Bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Nyder du at sætte de helt rigtige kommaer i Excel-arket samt sikre, at alle interessenter betaler, det de skal og til tiden? Og omfavner du samtidig opgaven med at skabe gennemsigtighed og struktur gennem daglig videndeling med danske og internationale kunder og kolleger?

Så er det dig, vi har brug for. I Dynaudios Økonomi-afdeling søger vi lige nu en kollega, som kan tage roret på vores bogholderi - både debitor og kreditor, og sammen med vores øvrige kolleger få løst de daglige opgaver.

Rollen indeholder ikke personaleansvar, men du vil være overordnet ansvarlig for vores bogholder-funktion. Om du i hverdagen primært skal håndtere debitor- eller kreditorrollen afhænger af din interesse og erfaring.

VORES MÅL

Vi er sat i verden for at berige folks liv gennem lyd. Autentisk lyd. Det har vi forsøgt at gøre i 45 år, og det bliver vi ved med.

Det betyder, at vi - 250 kolleger på verdensplan - hver dag arbejder mod samme mål: At lave de mest fantastiske højtalere til hjemmet, til lydstudiet og til din bil. Til kunder over hele kloden.

DIN MISSION

Din mission passer med vores vision. Du er derfor en succes i dit arbejde, når du bidrager aktivt til at understøtte vores mål gennem dine kerneopgaver og gennem dit faglige/sociale engagement. Vi forventer ikke, at du er ’life of the party’ på kontoret men blot, at du omfavner, at vores fællesskab gør os stærkere.

Som bogholder i Dynaudio bliver dine daglige, primære opgaver at

  • bankafstemme
  • forberede og udtrække af kontoudtog
  • følge op på leverandør- og kundebetalinger
  • være med til at vedligeholde og udvikle brugen af vores IT-systemer: ExFlow, Acubiz mm.
  • generelt understøtte vores organisation inden for dit område

Dertil varetager du også en række af sekundære opgaver inden for afdelingens scope, der gør, at vi som afdeling og organisation kan fungere og udvikles.

DIG - DEN HELT RIGTIGE KANDIDAT

Vi leder ikke efter den perfekte kandidat - den person findes ikke. Til gengæld tænker vi, at du kan genkende dig selv i mindst de fire første nedenstående beskrivelser af vores nye kollega.

  • Du er i stand til at danne stærke professionelle relationer gennem imødekommende og klar kommunikation
  • Du evner at skabe, vedligeholde og udvikle struktur
  • Du har solid erfaring fra en lignende stilling, så du hurtigt men sikkert kan sætte dig ind i vores hverdag
  • Du er detaljeorienteret og systematisk, men du er hverken tre- eller firkantet - du er alsidig
  • Du har godt greb om de basale funktioner i Dynamics 365 F&O and Acubiz.

Vi er en engelsksproget koncern, så derfor forventer vi selvfølgelig, at du kan begå dig fagligt og socialt på engelsk med kolleger og kunder. Har du derudover andre fremmedsproglige kompetencer, er det en nyttig bonus.

DINE NYE KOLLEGER

Du bliver en stærk medspiller i vores Økonomi-afdeling, som p.t. tæller 5 kolleger. I tæt samarbejde dækker vi alle områder af afdelingens arbejde - dog er lønfunktionen forankret i HR.

Vores hverdag i afdelingen er karakteriseret af faglig stolthed, fokus på service og en hyggelig, uformel omgangstone. Vi er en international organisation, og det gælder også for vores egen afdeling, hvorfor vi taler engelsk sammen.

Din nærmeste leder vil være vores Økonomichef.

VI TILBYDER

Du får en fast arbejdsstation på vores hovedkontor i Skanderborg tæt på både grønne områder og E45-motorvejen. Du vil lejlighedsvist have mulighed for at arbejde hjemme, når det passer ind i dit og afdelingens skema.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente kolleger fra hele verden, som alle bidrager til vores vision med hver deres ekspertise. Der vil ikke gå en dag, hvor du ikke er med til at understøtte organisationen med små og store gøremål, og vi omfavner, at vi har brug for hinanden for at kunne lykkes med vores fælles målsætning.

Vi har egen kantine, som serverer lækker og sund mad. Vi har en personaleforening og tilbyder en lang række medarbejderrabatter og deltagelse i sociale arrangementer. Hertil får du selv mulighed for at høre og ikke mindst erhverve dig (til en fordelagtig medarbejderpris) vores højtalere.

Løn forhandles individuelt.

OM OS

Dynaudio er en af verdens største producenter af højtalere. Vi blev stiftet i 1977 i Skanderborg.

Vores multinationale organisation er kendetegnet ved stærkt kollegialt sammenhold på tværs af modersmål, afdelinger, erfaringsgrundlag, uddannelser og interesser. Det er bl.a. det fællesskab, vi værner om.

Siden 2014 har vi været en del af Goertek - en førende global leverandør af elektronikkomponenter og VR-udstyr.

ANSÆTTELSESSAMTALER

Vi evaluerer kandidater løbende og indkalder til samtaler, så snart vi har flere gode kandidater, vi gerne vil tale med. Alle ansættelsessamtaler (vi kører to runder for relevante kandidater) vil foregå på engelsk.

VIL DU GERNE TALE MED EN (POTENTIEL) NY KOLLEGA?

Ræk endelig ud til vores rekrutteringskonsulent, Marc Wacker, på +45 54 34 68 90 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to make sure that our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner.Your responsibilities include:contribute to..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0