Rekrutteringsfirma

Controller til Simatek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vær med til at skabe en renere verden som Controller hos Simatek


Kan du lide at arbejde med projektøkonomi på store projekter? Motiveres du af at bidrage med din økonomiske sans og analytiske tilgang? Og er det brede arbejdsfelt, hvor du udover projektøkonomi også har en række andre controlleropgaver, lige dig?


Så er du måske den Controller, vi har brug for hos Simatek. Sammen skal vi sikre fortsat høj kvalitet i vores rapporteringer, analyser og regnskaber men ikke mindst i de projekter, vi laver for og med vores kunder.

Meget mere end støvede bilag og Excelark

I din rolle som Controller bliver du en vigtig spiller i vores spændende globale kundeprojekter, når vi sammen med kunderne laver løsninger af høj kvalitet, optimal service og rådgivning inden for emissions kontrol, luftrensning og produktgenvinding. Vigtige projekter for kunderne og omverdenen i form af en renere og bedre verden – og samtidigt et vigtigt bidrag til vores omsætning.

Mens det meste af din tid går med at styre økonomien i projekterne, hvor du med din skarpe analytiske sans sikrer retvisende økonomisk overblik og identificerer risici i projekterne, vil der også være andre opgaver i stillingen. Dine opgaver vil således blandt andet omfatte:

Kundeprojekter:

  • Driftsøkonomisk opfølgning og rapportering
  • Statusmøder med projektledere m.fl.
  • Vurdering og rapportering af risici i projekterne
  • Kvalitetssikring af registreringer og indtægtsførelse
  • Garantiomkostninger og vurdering af relaterede hensættelser

Andre opgaver:

  • Perioderegnskab / budgettering
    Likviditetsstyring, statistikker, forsikringer, udenlandske enheder
    Andre driftsøkonomiske og regnskabsrelaterede områder samt optimering af forretningsgange


Udadvendt personlighed der trives med kommunikation på alle niveauer

Du har en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver, og du trives med at arbejde med mange forskellige projekter. I stillingen får du en bred berøringsflade med alle niveauer i organisationen, så det er mindst lige så vigtigt, at du er udadvendt og trives med kommunikation og samarbejde med kollegaer og kunder på forskellige niveauer og arbejdsområder - lige fra ingeniører til salgsmedarbejdere.

Dit uddannelsesniveau er ikke afgørende for os, men du har nok en teoretisk baggrund inden for økonomi og regnskab. Det vigtigste er, at det er kombineret med praktisk erfaring.

Du er vant til at arbejde i ERP- og økonomisystemer på avanceret niveau og har generelt flair for IT.

Endelig er du stærk i kommunikation både på dansk og engelsk. Og det afskrækker dig ikke at skulle præsentere for andre. Tværtimod finder du det inspirerende at kommunikere dine budskaber.

Vi tilbyder

Vi vil gerne sikre, at du får den bedste start hos os. Derfor får du en grundig oplæring og introduktion både til personer, produkter og virksomheden generelt.

Simatek A/S er en international arbejdsplads, og du får en international berøringsflade, da vi har afdelinger både i Danmark og Indien og generelt set har ansatte, samarbejdspartnere og repræsentanter globalt.

Din primære base vil være i Sorø.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning samt kollektiv bonusordning. Endelig er vi en virksomhed med fleksible arbejdsrammer.


Kort om Simatek


Simatek er førende producent af luftfiltreringsløsninger til industrien og har specialeområder inden for:

  • Støvopsamling og –udsugning. Et stort sortiment af posefiltre, der bl.a. er designet til brug i atmosfærer med eksplosionsfarligt støv, og som opfylder internationale standarder og certificeringer  

  • Processystemer: Et sortiment af sanitære filtre, blandt andet procesfiltre med CIP (Cleaning In Place til mejeri-og fødevareindustrien, og ikke-sanitære posefiltre til forarbejdningsindustrien, herunder også til energi-, cement- og mineralindustrien


En unik teknologi og specialviden danner grundlaget for alt arbejde hos Simatek. Simateks kerneteam af engagerede medarbejdere, samarbejdspartnere og repræsentanter hjælper kunden med at finde den helt rigtige løsning til deres specifikke udfordring. 

Simatek understøtter en række FN Verdensmål og hjælper vores kunder med at beskytte miljøet samt sikre en betydelig reduktion af deres produktspild.


Fat tastaturet og skriv til os


Så send os endelig dit motiverede CV. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager. Vi kalder løbende til samtale, og ansætter så snart vi har den rigtige kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Balder Vendt-Striim på tlf. 30 63 19 60 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig. Du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger. 


Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Sorø

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren Bogholder til VestsjællandEr du en dygtig bogholder med et skarpt øje for detaljer? Er du vant til at holde styr på økonomiske transaktioner og kan jonglere med tal på en enestående måde? S..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringsted

    Til AZVI Danmark søger vi en dygtig medarbejder til at varetage en række administrative og regnskabsmæssige opgaver. AZVI Danmark er et datterselskab under Grupo AZVI.Grupo AZVI er en spansk vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    This position is based at our friendly office in Roskilde where you will join our internal audit team. The team is in charge of ensuring that the [xxxxx]’s solutions are secure, up to date and stable..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Køge

    VI SØGER EN FINANCIAL CONTROLLER - ER DET DIG? Har du styr på tallene og kan lide en hverdag, hvor du får lov at udfolde din faglighed i en familieejet virksomhed, som en del af et team? Så prøv .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1