Bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Serviceminded og struktureret bogholder

Har du lyst til at være en del af et team, som varetager den samlede økonomifunktion for MT Højgaard Projektudvikling. Trives du i et dynamisk miljø med en uformel omgangstone, og har du et solidt regnskabsmæssigt fundament? Så er du måske vores nye bogholder.

Vi søger en struktureret bogholder til MT Højgaard Projektudvikling, hvor vi udvikler og opfører ejendomsprojekter inden for bolig, erhverv og detailhandel. Vi udvikler både selvstændigt og i samarbejde med grundejere, bygherrer og investorer.

Du bliver en del af en økonomifunktion under opbygning og du får derfor mulighed for at være med til at præge de regnskabsmæssige processer i forretningsområdet.

Du vil indgå i tæt samarbejde med resten af forretningen og i særdeleshed med vores finansielle controller. Organisatorisk kommer du til at arbejde i MT Højgaard Projektudvikling med reference til økonomidirektøren. Arbejdsstedet bliver hovedkontoret i Søborg, København.

Dine primære arbejdsområder og -opgaver vil bl.a. være:

  • debitor- og kreditorstyring – stamdata
  • kundeindbetaling, rykkere og afstemninger
  • kreditor betalinger til leverandører
  • elektronisk bankafstemning
  • projektorienteret regnskabsarbejde
  • periodelukning herunder udarbejdelse og kontrol af afstemninger
  • medvirke til udarbejdelse af årsregnskaber for vores projektselskaber

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk baggrund, og at du har minimum 4-6 års erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer, at du har styr på regnskabsførelse. Du er fortrolig med Office pakken og har gerne kendskab til Dynamics 365 Business Central (tidligere Navision). Som person er du selvstartende, vedholdende, og ansvarlig. Du er i stand til at arbejde effektivt med dine opgaver, og leverer et kvalitetssikret arbejde.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person:

  • har en selvstændig, struktureret og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver
  • er positiv, udadvendt og kan begå dig på alle niveauer i organisationen
  • er selvkørende og trives i en rolle, hvor du har ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du gerne hjælper samt sparrer med dine kolleger ved behov

Vi tilbyder

Du bliver en del af en dynamisk forretningsenhed med omtrent 28 medarbejdere med stor faglighed og en uformel omgangstone med højt til loftet. Vi tilbyder gode personaleforhold med blandt andet pension og sundhedsforsikring. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med frihed under ansvar i en spændende virksomhed i konstant udvikling, hvor du har stor mulighed for at være med til at præge og udvikle stillingen. Der er desuden gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ansøgning

Vil du vide mere, så kontakt Økonomidirektør Jonas Hersøe Sørensen på telefon +45 2270 3836. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning elektronisk via vores online ansøgningsskema. Ansøgningsfristen er søndag den 22. august 2021 – og gerne før. Vi vil se på indkomne ansøgninger, efterhånden som vi modtager dem og kalder ind til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk og læs mere om MTH Projektudvikling på https://mth.dk/MT-Hojgaard-Projektudvikling/Vores-kompetencer


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2