Rekrutteringsfirma

Risk Controller til energihandel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Har du en detaljeorienteret tilgang til opgaverne og motiveres du af at få tingene til at stemme? Sætter du en ære i at sikre et korrekt grundlag for risiko- og økonomirapporteringen? Har du lyst til at være med til at fastsætte procedurerne i takt med, at forretningen udvikler sig? Så søg denne stilling som Risk Controller, hvor du kommer helt tæt på vores energy trading.

Central rolle, der sikrer processerne bag forretningen
Du kommer til at indgå i Risk Management-afdelingen, hvor vi har et tæt samarbejde med EWII Markets, der er en førende aktør i energisektoren og har en vigtig rolle i den grønne omstilling. Forretningsområdet udvikler sig hastigt, og derfor søges en Risk Controller, der kan samle trådene og sikre, at vores data er korrekte, og at processerne bag forretningen fungerer.

Dine ansvarsområder
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Trading-afdeling, Portfolio Management og Risk Manageren vil være din daglige kontaktperson. Du vil være ansvarlig for den kontrol og de procedurer, der sikrer, at vi har det korrekte overblik over forretningsområderne, og at det administrative bagved er på plads.

Du vil få en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Afstemning af energihandler og positioner i forhold til andre aktører
  • Kontrol af afregninger
  • Sikring og optimering af processer
  • Kontakt med børser, clearingpartner, banker m.fl. om administrative processer
  • Indberetninger til myndigheder
  • Rapportering
  • Inddragelse i risikostyringen.

Hvis du er nysgerrig efter at se mere om os kan du klikke ind på dette link: Hør hvordan hverdagen er hos os.

Det tilbyder vi
Hos os får du en spændende mulighed for at udvikle din karriere i en virksomhed, der prioriterer medarbejdernes trivsel, udvikling og work life balance. Du vil komme til at arbejde i et højt kvalificeret og lærerigt miljø inden for energihandels-verdenen.

”I Risk Management-afdelingen er der god mulighed for at præge, hvordan opgaverne skal løses. Det sker i et godt og åbent samarbejde med vores kolleger i EWII Markets og i resten af organisationen. Her er altid noget at lære og ofte nye processer at tage stilling til, da forretningen er i vækst. Det betyder, at det altid er spændende at gå på arbejde.”, fortæller Jette Due Hansen, der er Risk Manager i EWII-koncernen

Som medarbejder i EWII er det ikke kun dit arbejde, der er i centrum – du får også mange personalegoder, der er værd at arbejde for. Hvilke goder, du kan nyde godt af, kan du blive klogere på her.

Vi forestiller os, at du
• Har en videregående uddannelse, gerne inden for økonomi
• Har erfaring med kontrol- og afstemningsopgaver
• Har sans for detaljerne, men samtidig bevarer overblikket
• Er god til Excel – og muligvis også kan noget VBA eller SQL

Derudover leder vi også efter en kollega med nogle gode personlige kompetencer, som passer både ind i jobbet og i vores kultur. For eksempel vægter vi højt, at du har stærke tværfaglige samarbejdsevner, men at du også samtidig kan sige både fra og til. Derudover er det en fordel, hvis du er kendetegnet ved at arbejde struktureret, har en analytisk tankegang og trives med driftsopgave og have mod på at sætte dig ind i komplekse systemer og processer. Derudover bør du beherske engelsk – både i skrift og tale

Sæt et grønt fodspor sammen med os
I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.
I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber. Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Skal jobbet være dit?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Hos os er diversitet og forskellighed en styrke, og derfor er alle ansøgninger velkomne uanset køn, alder, etnicitet, civilstand og lignende.

Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Risk Manager, Jette Due Hansen, på [email protected] eller på telefon 26883395. Du kan læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.dk. Er du mere nysgerrig, kan du også følge med ovre på Linked In, Facebook og Instagram.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og du kan søge den, så længe den er online på ewii.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Sydjylland
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Officepark består af et team af bogholdere, revisorer og rådgivere, som hjælper en bred vifte af kunder med opgaver indenfor bl.a. bogføring og regnskab. De er kendt for at levere høj kvalitet og g..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vejle

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
12. juni 2024 53
11. juni 2024 53
10. juni 2024 53
9. juni 2024 52
8. juni 2024 51
7. juni 2024 51
6. juni 2024 54
5. juni 2024 54
4. juni 2024 54
3. juni 2024 57
2. juni 2024 58
1. juni 2024 59
31. maj 2024 61
30. maj 2024 63
29. maj 2024 66
28. maj 2024 65
27. maj 2024 65
26. maj 2024 66
25. maj 2024 64
24. maj 2024 72
23. maj 2024 69
22. maj 2024 69
21. maj 2024 68
20. maj 2024 64
19. maj 2024 64
18. maj 2024 64
17. maj 2024 66
16. maj 2024 77
15. maj 2024 77
14. maj 2024 68
13. maj 2024 69