Rekrutteringsfirma

Payroll Specialist - Sverige & Norge til TTI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Nordic Payroll specialist med fokus på løn i Sverige og Norge



Vil du være en del af TTI – en dynamisk international virksomhed på vækstrejse med store ambitioner for de fedeste brands i branchen? Vil du være Payroll Specialist med ansvar for løn i Sverige og Norge og være en del af et engageret team, som håndterer løn for både funktionærer og timelønnede i Norden? Kan du kommunikere på de nordiske sprog og falder det dig naturligt at være kunde- og serviceorienteret? Og vil du være med til at udvikle løn- og data processer og flytte lønsystemet til ”skyen”? Så er det dig vi leder efter?


Hos TTI Nordic står arbejdsglæde højt på agendaen, og som Nordic Payroll Specialist får du ansvar og arbejder tæt sammen med kompetente kolleger på tværs af organisationen. TTI lægger vægt på selvstændighed, udvikling og faglig sparring og du får en særlig opgave, hvor du primært arbejder med løn og rejseafregninger. TTI er på en vækst-rejse og har en 2-cifret organisk vækst, som stiller store krav til procedurer og kvalitet. TTI er en flad organisation og arbejder ud fra et ”can do” mindset, hvor de altid søger at optimere arbejdsgange ud fra et kvalitetsperspektiv. Det er her, du bliver en vigtig spiller på deres hold, hvor du er med til at løfte og fortsat forbedre TTIs lønprocesser.

En stilling, hvor du kan bruge din selvstændighed, ansvarlighed og integritet


Du bliver en del af finansafdelingen på TTI’s nordiske hovedkontor i Avedøre Holme, København. Sammen med en kollega er du ansvarlig for lønprocesserne og samarbejder med kollegaer og leverandører i Norden. Du håndterer løn- og persondata samt -kørsler og er derudover med til at sikre, at dataprocesser og systemopdateringer, tjeklister og kontroller fungerer optimalt i forbindelse med lønkørslerne. Du er også med til at sikre optimale processer, når lønsystemet flyttes til ”skyen” ved implementering af KMD Payroll Cloud.

Din særlige opgave vil blive at arbejde med løn og rejseafregninger i Norge og Sverige. Det er derfor essentielt, at du kan kommunikere på de nordiske sprog og kender til lovgivningen inden for lønområdet. Din kollega i løn, dækker lige nu alle de nordiske lande og der vil derfor være god mulighed for sparring.

Det er ikke afgørende, at du kender til alle processerne i forvejen, men det er vigtigt, at du har gåpåmod og en interesse for at lære dem. Dit vigtigste formål er, at lønnen kører korrekt og til tiden, samt at være rådgiver for ledere og den enkelte medarbejder ved spørgsmål ifm. løn, beskatning, bonusaftaler og udbetalinger i Sverige og Norge. Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Ansvar for lønkørsel i Sverige og Norge.
  • Udbetaling af rejseafregninger.
  • Afstemning af løn, feriedage og feriefridage og søgning af refusion.
  • Afstemning af lønpakker til interne afdelinger og ekstern partner.
  • Rådgive medarbejdere ved spørgsmål om løn, bonusordninger og ferie.
  • Månedsafslutning/årsafslutning.
  • Implementering af KMD Payroll Cloud.

Skarp profil med lyst til udfordringer

TTI leder efter en kollega med positiv energi og lyst til at arbejde i et internationalt miljø. Sammen med en anden Payroll specialist opdeler I de nordiske lande imellem jer og dækker ind for hinanden i ferieperioder.

Vi leder efter dig, der trives i et internationalt miljø, hvor der stilles krav til kvalitet og præcision. Du er pragmatisk og proaktiv og fokuseret på at løse komplekse udfordringer. Du er fortrolig med at træffe beslutninger og selvstændigt drive dine opgaver og er samtidig en stærk holdspiller i et lille team. Du går til opgaver på en struktureret og organiseret måde medfokus på at nå fastsatte mål og deadlines.

Udover erfaring med løn til de nordiske lande (især Sverige), forventer vi at du er stærk i Excel og SAP. Selvom opgaven primært foregår på de nordiske sprog, er det vigtigt med et godt niveau i engelsk, som er koncernsprog. Vi forestiller os, at du har:

  • +5 års erfaring fra en lignende funktion inden for lønadministration, revision eller økonomi.
  • En uddannelse som f.eks. regnskabsmedarbejder, merkonom eller evt. HD i regnskab.
  • Erfaring med SAP eller et andet finanssystem og er rutineret bruger af Excel.
  • Gode evner til at kommunikere på de nordiske sprog og et godt niveau i mundtlig og skriftlig engelsk. Taler du svensk er det et ekstra plus.
  • Det er desuden et ekstra plus, hvis du har indsigt i og erfaring med optimering af lønprocesser og har kendskab til Workday, som er det management system TTI opererer med.

Lyder det som noget for dig – så glæder vi os til at høre fra dig!


Hvem er TTI Nordic

TTI er en af verdens førende inden for design, fremstilling og markedsføring af el-værktøjer, havemaskiner og gulvpleje samt tilbehør til disse til både forbrugere, professionelle og industrielle kunder. Produkterne markedsføres til brancher inden for boligindretning, haven, renovering og byggeri. TTI koncernens vedvarende strategiske fokus på stærke varemærker, innovative produkter og enestående mennesker præger i udstrakt grad vores kulturelle DNA. Desuden ser vi altid vores kunder som partnere, og vi gør alt for at understøtte deres forretning. TTI har globalt over 51.500 medarbejdere og i 2021 var omsætningen på 13,2 mia. USD.


Techtronic Industries Nordic med over 400 ansatte og hovedkvarter i Hvidovre forhandler fortrinsvis varemærkerne MILWAUKEE®, RYOBI® og AEG® i de nordiske lande samt Baltikum. Se mere om TTI og vores produkter: TTI Group, og Working at TTI

UKEE®, RYOBI® og AEG® i de nordiske lande samt Baltikum. Se mere om TTI og vores produkter: TTI Group, og Working at TTI


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. maj 2024 165
4. maj 2024 164
3. maj 2024 157
2. maj 2024 150
1. maj 2024 152
30. april 2024 156
29. april 2024 150
28. april 2024 153
27. april 2024 152
26. april 2024 150
25. april 2024 154
24. april 2024 156
23. april 2024 156
22. april 2024 154
21. april 2024 151
20. april 2024 152
19. april 2024 154
18. april 2024 149
17. april 2024 153
16. april 2024 148
15. april 2024 143
14. april 2024 149
13. april 2024 150
12. april 2024 153
11. april 2024 151
10. april 2024 150
9. april 2024 151
8. april 2024 148
7. april 2024 156
6. april 2024 157
5. april 2024 152