Rekrutteringsfirma

Financial Controller til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Trives du i krydsfeltet mellem koncernrapportering, controlling samt udarbejdelse af budgetter? Og vil du med på holdet hos en både økonomisk velfunderet og udviklingsorienteret koncern? Så kig nærmere på stillingen som Financial Controller hos GMB Ejendomme.

Stærkt bagland og stor brancheerfaring


Hos GMB Ejendomme er kvalitet, høj faglighed og stort engagement i højsædet. Virksomheden blev stiftet i 2022, men menneskerne bag er på ingen måde nye i gamet. Derfor er GMB på kort tid lykkes med at etablere sig som en anerkendt og betroet partner inden for sit felt.

Til at sikre korrekt økonomisk rapportering samt løbende controlling er vi nu på udkig efter en Financial Controller, som er motiveret af følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Sikre kvartalsvis koncernrapportering samt månedlig rapportering på diverse projekter
  • Udarbejdelse af budgetter og likviditetsforecast
  • Løbende controlling samt optimering af rapporteringsmodeller
  • Udarbejdelse af proces- og kontrolbeskrivelser og vedligeholdelse af disse
  • Håndtering af indgåede kontrakter samt overholdelse af kontraktforhold
  • Sikre fuld udnyttelse af IT-værktøjer

Din base bliver i det spritnye domicil i Silkeborg.

En veludstyret økonomisk værktøjskasse


Som den nye Financial Controller bliver du en del af en virksomhed i regnskabsklasse stort C. Derfor er det vigtigt, at du har en baggrund som revisor, cand.merc.aud. eller lignende, og at du kommer med en veludstyret faglig værktøjskasse, som virksomhedens øvrige økonomi-team står klar til at hjælpe dig med at konvertere til praksis.

Du er vant til at navigere i en koncernstruktur og ved derfor lige præcis hvordan, man griber både koncernrapportering og -budgettering an. Samtidig har du tidligere prøvet kræfter med digitalisering og udviklingsprojekter såsom CSR, mens du også gerne kaster dig over IPO, IGVA, dagsværdi-/ nedskrivningstests samt koncerninterne elimineringer.

Det er et plus, hvis du derudover har erfaring med økonomistyring inden for ejendomsbranchen samt med administration af erhvervsejendomme og udlejning til erhverv – og ellers har du mod på at arbejde dig ind i rollen.

Som person er du både imødekommende og positiv, og fordi du samtidig besidder et analytisk mindset og en solid forretningsforståelse, får du hurtigt etableret dig som en vellidt og kompetent kollega.

Uformel omgangstone og ambitiøse kollegaer


Som den nye Financial Controller bliver du en del af en økonomisk velfunderet organisation – og ikke mindst af en virksomhedskultur, hvor tårnhøje ambitioner og entreprenørånd gennemsyrer samtlige processer.

GMB Ejendomme er hastigt vækstende med passionerede medarbejdere, der alle har et professionelt kendskab til – og ikke mindst en stor interesse i – at drive og udvikle ejendomme. Hos GMB Ejendomme lægger man vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde – både i den daglige opgaveløsning og i forbindelse med de mange sociale arrangementer. Det vil du hurtigt mærke, hvis det er dig, vi leder efter.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 1