regnskabsmedarbejder
      • Herning
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Midtjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Midtjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Midtjylland over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    15. maj 2024 51
    14. maj 2024 38
    13. maj 2024 37
    12. maj 2024 37
    11. maj 2024 37
    10. maj 2024 37
    9. maj 2024 38
    8. maj 2024 39
    7. maj 2024 33
    6. maj 2024 32
    5. maj 2024 38
    4. maj 2024 37
    3. maj 2024 36
    2. maj 2024 34
    1. maj 2024 35
    30. april 2024 34
    29. april 2024 26
    28. april 2024 32
    27. april 2024 32
    26. april 2024 32
    25. april 2024 32
    24. april 2024 34
    23. april 2024 35
    22. april 2024 35
    21. april 2024 32
    20. april 2024 32
    19. april 2024 34
    18. april 2024 33
    17. april 2024 33
    16. april 2024 32
    15. april 2024 32