Regnskabsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Julemærkefonden er en af de større velgørende børneorganisationer i Danmark, og vi står midt i en spændende udvikling, hvor vi skal vækste for at kunne imødekomme det fortsat stigende behov for vores hjælpearbejde rettet mod udsatte børn i Danmark. Vi har ambitioner på vegne af børnene.

Dine opgaver og ansvarsområder
Du får et udfordrende og spændende job, hvor du har ansvar for den daglige drift af regnskabet, herunder kreditorbogholderi, debitorbogholderi og finansbogholderi, men også diverse ad-hoc opgaver af varierende karakter, der løbende opstår i dagligdagen. Til alt dette har du en dygtig regnskabselev som du har det primære ansvar for.

Til jobbet hører desuden at sikre en kontinuerlig udvikling af processerne i teamet ved at identificere og dokumentere udviklingsinitiativer og procesoptimere indenfor Økonomi og regnskab.

Typiske opgaver
  • Faste regnskabsopgaver i samarbejde med regnskabseleven - kunne fx være:
    • Finansbogholderi
    • Kreditor – og debitorbogholderi
    • Rykkerkørsler
    • Fakturering ad hoc


  • Ansvarlig for vores regnskabselev
  • Diverse løbende afstemninger
  • Controlling
  • Rapportering og diverse dataudtræk ad hoc
  • Løbende udvikling og effektivisering af procedurer
  • Primær kontakt til bankforbindelse samt brugerhåndtering i diverse systemer
  • Primær ansvarlig for leverancer til revisionen

Du bliver en del af et velfungerende team bestående af økonomi, administration og HR, hvor vi sætter samarbejde i højsædet. Du skal derfor fungere godt i samarbejde med andre og samtidigt selv kunne tage et stort ansvar. Herudover bliver du en del af Julemærkefonden som er kendetegnet ved dedikerede medarbejdere, der arbejder aktivt og bevidst på hele tiden at sikre en god arbejdskultur. Du vil referere til Økonomi- og administrationschefen.

Din profil
Det er afgørende, at du har en solid erfaring og bred forståelse indenfor regnskab og bogføring og at du har værktøjskassen i orden. Du arbejder selvstændigt men fungerer samtidigt godt i samarbejdet med andre. Du er typen, der ser muligheder frem for begrænsninger, og du har et godt overblik men samtidigt en god sans for detaljen.

Vi forventer herudover, at du er hjemmevant i Excel, og erfaring med Microsoft Dynamics Nav og/eller Dynamics Business Central er en fordel.

Forventninger til dig i Julemærkefonden:
Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt, og det falder dig naturligt at tage et selvstændigt og proaktivt ansvar for udviklingen af dine opgaver. Du er en holdspiller og samarbejder om det fælles mål. I Julemærkefonden arbejder vi med følgende værdier: Fællesskab, Troværdighed, Udvikling og Engagement. Disse værdier forventer vi afspejles i din tilgang til arbejdsopgaver og samarbejde i afdelingen og på tværs af hele Julemærkefonden.

Vi tilbyder
Et spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde. Vi er en organisation, som vægter samarbejde højt, og hvor vi respekterer hinandens forskelligheder. Du får en 37 timers arbejdsuge, betalt frokostpause samt pension. Lønnen aftales individuelt efter kvalifikationer.

Mere information og ansøgningsfrist
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomi- og administrationschef Mette Koch Jensen på mobil: 51 38 48 19 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen er d. 18. april 2023. Der vil blive holdt 1. samtaler den 20. og 21. april og 2. samtaler 26. og 27. april.

Ansættelse pr. 1. juni 2023.

Om Julemærkehjemmene
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte, de bliver mobbet, og fællesskaber er noget, de betragter udefra. Det må vi aldrig acceptere. Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Julemærkehjemmene giver børn og deres familier muligheden for at starte forfra. Helt konkret bor børnene på Julemærkehjem i en periode sammen med andre børn, som også arbejder med deres udfordringer. Tydelige rammer, nye fællesskaber og den rigtige blanding af sund mad og motion, hjælper børnene til at finde deres styrker. De opbygger selvværd ved at lære nye måder at se på sig selv og verden. Opholdet slutter, men udviklingen fortsætter. De nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem. Det giver et vigtigt afsæt for hele familien fremover. Og selvom vi hedder Julemærkehjemmene, så hjælper vi faktisk børn hele året. Derfor har vi også brug for støtte og donationer hele året. Julemærkehjemmene – Giver børn en ny start.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Roskilde
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    January 8, 2024 Hvis du er til en mangfoldig opgavepalette i en dynamisk regnskabsafdeling, der hele tiden bevæger sig fremad i takt med øgede compliance-krav og virksomhedens riven..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    Regnskabsmedarbejder Asap søger en regnskabsmedarbejder med en bred regnskabsmæssig baggrund til fuldtidsstilling til en stor virksomhed på det danske marked. Du er som person glad og imøde..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Svinninge

    Vi søger en treasury controller der ønsker at arbejde med treasury, controlling og FP&A. Vi håber at du har lyst til at bidrage med dine kompetencer og stærke ambitioner og blive en del af vores te..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Svinninge
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for afstemning, koordinering og administrative opgaver vedrørende økonomien bag større byggeprojekter? Og har du lyst til at være en del af et sprudlende team, hvor detaljer er fantastis..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3