Rekrutteringsfirma

Specialist i regnskab og bogholderi til onboarding af nye kunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du en haj til regnskab, og ønsker du at bruge din viden til onboarding, rådgivning og support af kunder i advokatbranchen? Er du nørdet med e-conomic og afstemninger – og har du styr på debet & kredit – men ønsker mere IT i din hverdag? Så er det måske dig, vi søger!


iVISION vækster og søger derfor en ekspert i regnskab og bogholderi, der kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. iVISION sætter fart i danske advokatfirmaer og gør medarbejdernes hverdag lettere ved hjælp af systemet Legis 365 – en smart brancheløsning. God planlægning og medarbejdernes ekspertviden er grundlaget for virksomhedens succes. Du bliver en del af et dedikeret team på seks, der brænder for at igangsætte og supportere kunder med Legis 365 og har fokus på høj kundetilfredshed.

Der er tale om en nyoprettet stilling med mulighed for at sætte sit eget præg på opgaverne og processerne. Arbejdsstedet er iVISIONs kontor i Ferskvandscentret, som ligger i Erhvervsparken Silkeborg – dog er der fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsdage.

Om jobbet
Du kommer til at arbejde med spændende opgaver og projekter. Du vil hurtigt få en høj grad af frihed og er selv med til at planlægge igangsættelser og opgaver sammen med kunder og kolleger. Du vil blive klædt godt på til jobbet, så du også kan være med til at beskrive processerne omkring det bogholderi- og regnskabsmæssige ved onboarding af nye kunder – lige fra den indledende dialog med en ny kunde og frem til at kunden er godt i gang med at bruge Legis 365. Herudover får du en rådgivende og vejledende rolle i forbindelse med eksisterende kunder, der har behov for support indenfor det økonomiske aspekt.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Projektkoordinering ved igangsætning af nye kunder – onboarding af bogholderier
  • Vejledning og online support til eksisterende kunder herunder afstemning af tilsvar, tilgodehavende, digitalisering, fakturering (typisk op mod e-conomic)
  • Undervisning/intro via Teams til bogholderiansatte
  • Deltagelse i test af ny Legis 365 funktionalitet
  • At være backup for kolleger

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og faglig sparring vægtes højt, og derfor skal du, som ny medarbejder hos iVISION, motiveres af faglig udvikling, så du får den nødvendige viden og de kompetencer, som jobbet kræver.

Hvem er du?
Du har en revisions-, økonomi- eller regnskabsmæssig uddannelse eller anden relevant baggrund med kendskab til almindelige rutiner omkring bogholderiet. Det vil være en fordel, hvis du har god erfaring med e-conomic samt erfaring eller kendskab til IT-projekter. Måske har du været med til at implementere ERP-/økonomisystemer i virksomheder. Kommer du samtidigt fra advokatbranchen, vil det være et ekstra plus, men ikke et krav. Vigtigst er, at du har en økonomisk baggrund, er IT-nysgerrig og gerne vil kombinere de to områder, hvor du får en koordinerende rolle både internt og eksternt. Endelig brænder du for den gode kundeoplevelse og har let ved at formulere dig, både skriftligt og mundtligt.

iVISION kan tilbyde
Du bliver en del af en spændende Gazellevirksomhed, hvor der er fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver og plads til socialt samvær. iVISION giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes en fuldtidsstilling og får en lønpakke, som svarer til kravene i stillingen. Desuden får du en bærbar computer, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, samt pension og sundhedsforsikring. Herudover tilbydes kantineordning.

Softwarevirksomheden iVISION udvikler, igangsætter og supporterer advokatsystemet Legis 365. Missionen er at udbyde Danmarks smarteste og mest intuitive advokatløsning til advokatfirmaer og juridiske afdelinger. Firmaet har eksisteret siden 1998, men har med Legis 365 oplevet en kraftig vækst siden 2017. iVISION blev i november 2023 en del af Visma-koncernen, der består af tæt på 200 virksomheder globalt og 23 virksomheder i Danmark. Legis 365 anvendes af omkring 400 firmaer og juridiske afdelinger.

Se mere om iVISION og Legis 365 - Legis 365 - Smart advokatsystem i skyen

Ansøgninger vil blive behandlet løbende i processen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Brænder du for bogholderi, og er du en holdspiller, som trives i et tæt samarbejde med dit team om at sikre valid og rettidig rapportering? Så vil vi gerne have dig med på holdet. Som bogholder .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Har du minimum 3-5 års erfaring med udarbejdelse af månedsafslutninger og regnskaber for en international koncern? Har du let ved at sætte dig ind i ERP-systemer (det er et kæmpe plus, hvis du h..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1