Senior Business Controller med stærkt kommercielt mindset søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Motiveres du af at være tæt på beslutningstagerne og forretningen, som sparringspartner og udfordrer? Kan du levere analyser af høj kvalitet i en travl hverdag, hvor du ofte har mange bolde i luften? Så grib chancen og søg denne enestående karrieremulighed i en spændende og vækstorienteret koncern, hvor du vil få ansvar og rige udviklingsmuligheder!

Drømmer du om indflydelse og at udvikle din karriere?
Som Senior Business Controller hos Dangaard bliver du en vigtig brik med markant indflydelse og forretningsansvar. Med referere til vores CFO, får du en udadvendt rolle med tæt kontakt til interne og eksterne stakeholders. Du vil opleve stor frihed under ansvar og fleksibilitet. Vores arbejdsmiljø er uformelt, engageret og fyldt med godt humør. Du vil arbejde ud fra vores hovedkontor i Padborg. Da har vi afdelinger i Polen, Tyskland, USA og UK vil der forekomme rejseaktivitet i denne stilling.

Om jobbet
Som Senior Business Controller har du ansvar for at skabe det økonomiske overblik og levere informationer om performance. Du supporterer og sparrer med ledelsen og på tværs af virksomheden, i forbindelse med udarbejdelse af budgetter, forecasts mm. Som handelsvirksomhed har vi ofte travlt, og vi forventer derfor, at du er god til at prioritere samt arbejde selvstændigt.

Helt overordnet skal du gennem din talforståelse og komplekse analyser skabe gennemsigtighed i tallene og dermed være bindeled mellem finans og det kommercielle. Mere specifikt skal du varetage:

  • Forskellige former for rapportering og analyser til indkøb og salg
  • Budgetudarbejdelse, herunder optimering af processen samt opfølgning
  • Analyser af forretningen
  • Sikre datagennemsigtighed og målstyring
  • Diverse ad hoc opgaver

Din profil
Du har en videregående uddannelse indenfor økonomi og/eller finans. Du har gerne 5 års relevant erfaring med lignende opgaver og er nu klar til næste step i karrieren. Du er stærk i Excel og til at bearbejde store datamængder. Desuden falder det dig naturligt at visualisere data for at understøtte formidlingen af dine budskaber. Har du kendskab til Targit, Axapta og SQL vil det være en fordel.

Hvem er du?
Som person tager du ejerskab for opgaverne, er nysgerrig, selvkørende og udviser et stort engagement og drive. Du er udadvendt og besidder evnen til at kommunikere på dansk og engelsk på tværs af organisationen. Du har kommerciel forståelse, er en stærk analytiker, proaktiv og ikke bange for at udfordre det statiske. Du er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at levere til aftalte deadlines. Endelig har du sans for detaljen men kan samtidig at bevæge dig op i helikopteren.

Hvem er vi?
Dangaard er en grossistvirksomhed med en unik forretningsmodel inden for nonfood branchen. Vi handler med varer inden for TV, lyd, hvidevarer, spillekonsoller, små-el produkter, rengøringsmidler, tøj, parfume, shampoo og meget mere. Vi er en del af Fleggaard koncernen.

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat. Så send os gerne allerede i dag et par ord om dig selv, og hvorfor vi skal ansætte dig?

Hvis du ønsker yderligere information omkring denne stilling, så ring til CFO Rasmus Foged på telefon 20 30 82 01, som ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Padborg
  • Onsdag den 01. februar 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Solid økonomisk værktøjskasse, nysgerrig med en positiv og løsningsorienteret adfærd – kan du nikke genkendende til disse kompetencer, og motiveres du samtidig af ansvar og alsidige opgaver, er du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Financial Controller we are looking for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Vi søger en engageret bogholder til koncernens hovedkontor i Taulov ved Fredericia, hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Brænder du for at gøre en forskel og har du erfaring .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0